Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βέβαια να προσθέσω πως το 1ο καλώδιο έκανε τυχαίες αποσυνδέσεις. Ήθελε δηλαδή αλλαγή έτσι κι αλλιώς. 

Επεξ/σία από planetman
Δημοσ.
5 ώρες πριν, alprio είπε

Τι κάρτα γραφικών έχεις ; 

Βλεπεις τι έκδοση έξοδο σε hdmi δίνει. 

Παίρνεις το ανάλογο καλώδιο. 

Όλα καλά. Τα μη πιστοποιημένα καλώδια σου δίνουν εικόνα , και χάνεται πολλές φορές. Οι λεγόμενες αποσυνδέσεις. 

Εννοείται μπορείς να πάρεις μεγαλύτερη έκδοση καλωδίου αν θες. 

Βασικα το ερωτημα μου ειχε να κανει με το προσδιορισμο ενός καλωδίου που ηδη υπαρχει.

Aρα κοιταμε την εξοδο, η εισοδος δε μας ενδιαφερει? Να βαλω δηλ. καλωδιο με σουπερ ντουπερ αναλυση για τηλεοραση 1366x768?

Όταν λες "τι εκδοση εξοδο σε hdmi δινει" εννοεις τι αναλυση βγαζει?

Υπαρχουν και hdmi καλωδια μη πιστοποιημένα?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, rus είπε

Βασικα το ερωτημα μου ειχε να κανει με το προσδιορισμο ενός καλωδίου που ηδη υπαρχει.

Aρα κοιταμε την εξοδο, η εισοδος δε μας ενδιαφερει? Να βαλω δηλ. καλωδιο με σουπερ ντουπερ αναλυση για τηλεοραση 1366x768?

Όταν λες "τι εκδοση εξοδο σε hdmi δινει" εννοεις τι αναλυση βγαζει?

Υπαρχουν και hdmi καλωδια μη πιστοποιημένα?

Αν δεν γράφει το καλώδιο τι καλώδιο είναι μόνο με δοκιμή. Τα περισσοτερα είναι μη πιστοποιημένα. Αυτά που είναι,έχουν αυτοκόλλητο στην πάνω γωνία και το λένε φυσικά. 

Κοιτάς είσοδο έξοδο των 2 συσκευών. 

Ειτε 1.4 θα είναι ειτε 2.0. Επειδή οι τιμές είναι χώμα παίρνεις 2.0 έκδοση που εχει και  προς τα πίσω συμβατότητα και τελειώνεις. 

Το 2.1 τώρα ξεκινάει σιγά σιγά στην αγορά. 

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν καλώδια 1.4 ή 2.0 ή οτιδήποτε άλλο. Γιατί μπερδεύετε τον κόσμο με τις προδιαγραφές των θυρών; Επειδή έχει ζωγραφισμένο στη συσκευασία ένα νούμερο, δεν σημαίνει απολύτως τίποτε.

Έχω βάλει σχετικό πίνακα στον οποίο ακόμα και καλώδιο που θα αναγράφει 2.1 δεν θα μπορεί να κλειδώσει στο σήμα. Έως 48Gbps είναι τα καλώδια ενώ οι προδιαγραφές οι πλήρεις του HDMI 2.1 υπερβαίνουν κατά πολύ αυτό το όριο.
Συνεπώς δεν λέει τίποτε η αναγραφή 1.4 ή 2.0 ή 2.1.

Εδώ είναι οι τύποι των καλωδίων.

https://www.hdmi.org/consumer/finding_right_cable.aspx

Η ζωγραφιά επάνω στη συσκευασία πρέπει να αναφέρει τα εξής ως προς τον τύπο του καλωδίου:

Standard HDMI Cable

Standard HDMI Cable with Ethernet

High Speed HDMI Cable

High Speed HDMI Cable with Ethernet

Premium High Speed HDMI Cable and Premium High Speed HDMI Cable with Ethernet

The Ultra High Speed HDMI

Οτιδήποτε άλλο είναι παραπληροφόρηση.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, mitspetr είπε

Δεν υπάρχουν καλώδια 1.4 ή 2.0 ή οτιδήποτε άλλο. Γιατί μπερδεύετε τον κόσμο με τις προδιαγραφές των θυρών; Επειδή έχει ζωγραφισμένο στη συσκευασία ένα νούμερο, δεν σημαίνει απολύτως τίποτε.

