Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα 

θέλω να στείλω ένα email σε υπάλληλο μιας εταιρείας χωρίς την δυνατότητα να το διαβάσει κάποιος άλλος εάν αυτός δεν το επιτρέψει.

το mail του είναι της μορφής [email protected]

υπάρχει λύση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανένα email δεν είναι ασφαλές όταν μιλάμε για εταιρικό περιβάλλον. Μπορεί κάποιος κακόβουλος administrator να πάρει το ownership κάπου mailbox και να διαβάσει ό,τι θέλει. Η μοναδική περίπτωση όπου δεν μπορεί να γίνει αυτό είναι το email να μαρκαριστεί ως Confidential. Επίσης μπορείς να δώσεις κάποια permissions όπως πχ να μην γίνει forward η να μην εκτυπωθεί. Αν χρησιμοποιείς outlook, ρυθμίζονται απο τα Options του email.

Επεξ/σία από zx1234r
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενας ευκολος τροπος ειναι να γραψεις το κειμενο που θες, να το σωσεις σε αρχειο και να το συμπιεσεις σε ενα .zip αρχειο με κωδικο προσβασης. Στειλε το .zip ως επισυναπτομενο και μεσω τηλεφωνου ή SMS ανακοινωνεις τον κωδικο.

Επεξ/σία από asmilon
  • Like 3
Δημοσ.

^^

Υπάρχουν σοβαρές  εταιρείες που απορρίπτουν τα κρυπτογραφημένα ζιπαρισμενα και απο καποιες αλλες  δεν περνάνε ούτε καν τα απλά ζιπαρισμενα μηνύματα οπότε δεν θα το λάβει ποτέ.

Δημοσ.

Ναι εγώ δεν καταλαβαίνω και το νόημα, να στείλεις δηλαδή σε εταιρεία ένα προσωπικό mail σε κάποιον υπάλληλο

Στείλτο στο προσωπικό του μαιλ όχι στο εταιρικό.

• Like 2
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Υπάρχει και με κρυπτογράφηση στο περιεχόμενο αλλα πρεπει να εχεις κλειδι

δεν έχω ιδέα πως το κάνω αυτό. αλλά από ότι είχα διαβάσει παλιά πρεπει να στειλω και ενα κλειδι, οπότε δεν έχει νόημα, τα λέω καλά?

23 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Ναι εγώ δεν καταλαβαίνω και το νόημα, να στείλεις δηλαδή σε εταιρεία ένα προσωπικό mail σε κάποιον υπάλληλο .Στείλτο στο προσωπικό του μαιλ όχι στο εταιρικό.

δεν είναι προσωπικό 

51 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Υπάρχουν σοβαρές  εταιρείες που απορρίπτουν τα κρυπτογραφημένα ζιπαρισμενα και απο καποιες αλλες  δεν περνάνε ούτε καν τα απλά ζιπαρισμενα μηνύματα οπότε δεν θα το λάβει ποτέ.

περνάνε, αν και συνήθως στέλνω link από δικό μου drive 

Δημοσ.

Ζιπάρισε όπως προαναφέρθηκε το αρχείο ανεβασέ το σε κάποιο upload host και στείλε το λινκ με mail και το κωδικό σε sms.

Δημοσ.

Για μέγιστη ασφάλεια και καμία περίπτωση να πάει κάτι στράβα περίμενε να σου απαντήσει ο   $2y$10$UxB93ThjcIoLSHpyoJ/LYOvISfcEY4S16.osIOWZn0j3nbcCne2Nm  

Μην ψάχνεις να βρεις τέτοιο χρήστη το όνομα είναι κρυπτογραφημένο.😡

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...