Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 2 χρόνια τώρα την 22.110.Β και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Φτιάχνει από 4-10 καφέδες κάθε μέρα και συνεχίζει απρόσκοπτα. Φοβερή αγορά!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 26/4/2021 στις 11:47 ΠΜ, sargus είπε

Έχω 2 χρόνια τώρα την 22.110.Β και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Φτιάχνει από 4-10 καφέδες κάθε μέρα και συνεχίζει απρόσκοπτα. Φοβερή αγορά!

κι εγώ αυτή αχνοσκέφτομαι για μια δεύτερη.

στη συσκευασία αγοράς το φίλτρο ενεργού άνθρακα υπήρχε ;

MC68776_DELONGHI-SER3017_402054263034_3..jpg.ba12dc5853ee3fb2c0d47104eb41d3e5.jpg

Δημοσ.
Στις 22/5/2019 στις 3:00 ΜΜ, Ilzals είπε

Ναι αλλά μιλάμε για αυτόματες με κόστος από 250-350e.Σε αυτές τις τιμές γίνεται απόσβεση ;

Τι εννοείς απόσβεση; Καφέ φτιάχνει, δεν είναι προνομιακός καταθετικός λογαριασμός. Πόσο κοστολογείς εσύ την άνεση σου και έναν αρκετά καλό καφέ; Προσωπικά μου αρέσει να πίνω Latte Machiato, και θεωρω οτι για τις αναγκες μου η υπεραυτοματη ειναι το ιδανικο. Ειχα παλιοτερα κλασσικη με το χερι, προφανως πολυ φτηνοτερη, αλλα στην τελικη κατελειξα να την χρησιμοποιω εξαιρετικα σπανια, γιατι ητανε ταλαιπωρια να φτιαξεις καφε. Για αυτο και εδωσα 800 ευρω για μια Melitta, και ειμαι πολυ ευχαριστημένος.  

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, arel είπε

κι εγώ αυτή αχνοσκέφτομαι για μια δεύτερη.

στη συσκευασία αγοράς το φίλτρο ενεργού άνθρακα υπήρχε ;

MC68776_DELONGHI-SER3017_402054263034_3..jpg.ba12dc5853ee3fb2c0d47104eb41d3e5.jpg

Υπήρχε.

Εγώ το χρησιμοποίησα για κανένα χρόνο (ενώ λέει νομίζω για 3 μήνες ή κάτι τέτοιο) και μετά το αφαίρεσα τελείως. Δεν ξέρω τι προσφέρει πάντως χρησιμοποιώ μόνο εμφιαλωμένο νερό στη μηχανή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/4/2021 στις 8:48 ΜΜ, sargus είπε

Υπήρχε.

Εγώ το χρησιμοποίησα για κανένα χρόνο (ενώ λέει νομίζω για 3 μήνες ή κάτι τέτοιο) και μετά το αφαίρεσα τελείως. Δεν ξέρω τι προσφέρει πάντως χρησιμοποιώ μόνο εμφιαλωμένο νερό στη μηχανή.

πολλά νερά δικτύου είναι "σκληρά" ο ενεργός άνθρακας φιλτράροντας τα μεταποιεί σε αισθητή απόλαυση.

τα περισσότερα μη εμφιαλωμένα δεν είναι έντονα σκληρά γι'αυτό και δεν αντιλαμβανόμαστε τη διαφορά  μετά φιλτραρίσματος.

Επεξ/σία από arel

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...