planetman Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Τελικά πήρα το https://www.skroutz.gr/s/13392519/Belkin-HDMI-2-1-Cable-HDMI-male-HDMI-male-2m-AV10175bt2M-BLK.html που είναι 2.1 και έχει πολύ καλές κριτικές και μου κάνει πάλι αποσυνδέσεις ΑΛΛΑ πρόσεξα το εξής: γίνονται αποσυνδέσεις τη στιγμή π.χ. που κλείνω τον player που έπαιζε βίντεο, ή όταν ξανανοίγω player από την αρχή. Σκέφτηκα ότι είναι θέμα των windows και πήγα στις ρυθμίσεις και έβαλα ανάλυση 4K και παρόλο που η οθόνη του Laptop είναι 1080, έβαλε θεωρητικά 4K με 200%, προφανώς στέλνει 4K ενώ η οθόνη του laptop δείχνει 1080 υποθέτω. Έτσι όμως δεν είδα αποσυνδέσεις το λίγο που το δοκίμασα. Παρήγγειλα άλλο ένα καλώδιο από amazon να έχω καβάτζα, 2.0 certified. Το έχετε αντιμετωπίσει κι εσείς αυτό το θέμα; Ποιές είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις ρε παιδιά για να παίζει απροβλημάτιστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alprio Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, planetman είπε Τελικά πήρα το https://www.skroutz.gr/s/13392519/Belkin-HDMI-2-1-Cable-HDMI-male-HDMI-male-2m-AV10175bt2M-BLK.html που είναι 2.1 και έχει πολύ καλές κριτικές και μου κάνει πάλι αποσυνδέσεις ΑΛΛΑ πρόσεξα το εξής: γίνονται αποσυνδέσεις τη στιγμή π.χ. που κλείνω τον player που έπαιζε βίντεο, ή όταν ξανανοίγω player από την αρχή. Σκέφτηκα ότι είναι θέμα των windows και πήγα στις ρυθμίσεις και έβαλα ανάλυση 4K και παρόλο που η οθόνη του Laptop είναι 1080, έβαλε θεωρητικά 4K με 200%, προφανώς στέλνει 4K ενώ η οθόνη του laptop δείχνει 1080 υποθέτω. Έτσι όμως δεν είδα αποσυνδέσεις το λίγο που το δοκίμασα. Παρήγγειλα άλλο ένα καλώδιο από amazon να έχω καβάτζα, 2.0 certified. Το έχετε αντιμετωπίσει κι εσείς αυτό το θέμα; Ποιές είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις ρε παιδιά για να παίζει απροβλημάτιστα; οτι ρυθμιση και να κανεις δεν πρεπει να κανει αποσυνδεσεις. Γι αυτο σου ειπα παρε certified . γιατι καποιοι ανθρωποι , βασικα ολοκληρος οργανισμος εχουν φαει ωρες να τα τεσταρουν με ειδικα μηχανηματα. Ειχα ενα καλο καλώδιο καλο και εγω , και στην sammy επαιζε στην sony οχι. Πηρα certified και ολα τελεια. παιζει παντου ασταματητα οτι και να του βαλεις.και ειχε 6 ευρω. το OMARS ειχα παει εγω, Τωρα θα δοκιμασω αλλη εταιρια αλλα παλι certified μολις παρω νεο AV Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από alprio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, mitspetr είπε Ό,τι λέει εδώ ο επίσημος φορέας. https://www.hdmi.org/consumer/finding_right_cable.aspx Στη συσκευασία των καλωδίων συνήθως αναγράφονται τα υποστηριζόμενα features. Δηλαδη αν δεν υπαρχει συσκευασια ειμαστε τυφλοι? δε θα μπορουμε να ξερουμε? Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alprio Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, rus είπε Δηλαδη αν δεν υπαρχει συσκευασια ειμαστε τυφλοι? δε θα μπορουμε να ξερουμε? Το καλωδιο επανω , λεει την ταχυτητα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, rus είπε Δηλαδη αν δεν υπαρχει συσκευασια ειμαστε τυφλοι? δε θα μπορουμε να ξερουμε? Μπορεί να γράφει επάνω στο καλώδιο, μπορεί και όχι όμως. Σε κάθε περίπτωση ρωτάς από εκεί που θα το πάρεις πάντως αν καλύπτει τα features που σε ενδιαφέρουν ή για σιγουριά ρωτάς σε σχέση με το bandwidth που καλύπτει (δες τον πίνακα). Εννοείται ότι ρωτάς αυτά και όχι έκδοση HDMI, καθώς κάτι τέτοιο δεν υφίσταται στα καλώδια HDMI. Είναι ένα λάθος που επαναλαμβάνεται συχνά αυτό και δεν δίνει καμία πληροφορία. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από mitspetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μα αυτό που πήρα τώρα γράφει στη συσκευασία ultra high speed, το ανώτερο που υπάρχει. Κατάλαβα πως αν είχα ρύθμιση στην οθόνη του laptop 1080 ενώ στον προτζέκτορα 4k και στην είσοδο 4k του προτζέκτορα, έκανε αποσυνδέσεις, αν βάλω 4k και στα 2, τότε φαίνεται οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@dB0x Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Για μενα σα να υπαρχει θεμα με το προτζεκτορ μου ακουγεται. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από M@dB0x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Παιδιά οι DLP projectors αναπροσαρμόζουν το color wheel τους ανάλογα με τα Hz που τους δίνετε. Άρα αν αλλάζουν τα Hz λογικό είναι να σβήνει η εικόνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, M@dB0x είπε Για μενα σα να υπαρχει θεμα με το προτζεκτορ μου ακουγεται. Μπα. Ο projector ότι του δώσεις θα δείξει. Αλλά για να δείξει, θα πρέπει να του δώσεις. Το handshake μεταξύ των συσκευών για κάποιο λόγο επανεκκινεί. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από mitspetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Τί δοκιμή πρέπει να κάνω για να καταλάβω τί παίζει; Ο προτζέκτορας έχει 2 εισόδους, μία απλή και μία 4K. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Απ' ό,τι λέει το manual η μια είναι 1.4 και η άλλη είναι 2.0 Στη 2.0 το 4Κ πάει μέχρι 60Hz. Στην 1.4 πάει μέχρι 30Hz ή μέχρι 24Hz αν πρόκειται για 4096x2160. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Λοιπόν, έβγαλα το εξής συμπέρασμα. Όταν σύνδεσα στην απλή θύρα με ανάλυση 1080 στο λάπτοπ είχα αποσυνδέσεις όταν έμπαινα και όταν έβγαινα από vlc με opengl. Στον mpc δεν είχα αποσυνδέσεις. Όταν έβαλα στη θύρα 4Κ με ανάλυση 4Κ όλα είναι εντάξει. Ελπίζω τελικά να μην είναι θέμα προτζέκτορα και απλώς θέμα windows όπως φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Όλα δείχνουν πως δεν είναι θέμα projector, ίσως ούτε καν να είναι θέμα windows. Εμένα η περιγραφή αυτή μου κάνει "θέμα" με το software player καθώς ο ένας στο άνοιξε-κλείσε μάλλον ξανακάνει τις συσκευές να επαναλάβουν το handshake (EDID) ενώ ο άλλος όχι. Το συμπέρασμα είναι ότι σίγουρα δεν υπάρχει πρόβλημα με τον προβολέα πάντως. Και προφανώς ούτε με το καλώδιο. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από mitspetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@dB0x Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δες πιο καινουργιους drivers για ηχο εικονα στα windows. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, mitspetr είπε Μπορεί να γράφει επάνω στο καλώδιο, μπορεί και όχι όμως. Σε κάθε περίπτωση ρωτάς από εκεί που θα το πάρεις πάντως αν καλύπτει τα features που σε ενδιαφέρουν ή για σιγουριά ρωτάς σε σχέση με το bandwidth που καλύπτει (δες τον πίνακα). Εννοείται ότι ρωτάς αυτά και όχι έκδοση HDMI, καθώς κάτι τέτοιο δεν υφίσταται στα καλώδια HDMI. Μιλαω για καλωδιο που παιρνω στο χερι από φιλο, δεν υπαρχει περιθωριο να ρωτησω εκει που αγοραστηκε. Θα κοιταξω και θα σου πω αν γραφει ή όχι. Για συνδεση pc με τηλεοραση είναι. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα