mitspetr Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, alprio είπε Ποια ντροπή βρε χαζέ. Σου απάντησα με πίνακες,φωτογραφίες, λινκ. Το ποιος έχει εκτεθεί φαίνεται. Πριν μου έλεγες ότι δε μην υπάρχει version number και τώρα μου λες ότι το κουτί λέει 2.1 Τραβα βρες μου μια περιγραφή προϊόντος που να λέει ότι θέλει ultra high speed και όχι 2.1. Άντε καλή αναζήτησή. Μπα, τελικά ξανάρθες; Τίποτε δεν έχεις απαντήσει μέχρι τώρα. Η ερώτηση είναι εκεί για να σε ξεβρακώνει, όπως και οι πίνακες με το bandwidth. Όσο δεν απαντάς, τόσο συνεχίζεις να εκτίθεσαι. Κοπανήσου λέφτερα... Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από mitspetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alprio Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, mitspetr είπε Μπα, τελικά ξανάρθες; Τίποτε δεν έχεις απαντήσει μέχρι τώρα. Η ερώτηση είναι εκεί για να σε ξεβρακώνει, όπως και οι πίνακες με το bandwidth. Όσο δεν απαντάς, τόσο συνεχίζεις να εκτίθεσαι. Κοπανήσου λέφτερα... Δείξε μου που λέει πάνω από 48gbps bandwidth. Περιμένω ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, alprio είπε Δείξε μου που λέει πάνω από 48gbps bandwidth. Περιμένω ε Τυφλός είσαι; Πάρε κατ' αρχήν περιγραφή προϊόντος που γράφει αυτό που ζήτησες. https://www.belkin.com/us/p/P-AV10175/ (Κι άλλο αυτογκόλ έβαλες δηλαδή) Πάρε ξανά τις πλήρεις προδιαγραφές του HDMI 2.1, και περαστικά σου... . 128,3 Gbps. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από mitspetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alprio Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Το κόκκινο ξέρεις τι σημαίνει ; Φίλε είσαι για γέλια . δεν υποστηρίζεται ακόμα. Χαχαχαχχαχα αχαχχα χαχαχαχχα με έκανες και γέλασα ποσό άσχετος είσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, alprio είπε Το κόκκινο ξέρεις τι σημαίνει ; Φίλε είσαι για γέλια . δεν υποστηρίζεται ακόμα. Χαχαχαχχαχα αχαχχα χαχαχαχχα με έκανες και γέλασα ποσό άσχετος είσαι Γέλα όσο θες. Όσο δεν απαντάς, παραμένεις χάχας. Ώστε ξαφνικά δεν ισχύουν τα link που έβαλες και δεν υποστηρίζεται τελικά ακόμα κι αν γράφει επάνω 2.1; 😎 Εάν πάρει κάποιος ένα καλώδιο που γράφει 2.1, θα υποστηρίξει τις πλήρεις προδιαγραφές του HDMI 2.1; <------ Η ερώτηση! Αυτή είναι η ερώτηση επακριβώς, μπορείς να προσπαθείς να αλλάξεις το νόημα της ερώτησης, αλλά δεν θα καταφέρεις τίποτε περισσότερο από το να αυτο-ξεβρακώνεσαι ακόμα περισσότερο. Μέχρι να απαντήσεις... περαστικά. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από mitspetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alprio Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Σου απάντησα ναι. Εφόσον είναι certified το 2.1 θα υποστηρίζει 48gbps. Εφαοον σου είπα για version numbers που αντιστοιχούν σε bandwidth είναι αυτονόητη η απάντηση. Αλλά ναι ξέχασα. Εσυ θεωρείς τα μη υποστηριζόμενα χαρακτηριστικά υποστηριζόμενα. Τα version numbers ότι δεν υπάρχουν. Το wiki σαχλαμάρες , τις περιγραφές κατασκευαστών αστείες. Και αλλά τέτοια. Πραγματικά. Μετά από τέτοιο διασυρμό πως νιώθεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, alprio είπε Σου απάντησα ναι. Εφόσον είναι certified το 2.1 θα υποστηρίζει 48gbps. Εφαοον σου είπα για version numbers που αντιστοιχούν σε bandwidth είναι αυτονόητη η απάντηση. Αλλά ναι ξέχασα. Εσυ θεωρείς τα μη υποστηριζόμενα χαρακτηριστικά υποστηριζόμενα. Τα version numbers ότι δεν υπάρχουν. Το wiki σαχλαμάρες , τις περιγραφές κατασκευαστών αστείες. Και αλλά τέτοια. Πραγματικά. Μετά από τέτοιο διασυρμό πως νιώθεις ; Πάλι κωλοτούμπες; Δεν απάντησες. Η ερώτηση είναι συγκεκριμένη. Και την αποφεύγεις. Εάν πάρει κάποιος ένα καλώδιο που γράφει 2.1, θα υποστηρίξει τις πλήρεις προδιαγραφές του HDMI 2.1; <------ Η ερώτηση! Και στο καπάκι, ενώ έγραψες ότι υποστηρίζεται, μετά έγραψες ότι δεν υποστηρίζεται. Δικό σου δεν είναι αυτό εδώ; 1 ώρα πριν, alprio είπε Δείξε μου που λέει πάνω από 48gbps bandwidth. Περιμένω ε Καλή χώνεψη επίσης... Οι προδιαγραφές του HDMI 2.1 υπερβαίνουν τα 48Gbps. Εσύ έχεις γράψει ότι όταν επάνω το κουτί γράφει 2.1 καλύπτει τις προδιαγραφές. Χωρίς να γνωρίζεις τελικά ποιες είναι οι προδιαγραφές. 