Έχω βάλει σχετικό πίνακα στον οποίο ακόμα και καλώδιο που θα αναγράφει 2.1 δεν θα μπορεί να κλειδώσει στο σήμα. Έως 48Gbps είναι τα καλώδια ενώ οι προδιαγραφές οι πλήρεις του HDMI 2.1 υπερβαίνουν κατά πολύ αυτό το όριο.
Συνεπώς δεν λέει τίποτε η αναγραφή 1.4 ή 2.0 ή 2.1.

Εδώ είναι οι τύποι των καλωδίων.

https://www.hdmi.org/consumer/finding_right_cable.aspx

Η ζωγραφιά επάνω στη συσκευασία πρέπει να αναφέρει τα εξής ως προς τον τύπο του καλωδίου:

Standard HDMI Cable

Standard HDMI Cable with Ethernet

High Speed HDMI Cable

High Speed HDMI Cable with Ethernet

Premium High Speed HDMI Cable and Premium High Speed HDMI Cable with Ethernet

The Ultra High Speed HDMI

Οτιδήποτε άλλο είναι παραπληροφόρηση.

Εφόσον οι εταιρίες το λένε στην περιγραφή υπάρχει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, alprio είπε

Εφόσον οι εταιρίες το λένε στην περιγραφή υπάρχει. 

Δεν υπάρχει τέτοια προδιαγραφή ό,τι κι αν ζωγραφίζουν οι εταιρίες, όσο και να χτυπιέται κάποιος κάτω μέχρι να βγάλει καρούμπαλα. Τις προδιαγραφές τις θέτει ο επίσημος φορέας. Τα υπόλοιπα είναι ανωτάτη μπακαλική.

Δεν είναι προσωπική άποψη αυτό. Έτσι είναι και όχι αλλιώς. Όποιος διαφωνεί είναι απλά άσχετος με το θέμα. Για παράδειγμα δεν γνωρίζει καν τις προδιαγραφές του HDMI.

Επεξ/σία από mitspetr
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mitspetr είπε

Δεν υπάρχει τέτοια προδιαγραφή ό,τι κι αν ζωγραφίζουν οι εταιρίες, όσο και να χτυπιέται κάποιος κάτω μέχρι να βγάλει καρούμπαλα. Τις προδιαγραφές τις θέτει ο επίσημος φορέας. Τα υπόλοιπα είναι ανωτάτη μπακαλική.

Δεν είναι προσωπική άποψη αυτό. Έτσι είναι και όχι αλλιώς. Όποιος διαφωνεί είναι απλά άσχετος με το θέμα.

Το ποιος είναι άσχετος φαίνεται. 

Έχει συνεχιστεί από τις ίδιες τις εταιρίες το version number για να μην μπερδεύεται ο κόσμος. Σε όποιον προϊόν και αν μπεις κανένα δεν λέει high speed η ultra high speed. Σου πετάνε ένα 2.0 η 1.4 και ψάχνεις το ανάλογο καλώδιο.

Το hdmi .org μπορεί να έχει κόψει το version  αλλά όχι οι εταιρίες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, alprio είπε

Το ποιος είναι άσχετος φαίνεται. 

Έχει συνεχιστεί από τις ίδιες τις εταιρίες το version number για να μην μπερδεύεται ο κόσμος. Σε όποιον προϊόν και αν μπεις κανένα δεν λέει high speed η ultra high speed. Σου πετάνε ένα 2.0 η 1.4 και ψάχνεις το ανάλογο καλώδιο.

Το hdmi .org μπορεί να έχει κόψει το version  αλλά όχι οι εταιρίες. 

Επομένως αν γράφει 2.1 ένα καλώδιο, πληροί τις πλήρεις προδιαγραφές του HDMI 2.1 λες;

Για να δούμε ποιος είναι άσχετος και ποιος όχι. Πρόσεξε τι θα απαντήσεις, γιατί ήδη έχουν μπει οι προδιαγραφές του. Για να δούμε, ξέρεις να ξεχωρίζεις το bandwidth από τα λάχανα;

Επεξ/σία από mitspetr
Δημοσ.

Σου απάντησα. 

Παρε το wiki με τα version number που λες έχουν καταργηθεί. Και το ίδιο το wiki έχει τα version number με αντιστοίχιση στα bandwidth.

Όποτε πιάσε τα λάχανα και πουλά τα στην λαϊκή. 

073E2223-8317-422D-A0DF-4C4E97B09A0A.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, alprio είπε

Σου απάντησα. 

Παρε το wiki με τα version number που λες έχουν καταργηθεί. Και το ίδιο το wiki έχει τα version number με αντιστοίχιση στα bandwidth.

Όποτε πιάσε τα λάχανα και πουλά τα στην λαϊκή. 

073E2223-8317-422D-A0DF-4C4E97B09A0A.jpeg

Σαχλαμάρες έχεις απαντήσει. Wiki και ό,τι νά'ναι.

Περιμένω απάντηση, θα απαντήσεις ή θα κοιτάς να προσπαθείς να κάνεις κωλοτούμπα τώρα που έχεις εκτεθεί; Σου έβαλα τις προδιαγραφές τις πλήρεις του 2.1 οι οποίες υπερβαίνουν τα 48Gbps.

Συνεχίζεις να εκτίθεσαι... . Λάχανα και μπρόκολα μας λες.

spacer.png

spacer.png

Επεξ/σία από mitspetr
Δημοσ.

Είναι το wiki σαχλαμάρες το ελληνικό και το αμερικανικό.

Αντε αγόρι μου στην σπηλιά σου. 

Έχω απαντήσει από την αρχή των post. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με εσένα. Του πρότεινα  certified καλώδια και του λέγατε για Σκρουτζ καλώδια. 

Καταλαβε το, έχουν κάνει αντιστοίχιση τις εκδόσεις με τις ταχύτητες.

δεν γίνεται να πάει ο άλλος σε μαγαζί και μα λέει θέλω ultra speed καλώδιο. 

Η high speed με Ethernet. 

Λέει ένα 2.1 -48Gpbs και του δίνει το ανάλογο. Τώρα αν δεν πλήρει υην  ταχύτητα και είναι μάπα το καλώδιο άλλο καπέλο αυτό. 

Σου απάντησα με εικόνες , λινκ από επίσημα πράγματα και λες τα δικά σου. 

Οποτε πάρε και κατάλαβε όπως και όλοι ποιος είναι ο άσχετος. 

Καλή συνέχεια. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, alprio είπε

Είναι το wiki σαχλαμάρες το ελληνικό και το αμερικανικό.

Αντε αγόρι μου στην σπηλιά σου. 

Έχω απαντήσει από την αρχή των post. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με εσένα. Του πρότεινα  certified καλώδια και του λέγατε για Σκρουτζ καλώδια. 

Καταλαβε το, έχουν κάνει αντιστοίχιση τις εκδόσεις με τις ταχύτητες.

δεν γίνεται να πάει ο άλλος σε μαγαζί και μα λέει θέλω ultra speed καλώδιο. 

Η high speed με Ethernet. 

Λέει ένα 2.1 -48Gpbs και του δίνει το ανάλογο. Τώρα αν δεν πλήρει υην  ταχύτητα και είναι μάπα το καλώδιο άλλο καπέλο αυτό. 

Σου απάντησα με εικόνες , λινκ από επίσημα πράγματα και λες τα δικά σου. 

Οποτε πάρε και κατάλαβε όπως και όλοι ποιος είναι ο άσχετος. 

Καλή συνέχεια. 

Γελάνε και τα τσιμέντα. Τίποτε επίσημο δεν έχεις παραθέσει. Ό,τι έχεις προτείνει μέχρι τώρα είναι στα πλαίσια της μπακαλικής.

Άλλη μια μέχρι να απαντήσεις.

Οι πλήρεις προδιαγραφές του 2.1 υπερβαίνουν τα 48Gbps όπως φαίνεται στον προηγούμενο πίνακα. Η ερώτηση είναι αν γράφει ένα καλώδιο 2.1 στη συσκευασία σημαίνει ότι καλύπτει τις πλήρεις προδιαφές του HDMI 2.1;
Ή μήπως έχει ζωγραφίσει κάτι κάποιος επάνω στη συσκευασία και περιμένει να το καταπιείς αμάσητο, όπως εσύ κάνεις μέχρι στιγμής;

Εντάξει, καταλαβαίνω ότι αυτή τη στιγμή έχεις κοκκινήσει από την ντροπή που εκτέθηκες, αλλά δεν χρειάζεται να λες και ψέμματα για να υποστηρίξεις την άγνοιά σου.

Επεξ/σία από mitspetr
Δημοσ.

Ποια ντροπή βρε χαζέ. 

Σου απάντησα με πίνακες,φωτογραφίες,  λινκ. Το ποιος έχει εκτεθεί φαίνεται. Πριν μου έλεγες ότι δε μην υπάρχει version number και τώρα μου λες ότι  το κουτί λέει 2.1

Τραβα βρες μου μια περιγραφή προϊόντος που να λέει ότι θέλει ultra high speed και όχι 2.1.

Άντε καλή αναζήτησή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...