Dr_73 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ilos είπε 1) την amd που μέχρι χτες ήταν ανύπαρκτη για μια 10ετία. 2)Οπότε άσε τον 2700x δεν απευθύνεται ούτε στον νεόπλουτο που απλά κάνει κέφι, ούτε στον άρρωστο που θα κάνει νηστεία μέχρι τα Χριστούγεννα για να φτιάξει 5k build, ούτε στον φαντασμένο στρουμφόπληκτο του insomnia που νομίζει ότι με τον 9900k, 2666c19, mobo με γυμνά vrm και 1050ti θα δει προκοπή.😍 Είναι ένα cpu για όλες τις δουλειές μέχρι ένα όριο για τον επαγγελματία που δεν αντέχει/χρειάζεται να πάει σε HEDT, σε προσιτή τιμή. 😍 1)Τα 10Κ++ posts του amdtakhs που πρότεινε FX , τα προηγούμενα χρόνια, δεν συμφωνούσαν ότι ήταν ανύπαρκτη η amd . Αυτός τους πρότεινε για καλύτερους. Δεν σε θυμάμαι να διαφωνείς. 2)Όσοι δεν κάνουμε 1000 posts την ημέρα στο insomnia (προτείνοντας την αγαπημενη μας amd) και γνωρίζουμε επαγγελματίες, δεν βλέπουμε να παίρνουν πολλοί amd. Όλο xeon και mac βλέπουμε. Για το ανέκδοτο τους threadripper , άσχετα με την εικονική πραγματικότητα του amdomnia , όλες οι σελίδες, λένε ξεκάθαρα, ότι δεν έχουν ούτε 1% των πωλήσεων παγκοσμίως. 4 ώρες πριν, ilos είπε Δε σε αναγκάζει κανένας να κάνεις upgrade από 1st/2nd gen ryzen. Απλά υπάρχει σαν option στον ορίζοντα. Αν δε σε καλύπτει ο 1600/1700 μετά από 3-4 χρόνια πας σε κάτι καλύτερο αργότερα. Ωστόσο όλοι εδώ μέσα, από τους 1600, 1700Χ, πήγατε αμέσως στην επόμενη γενιά. ΣΕ ΠΟΙΑ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ;;;;;;;;;;;; Ούτε 12μηνο δεν κλείσατε με την πρώτη γενιά. Και όλοι περιμένετε αμάν και πως να πάτε και στην τρίτη , πριν περάσουν 2,5 χρόνια (=30 μήνες) από την πρώτη . Κάτι λέει αυτό . Ειδικά αν σκεφτείς ότι πολλοί πριν είχαν 4790Κ ή 3770Κ για 3-5 χρόνια συνεχόμενα ! Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από Dr_73 2
makoylino Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Εγώ απορώ τι σας νοιαζει ποια ειναι καλυτερη ποσοστά παίρνετε η εσείς τους πληρώνετε? Μάλλον το 2ο Ο καθένας παίρνει με τα χρήματα που θα δώσει το καλυτερο που μπορεί Η μάρκα σας πείραξε 3
ilos Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dr_73 είπε 1)Τα 10Κ++ posts του amdtakhs που πρότεινε FX , τα προηγούμενα χρόνια, δεν συμφωνούσαν ότι ήταν ανύπαρκτη η amd . Αυτός τους πρότεινε για καλύτερους. Δεν σε θυμάμαι να διαφωνείς. 2)Όσοι δεν κάνουμε 1000 posts την ημέρα στο insomnia (προτείνοντας την αγαπημενη μας amd) και γνωρίζουμε επαγγελματίες, δεν βλέπουμε να παίρνουν πολλοί amd. Όλο xeon και mac βλέπουμε. Για το ανέκδοτο τους threadripper , άσχετα με την εικονική πραγματικότητα του amdomnia , όλες οι σελίδες, λένε ξεκάθαρα, ότι δεν έχουν ούτε 1% των πωλήσεων παγκοσμίως. Ωστόσο όλοι εδώ μέσα, από τους 1600, 1700Χ, πήγατε αμέσως στην επόμενη γενιά. ΣΕ ΠΟΙΑ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ;;;;;;;;;;;; Ούτε 12μηνο δεν κλείσατε με την πρώτη γενιά. Και όλοι περιμένετε αμάν και πως να πάτε και στην τρίτη , πριν περάσουν 2,5 χρόνια (=30 μήνες) από την πρώτη . Κάτι λέει αυτό . Ειδικά αν σκεφτείς ότι πολλοί πριν είχαν 4790Κ ή 3770Κ για 3-5 χρόνια συνεχόμενα ! Καταρχάς δεν έχω ουδεμία σχέση με τον amdtakis, ούτε καθόμουν πριν 10 χρονιά να διαβάζω 24/7 το Insomnia, ούτε με νοιάζουν τα στρατόπεδά σας. Και αν δεις από κάτω στην υπογραφή μου sandy bridge είχα και δε θα πρότεινα bulldozer για gaming. Αλλά τότε είχαμε χαοτική διαφορά στο floating point instruction performance υπέρ της intel και κάπου 40% καλύτερο ipc. Όχι τις τρίχες του 10% σήμερα. Εγώ προσωπικά ακόμα με τον 1600 είμαι (έφτιαξα και ένα 8600κ build μετέπειτα), όπως και ένας σωρό κόσμος με 1st gen rysen είναι. Δεν έχουν όλοι ανάγκη το +5-10% σε STP και λίγο καλύτερο latency των zen+. Με τους zen 2 θα έχουμε κανονικό perfοrmance/watt leap και εκεί πολύς κόσμος θα το σκεφτεί για αναβάθμιση που είναι με 1st/2nd gen ryzen. Θα συμβεί ότι και με τους sandy bridge ή τους CL/1st gen ryzen δηλαδή. PS. Και εγώ τον 2500k 7 χρόνια τον είχα, αλλά πλέον δε τη πάλεύει κάστανο από το 17 και μετά. Ο κύκλος ζωής των cpu για gaming εξαρτάται από to hardware στις κονσόλες. Είμασταν τυχεροί "άτυχοι" γιατί οι current gen ήταν με tablet cpus (jaguar). Οι νέες που θα είναι με zen2 8-core στα 3.2 boost, τα port τους θα απαξιώσουν πολλά Cpu's που αυτή τη στιγμή τα θεωρούμε top (8600k γκουχ γκουχ). Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από ilos 1
Dr_73 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, ilos είπε Εγώ προσωπικά ακόμα με τον 1600 είμαι (έφτιαξα και ένα 8600κ build μετέπειτα), όπως και ένας σωρό κόσμος με 1st gen rysen είναι. Σαφής είσαι . Για να κάνεις την πλάκα σου, έχεις τον 1600 , αλλά αν θες σοβαρό gaming , έφτιαξες τον 8600Κ . Επειδή θέλω να παίξω κι εγώ λίγο και να έχω προσωπική άποψη , έχω γράψει ότι θα δοκιμάσω κι εγώ έναν . Αν βγει τελείως φόλα, θα τον έχω για mame & snes emulators ! Οπότε , έχω ξαναπεί , θέλω προτάσεις για ένα vfm συστηματάκι ryzen με 1600Χ (133 ευρώ στο γερμανικό amazon , αν υπολογίσεις και διακοινοτική ... πάει στο δ&**** , αξίζει ο χαβαλές). Δεν πρόκειται να πάρω taichi όμως για το ryzen (ούτε croshair ) . Δεν μου έχετε πει σίγουρα ακόμη. MSI B450-A Pro , 1600Χ και Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3200MHz είναι κομπλέ ;;; Θα παίζει σωστά ο 1600Χ ; Θα φτάσει και λίγο παραπάνω , π.χ. 3,9 ;;; (Αν βρεθούν προβλήματα , οπουδήποτε, με windows, games , φωτογεαφικές εφαρμογές ... θα γίνω μεγάλη ενόχληση στο φόρουμ ).
ilos Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δεν έχει νόημα να πάρεις 1600x, όταν έχει 10 ευρώ διαφορά από τον 2600. Αν τώρα σε ένοιαζε ο 1700 για κάποιο λόγο και χρειαζόσουν τα extra threads, ίσως να τον προτιμούσες σε σχέση με τους άλλους 2 στα 150 που παίζει. Μητρικές τα χουμε ξαναγράψει 1000 φορες. Οι msi είναι λίγο καλύτερες στις b450 με κορυφαίες τις tomahawk και pro carbon. Μνήμες τις gskill sniperx 3200 που είναι hynix CJR στο κατοστάρικο. 0 διαφορές είδα από 1600->8600k στα 1440p πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Σε αυτή την ανάλυση μπουκώνει η 1080.
keysmith Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, VChris είπε Πως θα ανιχνευτεί δηλαδή? Ρωτάω γιατί έχω μείνει στο παρακάτω https://meltdownattack.com/ "These hardware vulnerabilities allow programs to steal data which is currently processed on the computer. " θα ανηχθευθεί το "πρόγραμμα" (πχ javascript ή executable) που κάνει χρήση τέτοιων calls κτλ κτλ.. Τι δεν καταλαβαίνεις; Ενα πράγμα είναι πιάνω την συμπεριφορά (behavior based detection) στο οποίο ας πούμε είναι αόρατη τέτοια επίθεση και άλλο είναι ανιχνεύω την υπογραφή (όχι την συμπεριφορά) του κώδικα του malware. Η δεύτερη μέθοδος είναι η παλαιότερη και αρχαιότερη μάλιστα από την εποχή των πρώτων antivirus στα early 90s και υπάρχει μια χαρά ακμαία μέχρι σήμερα ως βασικό συστατικό όλων των AV/IDS/IPS. Προφανώς για να ανιχνευθεί θα πρέπει η απειλή να είναι "γνωστή". Το signature based detection δεν ανιχνεύει νέες άγνωστε απειλές όπως το behavior detection (το οποίο όμως έχει πολλά false positives ως μειονέκτημα) και πάσχει λίγο και σε τεχνολογίες "stealth code" πως να το πω (κρυπτογράφηση και άλλα μασκαρέματα του κακόβουλου κώδικα) αλλά συνήθως κάπου το πιάνεις στην όλη αλυσίδα.. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από keysmith
Devil9697 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Στις 21/5/2019 στις 11:23 ΠΜ, amveria είπε Intel 8700κ box 380,20 Ευρώ AMD Ryzen 2700x box 296,15 Ευρώ 84 Ευρώ παραπάνω διαφορά για ένα προϊόν που μετά τις επίσημες ανακοινώσεις security failure σε επίπεδο hardware και τα patches που ίσως να μην καλύπτουν ακόμη το 100% των πιθανών σεναρίων αστοχίας ή επισφαλούς χρήσης μας λέτε ότι ο επεξεργαστής είναι και πάλι πιο γρήγορος από τον ανταγωνιστή του. Ελπίζω μόνον να μην χρειαστεί να γίνει κάποια πλήρη απενεργοποίηση της σχετικής τεχνολογίας όπως προτείνει η Apple και η Google. Αλλά τώρα θα μου πεις τι παραπάνω μπορεί να γνωρίζουν αυτές οι δύο εταιρίες. Χριστός Ανέστη και του χρόνου με υγεία. Αληθώς ο κυριος!προσωπικα δεν εχω μετοχες σε καμία εταιρια οποτε οποδηποτε αποτελεσμα δεν θα με επηρεάσει!Παντως αν πιστευεις οτι μια εταιρια με την μια απο τις ακριβότερες μετοχες και η πιο επιτυχημένη στο χορο,θα κλεισει η θα χρεοκοπήσει κανεις λαθος.
nafisjedriel Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Now in many threads, AMD has a clear lead in small and medium-sized systems with the RYZEN 2700X and the threadripper. Speed Test Scrabble Word Finder Solitaire Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από nafisjedriel
Lfc Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Οποία είναι καλύτερη και πιο mainstream αυτή θα πουλάει περισσότερο. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2020 από Lfc
Lfc Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Στις 23/5/2019 στις 12:18 ΠΜ, nafisjedriel είπε Now in many threads, AMD has a clear lead in small and medium-sized systems with the RYZEN 2700X and the threadripper. Speed Test Scrabble Word Finder Solitaire What that means?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα