Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εχει τυχη να αγορασω ένα ρολοι ψηφιακο από παγκο ...από μια φτωχη γυναικα την ρωτησα ποσο κανει? και μου ειπε μια '' σωστη'' τιμη...  και το αγορασα, ο βασικος λογος είναι ότι ηθελα να την στηρίξω και να παρω το ρολογακι για 15 μερες μεχρι να πληρωθω και να παρω ένα καλυτερο και όπως τοχα σταμπαρει από ε-σοπ ….το ρολοι όμως ενώ φωτιζε κανονικα η οθονη ,μολις πατουσα τα κουμπια ''εσβηνε'' η οθονη λιγο…. φυσικα και δεν επαιζε ουτε μια στο τρισσεκατομιριο να το γυριζα πισω αφου ηθελα να την ''στηριξω'' πιο πολύ παρα το ρολοι…. ετσι λοιπον σκεφτηκα να το δωσω….. αφου δουλευε με μικρο κουσουρι.. σε ένα ''παιδι'' γνωστο το οποιο εχει ένα μικρο νοητικο πρόβλημα, και το ειχα στη τσαντα μου μολις τον δω αμεσως να του το δωσω …. το ειχα λοιπον 2-3 μερες και δεν τον ειχα δει τυχαια πουθενα να γυριζει στη γειτονια ….μετα από κανα δυο μερες αργοτερα ...ειχα σταματησει σε ένα κυλικιο-φαστ φουντ και ετρωγα σκυμενος και με λυσσα από τη πεινα μια τυροπιτα και την ωρα που ετρωγα ακουο πανω από το κεφαλι μου έναν να με ρωτάει  ενας  '' εχεις ωρα ???'' χωρις καλημέρα χωρις τιποτα μονο αυτό ''εχεις ωρα??"       ...ηταν το παιδι που εψαχνα με το νοητικο πρόβλημα για να του χαρισω το ρολοι…. :)  επιτοπου ανοιξα τη τσαντα που το ειχα μαζι μου και του το εδωσα …..φυσικα δεν το ειπα για το συμβαν γιατι δεν θα το ''καταλαβενε''  …. αυτά!

Δημοσ.

Εμένα η άποψη μου είναι ότι καθημερινά μας συμβαίνουν διάφορα, σκεπτόμαστε διαφορά, συναλλασομαστε συνέχεια , αλλά κρατάμε στο μυαλό μας τα περίεργα , τα απίθανα, τα τυχερά, τα εξωπραγματικα και μετά αρχίζουμε και μιλάμε για οιωνούς, σημάδια , όνειρα,  dejavu και αλλά. 

Ζούμε στον πραγματικό κόσμο και όχι στον ονειρικό. 

Φίλε ήσουν τυχερός. Και να είσαι καλά που σκέφτεται όμορφα.

• Like 2
Δημοσ.

εβλεπα 2 μερες σερι στον υπνο μου το 19, πηγα καζινο εριξα ενα τουβλο και το εχασα.

Δημοσ.

Εγω ολο την Μπελουτσι βλεπω ,ειδικα παλαιοτερα που ηταν και πιο νεα και τελικα ξυπναω με το π.... στο χερι

Δημοσ.

Μια φορά είχα δει ότι θα τσακωθώ με τη  μάνα μου επειδή θα αργήσω να ετοιμαστώ για ένα γάμο που ήμασταν καλεσμένοι. 
Και όντως μετά από 6 μέρες τσακωθήκαμε 😈😈.
Και άλλη μια είχα δει ότι θα πάω με κομενάκι εκδρομή σε συγκεκριμένο μέρος, ε όντως είχε κερδίσει διήμερη διαμονή εκεί και πήγαμε. Στο όνειρο ήταν το μέρος αυτό δασώδες, η πραγματικότητα ήταν διαφορετική, λεπτομέρειες.
Το όνειρο που είχα βρεθεί τετ α τετ με τη Νόνη Δούνια δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. 

Δημοσ.

Εμένα πάει τυχαία το μάτι μου στον αριθμό 11... π.χ μπορεί να κοιτάξω την ώρα στο κιν κ να τύχει να είναι 11:11 ή να πάω δω  στο πλυντήριο πόσο έχει μείνει κ πάλι να το πετύχω στο 11:11 κτλ κτλ

Δημοσ.

