planetman Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Βέβαια να προσθέσω πως το 1ο καλώδιο έκανε τυχαίες αποσυνδέσεις. Ήθελε δηλαδή αλλαγή έτσι κι αλλιώς. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από planetman
rus Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, alprio είπε Τι κάρτα γραφικών έχεις ; Βλεπεις τι έκδοση έξοδο σε hdmi δίνει. Παίρνεις το ανάλογο καλώδιο. Όλα καλά. Τα μη πιστοποιημένα καλώδια σου δίνουν εικόνα , και χάνεται πολλές φορές. Οι λεγόμενες αποσυνδέσεις. Εννοείται μπορείς να πάρεις μεγαλύτερη έκδοση καλωδίου αν θες. Βασικα το ερωτημα μου ειχε να κανει με το προσδιορισμο ενός καλωδίου που ηδη υπαρχει. Aρα κοιταμε την εξοδο, η εισοδος δε μας ενδιαφερει? Να βαλω δηλ. καλωδιο με σουπερ ντουπερ αναλυση για τηλεοραση 1366x768? Όταν λες "τι εκδοση εξοδο σε hdmi δινει" εννοεις τι αναλυση βγαζει? Υπαρχουν και hdmi καλωδια μη πιστοποιημένα?
alprio Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, rus είπε Βασικα το ερωτημα μου ειχε να κανει με το προσδιορισμο ενός καλωδίου που ηδη υπαρχει. Aρα κοιταμε την εξοδο, η εισοδος δε μας ενδιαφερει? Να βαλω δηλ. καλωδιο με σουπερ ντουπερ αναλυση για τηλεοραση 1366x768? Όταν λες "τι εκδοση εξοδο σε hdmi δινει" εννοεις τι αναλυση βγαζει? Υπαρχουν και hdmi καλωδια μη πιστοποιημένα? Αν δεν γράφει το καλώδιο τι καλώδιο είναι μόνο με δοκιμή. Τα περισσοτερα είναι μη πιστοποιημένα. Αυτά που είναι,έχουν αυτοκόλλητο στην πάνω γωνία και το λένε φυσικά. Κοιτάς είσοδο έξοδο των 2 συσκευών. Ειτε 1.4 θα είναι ειτε 2.0. Επειδή οι τιμές είναι χώμα παίρνεις 2.0 έκδοση που εχει και προς τα πίσω συμβατότητα και τελειώνεις. Το 2.1 τώρα ξεκινάει σιγά σιγά στην αγορά.
mitspetr Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δεν υπάρχουν καλώδια 1.4 ή 2.0 ή οτιδήποτε άλλο. Γιατί μπερδεύετε τον κόσμο με τις προδιαγραφές των θυρών; Επειδή έχει ζωγραφισμένο στη συσκευασία ένα νούμερο, δεν σημαίνει απολύτως τίποτε. Έχω βάλει σχετικό πίνακα στον οποίο ακόμα και καλώδιο που θα αναγράφει 2.1 δεν θα μπορεί να κλειδώσει στο σήμα. Έως 48Gbps είναι τα καλώδια ενώ οι προδιαγραφές οι πλήρεις του HDMI 2.1 υπερβαίνουν κατά πολύ αυτό το όριο. Συνεπώς δεν λέει τίποτε η αναγραφή 1.4 ή 2.0 ή 2.1. Εδώ είναι οι τύποι των καλωδίων. https://www.hdmi.org/consumer/finding_right_cable.aspx Η ζωγραφιά επάνω στη συσκευασία πρέπει να αναφέρει τα εξής ως προς τον τύπο του καλωδίου: Standard HDMI Cable Standard HDMI Cable with Ethernet High Speed HDMI Cable High Speed HDMI Cable with Ethernet Premium High Speed HDMI Cable and Premium High Speed HDMI Cable with Ethernet The Ultra High Speed HDMI Οτιδήποτε άλλο είναι παραπληροφόρηση.
alprio Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 25 λεπτά πριν, mitspetr είπε Δεν υπάρχουν καλώδια 1.4 ή 2.0 ή οτιδήποτε άλλο. Γιατί μπερδεύετε τον κόσμο με τις προδιαγραφές των θυρών; Επειδή έχει ζωγραφισμένο στη συσκευασία ένα νούμερο, δεν σημαίνει απολύτως τίποτε. Έχω βάλει σχετικό πίνακα στον οποίο ακόμα και καλώδιο που θα αναγράφει 2.1 δεν θα μπορεί να κλειδώσει στο σήμα. Έως 48Gbps είναι τα καλώδια ενώ οι προδιαγραφές οι πλήρεις του HDMI 2.1 υπερβαίνουν κατά πολύ αυτό το όριο. Συνεπώς δεν λέει τίποτε η αναγραφή 1.4 ή 2.0 ή 2.1. Εδώ είναι οι τύποι των καλωδίων. https://www.hdmi.org/consumer/finding_right_cable.aspx Η ζωγραφιά επάνω στη συσκευασία πρέπει να αναφέρει τα εξής ως προς τον τύπο του καλωδίου: Standard HDMI Cable Standard HDMI Cable with Ethernet High Speed HDMI Cable High Speed HDMI Cable with Ethernet Premium High Speed HDMI Cable and Premium High Speed HDMI Cable with Ethernet The Ultra High Speed HDMI Οτιδήποτε άλλο είναι παραπληροφόρηση. Εφόσον οι εταιρίες το λένε στην περιγραφή υπάρχει.
mitspetr Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, alprio είπε Εφόσον οι εταιρίες το λένε στην περιγραφή υπάρχει. Δεν υπάρχει τέτοια προδιαγραφή ό,τι κι αν ζωγραφίζουν οι εταιρίες, όσο και να χτυπιέται κάποιος κάτω μέχρι να βγάλει καρούμπαλα. Τις προδιαγραφές τις θέτει ο επίσημος φορέας. Τα υπόλοιπα είναι ανωτάτη μπακαλική. Δεν είναι προσωπική άποψη αυτό. Έτσι είναι και όχι αλλιώς. Όποιος διαφωνεί είναι απλά άσχετος με το θέμα. Για παράδειγμα δεν γνωρίζει καν τις προδιαγραφές του HDMI. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από mitspetr
alprio Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, mitspetr είπε Δεν υπάρχει τέτοια προδιαγραφή ό,τι κι αν ζωγραφίζουν οι εταιρίες, όσο και να χτυπιέται κάποιος κάτω μέχρι να βγάλει καρούμπαλα. Τις προδιαγραφές τις θέτει ο επίσημος φορέας. Τα υπόλοιπα είναι ανωτάτη μπακαλική. Δεν είναι προσωπική άποψη αυτό. Έτσι είναι και όχι αλλιώς. Όποιος διαφωνεί είναι απλά άσχετος με το θέμα. Το ποιος είναι άσχετος φαίνεται. Έχει συνεχιστεί από τις ίδιες τις εταιρίες το version number για να μην μπερδεύεται ο κόσμος. Σε όποιον προϊόν και αν μπεις κανένα δεν λέει high speed η ultra high speed. Σου πετάνε ένα 2.0 η 1.4 και ψάχνεις το ανάλογο καλώδιο. Το hdmi .org μπορεί να έχει κόψει το version αλλά όχι οι εταιρίες.
mitspetr Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, alprio είπε Το ποιος είναι άσχετος φαίνεται. Έχει συνεχιστεί από τις ίδιες τις εταιρίες το version number για να μην μπερδεύεται ο κόσμος. Σε όποιον προϊόν και αν μπεις κανένα δεν λέει high speed η ultra high speed. Σου πετάνε ένα 2.0 η 1.4 και ψάχνεις το ανάλογο καλώδιο. Το hdmi .org μπορεί να έχει κόψει το version αλλά όχι οι εταιρίες. Επομένως αν γράφει 2.1 ένα καλώδιο, πληροί τις πλήρεις προδιαγραφές του HDMI 2.1 λες; Για να δούμε ποιος είναι άσχετος και ποιος όχι. Πρόσεξε τι θα απαντήσεις, γιατί ήδη έχουν μπει οι προδιαγραφές του. Για να δούμε, ξέρεις να ξεχωρίζεις το bandwidth από τα λάχανα; Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από mitspetr
alprio Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Πάρε και ένα wiki https://el.m.wikipedia.org/wiki/High-Definition_Multimedia_Interface
mitspetr Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, alprio είπε Πάρε και ένα wiki https://el.m.wikipedia.org/wiki/High-Definition_Multimedia_Interface Σοβαρέψου. Εδώ είναι οι πλήρεις προδιαγραφές του 2.1 Σε ρώτησα κάτι, ξέρεις να απαντήσεις;
alprio Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Σου απάντησα. Παρε το wiki με τα version number που λες έχουν καταργηθεί. Και το ίδιο το wiki έχει τα version number με αντιστοίχιση στα bandwidth. Όποτε πιάσε τα λάχανα και πουλά τα στην λαϊκή.
mitspetr Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, alprio είπε Σου απάντησα. Παρε το wiki με τα version number που λες έχουν καταργηθεί. Και το ίδιο το wiki έχει τα version number με αντιστοίχιση στα bandwidth. Όποτε πιάσε τα λάχανα και πουλά τα στην λαϊκή. Σαχλαμάρες έχεις απαντήσει. Wiki και ό,τι νά'ναι. Περιμένω απάντηση, θα απαντήσεις ή θα κοιτάς να προσπαθείς να κάνεις κωλοτούμπα τώρα που έχεις εκτεθεί; Σου έβαλα τις προδιαγραφές τις πλήρεις του 2.1 οι οποίες υπερβαίνουν τα 48Gbps. Συνεχίζεις να εκτίθεσαι... . Λάχανα και μπρόκολα μας λες. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από mitspetr
alprio Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Είναι το wiki σαχλαμάρες το ελληνικό και το αμερικανικό. Αντε αγόρι μου στην σπηλιά σου. Έχω απαντήσει από την αρχή των post. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με εσένα. Του πρότεινα certified καλώδια και του λέγατε για Σκρουτζ καλώδια. Καταλαβε το, έχουν κάνει αντιστοίχιση τις εκδόσεις με τις ταχύτητες. δεν γίνεται να πάει ο άλλος σε μαγαζί και μα λέει θέλω ultra speed καλώδιο. Η high speed με Ethernet. Λέει ένα 2.1 -48Gpbs και του δίνει το ανάλογο. Τώρα αν δεν πλήρει υην ταχύτητα και είναι μάπα το καλώδιο άλλο καπέλο αυτό. Σου απάντησα με εικόνες , λινκ από επίσημα πράγματα και λες τα δικά σου. Οποτε πάρε και κατάλαβε όπως και όλοι ποιος είναι ο άσχετος. Καλή συνέχεια. 1
mitspetr Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, alprio είπε Είναι το wiki σαχλαμάρες το ελληνικό και το αμερικανικό. Αντε αγόρι μου στην σπηλιά σου. Έχω απαντήσει από την αρχή των post. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με εσένα. Του πρότεινα certified καλώδια και του λέγατε για Σκρουτζ καλώδια. Καταλαβε το, έχουν κάνει αντιστοίχιση τις εκδόσεις με τις ταχύτητες. δεν γίνεται να πάει ο άλλος σε μαγαζί και μα λέει θέλω ultra speed καλώδιο. Η high speed με Ethernet. Λέει ένα 2.1 -48Gpbs και του δίνει το ανάλογο. Τώρα αν δεν πλήρει υην ταχύτητα και είναι μάπα το καλώδιο άλλο καπέλο αυτό. Σου απάντησα με εικόνες , λινκ από επίσημα πράγματα και λες τα δικά σου. Οποτε πάρε και κατάλαβε όπως και όλοι ποιος είναι ο άσχετος. Καλή συνέχεια. Γελάνε και τα τσιμέντα. Τίποτε επίσημο δεν έχεις παραθέσει. Ό,τι έχεις προτείνει μέχρι τώρα είναι στα πλαίσια της μπακαλικής. Άλλη μια μέχρι να απαντήσεις. Οι πλήρεις προδιαγραφές του 2.1 υπερβαίνουν τα 48Gbps όπως φαίνεται στον προηγούμενο πίνακα. Η ερώτηση είναι αν γράφει ένα καλώδιο 2.1 στη συσκευασία σημαίνει ότι καλύπτει τις πλήρεις προδιαφές του HDMI 2.1; Ή μήπως έχει ζωγραφίσει κάτι κάποιος επάνω στη συσκευασία και περιμένει να το καταπιείς αμάσητο, όπως εσύ κάνεις μέχρι στιγμής; Εντάξει, καταλαβαίνω ότι αυτή τη στιγμή έχεις κοκκινήσει από την ντροπή που εκτέθηκες, αλλά δεν χρειάζεται να λες και ψέμματα για να υποστηρίξεις την άγνοιά σου. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από mitspetr
alprio Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Ποια ντροπή βρε χαζέ. Σου απάντησα με πίνακες,φωτογραφίες, λινκ. Το ποιος έχει εκτεθεί φαίνεται. Πριν μου έλεγες ότι δε μην υπάρχει version number και τώρα μου λες ότι το κουτί λέει 2.1 Τραβα βρες μου μια περιγραφή προϊόντος που να λέει ότι θέλει ultra high speed και όχι 2.1. Άντε καλή αναζήτησή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα