Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Θα ήθελα να μάθω τα συν και τα πλην της κουζίνας υγραερίου και αν είναι προτιμότερο να πάρουμε μια υγραερίου από μια ηλεκτρική.

Εγώ προτιμώ την ηλεκτρική, αλλά ο δικός μου επιμένει στην υγραερίου!

Όποιος γνωρίζει, παρακαλώ πολύ να μου δώσει τα φώτα του..😛

Δημοσ.

επειδη εχω γεννηθει σε χωρα που το αεριο ειναι βασικο καυσιμο για κουζινα και θερμανση και τωρα Ελλαδα τα τελευταια 30 χρονια εχουμε αεριο για

κουζινα και θερμανση σου προτεινω αεριο.

η κουζινα υγραεριου δε θελει σχεδον καμμια προθερμανση ,μαγειρευει καλυτερα ψητα και γενικα φαγητα φουρνου..στα γλυκα θελει λιογ ιδιαιτερη τεχνικη,εχω και φουρνο σκετο ηλεκτρικο για δυσκολα γλυκα.

στα ματια ισχυει το ιδιο,μαγειρευεις ποιο οικονομικα δε περιμενεις ποτε θα ζεσταθει και τετοια.

υπαρχουν αισθητηρες αεριου για τυχον διαρροη που χτυπαει αμεσως μολις γινει διαρροη 

τελος ειναι πολυ ποιο ασφαλες απο το ρευμα.

Δημοσ.

Ματια η και το φουρνο?  Για τα ματια υγραεριο εκτος και αν δεν μαγειρευετε συχνα για τον φουρνο φυσικα ειναι και παλι καλυτερα/ οικονομικα. Εγω στο σπιτι μου εχω ματια φυσικο αεριο και φουρνο ηλεκτρικο.

Δημοσ.

ματια και φουρνο αεριο.........γιατι να εχεις ηλεκτρικο φουρνο///καταναλωση

τωρα πια τα περισσοτερα σκευη ειναι και για ματια αεριου

Δημοσ.

Αλλαξα την ηλεκτρική κουζίνα σε υγραεριού πριν 3-4 χρόνια...και δεν το μετανιώνω με τίποτα!

Οικονομία,ευκολία,ταχύτητα,αποδέσμευση απο την δεή και τις διακοπές της και πιο νόστιμο μαγείρεμα ειναι μερικά απο τα θετικά που μπορώ να σκεφτώ αυτη τη στιγμή.

Για φούρνο δεν εχω άποψη καθώς εχω αλλάξει μονο τα μάτια αλλα θα σου έλεγα προχώρα και μην το σκέφτεσαι καθόλου!

ΥΓ.Θα χρειαστεί το πρώτο διάστημα να είσαι πιο προσεκτική στο μαγείρεμα μέχρι να συνηθίσεις τους διαφορετικούς χρόνους μαγειρέματος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...