Είχα δει όνειρο να βρίσκομαι σε αεροπλάνο. Επειδή έπαιζε κάτι με μια γκόμενά σκέφτηκα ότι υποσυνείδητα θα πάρω το αεροπλάνο και θα πάω να την βρω. Την επόμενη μέρα τσεκάρω και βλέπω ότι σημαίνει ότι θα κερδίσεις λεφτά. Την ίδια μέρα βγήκε ότι ήμουνα δικαιούχος του μερίσματος του Τσιπρα. Wtffff

Δημοσ.

Σίγουρα συμβαίνουν πολλές φορστσυμπτώσεις ή βγαίνουν όνειρα που έχουμε δεί.Δεν είναι παράξενο καθώς για κάθε περίεργη σύμπτωση ή όνειρο που βγαίνει υπάρχουν άπειρες άλλες συμπτώσεις και όνειρα που δεν συμβαίνουν.Προσωπικά μου συμβαίνει η εξής σύμπτωση,έχω ίδια ημερομηνία γέννησης με την κόρη μου.Αρκετά σπάνιο;Επίσης η αδερφή μου έχει ίδια ημερομηνία γέννησης με τον πατέρα μου,ακόμα πιο σπάνιο να συμβεί 2 φορές στην ίδια οικογένεια;Και όμως και ο πατέρας μου έχει ίδια ημερομηνία γέννησης με τον πατέρα του.Αν εξετάσει κάποιος την πιθανότητα να συμβεί αυτό το πράγμα σίγουρα είναι πολύ μικρή(δεν την έχω υπολογίσει),όμως είναι πιθανό σε τόσα εκατομμύρια οικογένειες να συμβαίνει κάποιες φορές.

• Like 1
Δημοσ.

Όσο μικρή η πιθανότητα, δεν παύει να υπάρχει όμως και σε κάποιον θα τύχει.

Είναι σαν τον άλλον που του κάθεται σπάνια μορφή καρκίνου και ρωτά "γιατί σε μένα". Γιατί υπάρχουν 9 δις στη γη, γι' αυτό. Σε κάποιον θα κάτσει.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, andrapos είπε

Προσωπικά μου συμβαίνει η εξής σύμπτωση,έχω ίδια ημερομηνία γέννησης με την κόρη μου.

Δηλαδή εσύ και η κόρη σου έχετε την ίδια ηλικία;

Δημοσ.

Τα τελευταία 2 χρόνια και γω μονίμως οπότε κοιτάξω κάπου που έχει ώρα βλέπω το 11:11. Μετά από  κάποιο καιρό απλά το διασκεδάζω. Τι σημαίνει no Idea

Δημοσ.
4 ώρες πριν, DYEL είπε

Δηλαδή εσύ και η κόρη σου έχετε την ίδια ηλικία;

Όχι θεώρησα αυτονόητο ότι μιλάμε για διαφορετικά έτη..

Δημοσ.
21 ώρες πριν, xrist0s4 είπε

Εμένα πάει τυχαία το μάτι μου στον αριθμό 11... π.χ μπορεί να κοιτάξω την ώρα στο κιν κ να τύχει να είναι 11:11 ή να πάω δω  στο πλυντήριο πόσο έχει μείνει κ πάλι να το πετύχω στο 11:11 κτλ κτλ

και εγώ το ίδιο εδώ και χρόνια όποτε θυμάμαι να κοιτάζω το ρολόι,  είναι σχεδόν πάντα 16:18 δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό. (και όχι τα ρολόγια μου δεν είναι χαλασμένα)

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, insomnia888 είπε

και εγώ το ίδιο εδώ και χρόνια όποτε θυμάμαι να κοιτάζω το ρολόι,  είναι σχεδόν πάντα 16:18 δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό. (και όχι τα ρολόγια μου δεν είναι χαλασμένα)

Βρίσκεσαι στη ζώνη του Λυκόφωτος....

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δευτέρα Λυκείου έκανα μαθηματικά ιδιαίτερα.Ειχα μάθημα το απόγευμα και προφανώς ειχα δουλειά για το σπίτι.Ειδα τις ασκήσεις πάνω κάτω τι έπαιζε ,άνοιξα ένα βοήθημα που είχα και έκανα αντιγραφή.Αφου έβγαλα την υποχρέωση μου ,έπεσα και κοιμήθηκα ένα διωρακι.Στον ύπνο μου είδα τον καθηγητή να γίνεται κόκκινος σαν παντζάρι ,να πετάει βιβλία αριστερά δεξιά και να ουρλιάζει επειδή πήγα να τον ξεγελάσω.Ξυπναω απότομα με μια ανησυχία , έντονη ,ετοιμάζομαι για το μάθημα και το όνειρο έγινε πραγματικότητα.Τι θυμήθηκα βραδιάτικα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...