Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα βρήκα 2 ονομαστικους φακελους προς εμενα και την συζυγο μου απο καποιον υποψηφιο δημοτικο συμβουλο.

Το ερωτημα ειναι   που βρηκαν τα στοιχεια μας και ποιος τους τα δινει ?.

Αντε και εμενα μπορει να τα ειχαν γιατι ειμαι δημοτης στον δημο εκ γεννετης .

Η γυναίκα μου πρωτη φορα θα ψηφισει στον Δημο (παντρευτηκαμε πριν 2 χρονια).

Υπαρχει παραβαση του κανονισμου για προστασια των προσωπικων δεδομένων ?

ΥΓ. Δεν κατοικω στον δημο που ψηφιζω.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Σημερα βρήκα 2 ονομαστικους φακελους προς εμενα και την συζυγο μου απο καποιον υποψηφιο δημοτικο συμβουλο.

Και βέβαι υπάρχει, δε μπορεί να σου στείλει κανένας τίποτα χωρίς τη συγκατάθεσή σου.

Εχω το ίδιο πρόβλημα και έχω ήδη στείλει μαιλ και αν δεν απαντήσουν θα κάνω καταγγελία.

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Τα βρήκαν στα κουδούνια της πολυκατοικίας σου. Δώσε τόπο στην οργή γιατί με το GDPR εδώ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. H αρχή που ανέφερες μόνο υποδείξεις μπορεί να κάνει, κοινώς τίποτα.

Κάνε το κόπο να τα πετάξεις στην ανακύκλωση.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spectaculator είπε

Τα βρήκαν στα κουδούνια της πολυκατοικίας σου. Δώσε τόπο στην οργή γιατί με το GDPR εδώ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. H αρχή που ανέφερες μόνο υποδείξεις μπορεί να κάνει, κοινώς τίποτα.

Κάνε το κόπο να τα πετάξεις στην ανακύκλωση.

Μαλλον δεν διαβασες .... Δεν μενω στο δημο που ψηφιζω...

Το κουδουνι εχει μονο επιθετο...

δεν ειχαν βαλει σε ολους τους ενοικους της πολυκατοικιας..

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, geodrako είπε

Και βέβαι υπάρχει, δε μπορεί να σου στείλει κανένας τίποτα χωρίς τη συγκατάθεσή σου.

Ας μη λέμε μεγάλα λογια. Δηλαδη για να μου στειλει γραμμα ενας ξαδερφος μου απο το χωριο θα πρεπει πρωτα να του δωσω τη συγκαταθεση μου;

Στο θεμα μας, τα στοιχεια μεταξυ των υποψηφιων ανταλλασονται συνηθως με παντελως ανηθικους και εν δυναμει παρανομους τροπους, αν αυτο απανταει στην ερώτηση του TS (πού βρηκαν τα στοιχεια του).

Οσο για αυτους που αποφασιζουν να κανουν καταγγελια, ειλικρινα good luck with that. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

Δηλαδη για να μου στειλει γραμμα ενας ξαδερφος μου απο το χωριο θα πρεπει πρωτα να του δωσω τη συγκαταθεση μου;

Προφανώς να φανταστώ δεν έχεις διαβάσει ούτε μια γραμμή για το GDPR ε ; 

• Like 1
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

Προφανώς να φανταστώ δεν έχεις διαβάσει ούτε μια γραμμή για το GDPR ε ; 

εχω διαβασει αρκετες, γι αυτο και σχολιασα οτι δεν ισχυει το " δε μπορεί να σου στείλει κανένας τίποτα χωρίς τη συγκατάθεσή σου." που εγραψε ο συμφορουμιτης. Αν διαφωνεις, please elaborate.

Επεξ/σία από ManFromEarth
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

εχω διαβασει αρκετες, γι αυτο και σχολιασα οτι δεν ισχυει το " δε μπορεί να σου στείλει κανένας τίποτα χωρίς τη συγκατάθεσή σου." που εγραψε ο συμφορουμιτης. Αν διαφωνεις, please elaborate.

Δε μπορώ να μπω στη διαδικασία να αναλύσω τη διαφορά ενός μαζικού sms ή μιας μαζικής ταχυδρομικής αποστολής ψηφοδελτίων με την αποστολή μιας καρτ ποστάλ από συγγενή, sorry 

• Like 5
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Πολλή κουβέντα γίνεται για αυτό το GDPR αλλά εγώ πιστεύω ότι τίποτα δεν λειτουργεί από αυτά.

Όλη κι όλη ιστορία περιορίστηκε σε εκείνο το mail που στείλανε τοτε οι εταιρείες που έλεγε ....ότι δήθεν.

...μέχρι εκεί και τίποτα άλλο

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, geodrako είπε

Μόλις τώρα, AristidisZ είπε

Δε μπορώ να μπω στη διαδικασία να αναλύσω τη διαφορά ενός μαζικού sms ή μιας μαζικής ταχυδρομικής αποστολής ψηφοδελτίων με την αποστολή μιας καρτ ποστάλ από συγγενή, sorry 

Οπως βλεπεις ο @geodrako δεν εκανε τον διαχωρισμο που κανεις εσυ, για αυτο και τονισα το παραδειγμα του ξαδερφου. 

Αν μιλαμε για μαζικο SMS ή μαζικη ταχυδρομικη αποστολή, σαφως και χρειάζεται να εχει δωσει την συγκαταθεση του ο παραληπτης.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

Οπως βλεπεις ο @geodrako δεν εκανε τον διαχωρισμο που κανεις εσυ, για αυτο και τονισα το παραδειγμα του ξαδερφου. 

Αν μιλαμε για μαζικο SMS ή μαζικη ταχυδρομικη αποστολή, σαφως και χρειάζεται να εχει δωσει την συγκαταθεση του ο παραληπτης.

Προφανώς και αναφέρομαι σε προωθητικές ενέργειες.
Όσο  για την Αρχή Προστασίας, έχει συσταθεί και λείπουν μερικά μέλη προκειμένου να ξεκινήσει να εκδικάζει υποθέσεις. Δεν είναι κάτι τυπικό, αλλά μάλλον δε το έχουν καταλάβει μερικοί.

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Μαλλον δεν διαβασες .... Δεν μενω στο δημο που ψηφιζω...

Το κουδουνι εχει μονο επιθετο...

δεν ειχαν βαλει σε ολους τους ενοικους της πολυκατοικιας..

Δεν έχει σημασία. Η ουσία είναι πως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παρά να τους ζητήσεις να μην το ξανακάνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...