😂 Στο έγραψα πιο πριν. Δεν είναι προσωπικές απόψεις. Έτσι είναι και όχι αλλιώς. Και όποιος διαφωνεί, όπως εσύ, είναι απλά άσχετος με το θέμα. Είναι τραγικό δυστυχώς, αλλά συνεχίζεις να κοπανιέσαι μήπως και το σώσεις. Η συμβουλή μου είναι άστο... δεν σώζεται. Έγραψες κάτι που δεν ισχύει, δεν χρειάζεται να λες ψέμματα για να δικαιολογηθείς. Τίποτε επίσημο δεν έχεις παραθέσει, γιατί τα επίσημα δεν κάνουν λόγο για version. Επιπλέον προσπαθείς να πεις κι άλλα ψέμματα διάσπαρτα όπως ότι εγώ μίλησα για version, ενώ εγώ όπως αποδεικνύεται από τα γραπτά έχω μιλήσει για ζωγραφιά επάνω στο κουτί, την οποία έσπευσες μάλιστα να υιοθετήσεις ως κάτι επίσημο. Γενικά κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και μορφώσου επάνω στο αντικείμενο και μην παραπληροφορείς τον κόσμο. Εμένα δεν με απασχολεί που προσπαθείς να κάνεις ad hoc επίθεση. Εσένα θα πρέπει να σε προβληματίσει όλο αυτό και να μορφωθείς... έτσι γι' αλλαγή. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από mitspetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alprio Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Κάποιο πρόβλημα κατανόησης πρέπει να έχεις , δεν εξηγείτε αλλιώς. Το 2.1 δεν πάει παραπάνω αυτή την στιγμή όσο και να θες. 48gbps σταματάει. Εφοσον λέει 2.1 είναι 2.1 ultra high speed. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Ετσι είναι τα πράγματα. Απλά και λιτα. Τώρα όσο και να κοπανιεσαι δεν αλλάζει αυτό. Όλες οι προδιαγραφές κατασκευαστών έχουν version number. Τα version number αντιστοιχούν σε κάποιες προδιαγραφές. Και πάει λέγοντας. Το ότι το hdmi.org δεν το υποστηρίζει δεν πάει να πει ότι κάνουν το ίδιο οι κατασκευαστές Δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις στην φωτό ότι το κόκκινο και το αστεράκι σημαίνει ότι δεν υποστηρίζεται ακόμα. Και ότι ίσως έρθει με update.οπως ήρθε το 2.0a και το 2.0b. Τι σου είπα τώρα ε ; τοσα ποστ έχεις γράψει και όλα είναι μπαρούφες . Πραγματικά όμως. Αν τα δεις και μόνος σου θα γέλας. Είσαι πραγματικά άσχετος. Καλή δύναμη στην ζωή σου και στους ανθρώπους γύρω σου. Και κρίμα τους ανθρώπους που δέχονται συμβουλές από εσένα εδώ μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, alprio είπε Κάποιο πρόβλημα κατανόησης πρέπει να έχεις , δεν εξηγείτε αλλιώς. Το 2.1 δεν πάει παραπάνω αυτή την στιγμή όσο και να θες. 48gbps σταματάει. Εφοσον λέει 2.1 είναι 2.1 ultra high speed. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Ετσι είναι τα πράγματα. Απλά και λιτα. Τώρα όσο και να κοπανιεσαι δεν αλλάζει αυτό. Όλες οι προδιαγραφές κατασκευαστών έχουν version number. Τα version number αντιστοιχούν σε κάποιες προδιαγραφές. Και πάει λέγοντας. Το ότι το hdmi.org δεν το υποστηρίζει δεν πάει να πει ότι κάνουν το ίδιο οι κατασκευαστές Δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις στην φωτό ότι το κόκκινο και το αστεράκι σημαίνει ότι δεν υποστηρίζεται ακόμα. Και ότι ίσως έρθει με update.οπως ήρθε το 2.0a και το 2.0b. Τι σου είπα τώρα ε ; τοσα ποστ έχεις γράψει και όλα είναι μπαρούφες . Πραγματικά όμως. Αν τα δεις και μόνος σου θα γέλας. Είσαι πραγματικά άσχετος. Καλή δύναμη στην ζωή σου και στους ανθρώπους γύρω σου. Και κρίμα τους ανθρώπους που δέχονται συμβουλές από εσένα εδώ μέσα. Ό,τι και να λες, έχεις εκτεθεί. Από την πρώτη στιγμή είναι γνωστές οι προδιαγραφές του HDMI 2.1, από πέρυσι που ανακοινώθηκε. Δεν υπάρχει ίσως. ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Εσύ κάτσε και γράφε για στιγμές και ό,τι άλλο προσπαθείς να κάνεις σε κωλοτούμπα μήπως και το σώσεις. Η ερώτηση είναι απλή. Να στην πω και αλλιώς. Αν πάρω εγώ ένα καλώδιο που γράφει επάνω 2.1, θα με καλύψει σε όλες τις προδιαγραφές του HDMI 2.1; Το ξέρω ότι δεν πρόκειται να απαντήσεις φυσικά... Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από mitspetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alprio Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Να σε ρωτήσω κάτι ; Γιατί το λες hdmi 2.1. Εσυ έλεγες δεν υπάρχει αυτό. χαχαχαχχαχα αχχααχ αχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, alprio είπε Να σε ρωτήσω κάτι ; Γιατί το λες hdmi 2.1. Εσυ έλεγες δεν υπάρχει αυτό. χαχαχαχχαχα αχχααχ αχα Ό,τι νά ναι... . Συνεχίζεις να ψεύδεσαι. Εγώ δεν έγραψα πουθενά για καλώδιο 2.1. Εγώ γράφω ακριβώς HDMI 2.1 και αναφέρομαι στον διαυλο. Όταν γράφω για καλώδια αναφέρομαι στα certifications που δεν έχουν να κάνουν σε τίποτε με την έκδοση των θυρών, δηλαδή του διαύλου. Αλλά είσαι τόσο αμόρφωτος που ούτε αυτό δεν πρόσεξες. 😂😂😂😂 Σε προκαλώ να μου δείξεις που έχω γράψει για καλώδιο 2.1. Μόνο για ζωγραφιά έχω γράψει και για καλώδια που γράφουν (όχι ότι είναι) 2.1 στη συσκευασία. Συνέχισε να λες ψέμματα. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από mitspetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ri3per Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Εχω εγω παρομοιο προβλημα με την samsung τηλεοραση που εχω, μερικες φορες εκει που βλεπω η παιζω καποιο παιχνιδι, μαυριζει η οθονη σαν να αποσυνδεεται και μετα απο 2 δευτερα συνδεεται ξανα. Παιζει να φταιει το καλωδιο δηλαδη; Ειναι συνδεδεμενη η τηλεοραση με τον υπολογιστη μου σε Geforce 1060 6gb. Δεν παιζει φραγκο για καλωδια 20-30€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alprio Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 44 λεπτά πριν, ri3per είπε Εχω εγω παρομοιο προβλημα με την samsung τηλεοραση που εχω, μερικες φορες εκει που βλεπω η παιζω καποιο παιχνιδι, μαυριζει η οθονη σαν να αποσυνδεεται και μετα απο 2 δευτερα συνδεεται ξανα. Παιζει να φταιει το καλωδιο δηλαδη; Ειναι συνδεδεμενη η τηλεοραση με τον υπολογιστη μου σε Geforce 1060 6gb. Δεν παιζει φραγκο για καλωδια 20-30€ Ναι το πιο πιθανό είναι αυτό. Θα σου έλεγα να πάρεις κάποιο πιστοποιημένο καλώδιο γι αυτή την δουλειά να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Παρέθεσα στην αρχή κάποια λινκ από πιστοποιημένα καλώδια. Φτηνά και κάνουν αυτό που πρέπει. Δεν χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ri3per Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Σε ευχαριστω για την απαντηση.. Το Omars ελεγα αλλα δυστυχως υπαρχει μονο στο αγγλικο amazon ( τα μεταφορικα θα μου κοστισουν σχεδον οσο το καλωδιο ) και δεν υπαρχει σε 3m, μονο 1.5. Θα ψαχτω λιγο μπας και βρω κανενα απο εδω που να ειναι certified.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alprio Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ri3per είπε Σε ευχαριστω για την απαντηση.. Το Omars ελεγα αλλα δυστυχως υπαρχει μονο στο αγγλικο amazon ( τα μεταφορικα θα μου κοστισουν σχεδον οσο το καλωδιο ) και δεν υπαρχει σε 3m, μονο 1.5. Θα ψαχτω λιγο μπας και βρω κανενα απο εδω που να ειναι certified.. Εδώ δύσκολο για certified να βρεις Ελλάδα. Και 3m δύσκολα και πάλι. OMARS έχω και εγώ από το αγγλικό Amazon. Αξίζει με χίλια. Δες το syncwire. Λένε πολύ καλά λόγια. Αλλά δεν είναι certified. Το eBay το έχει με δωρεάν μεταφορικά. παντως αξίζει και με τα μεταφορικά να το πάρεις γιατί σου μένει μια ζωή. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από alprio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα