Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vlassish είπε

AMD θυμίζει ΠΑΟK που είχε να δει πρωτάθλημα 48 χρόνια και σηκώνει κεφάλι.

Πονάς και φταίει ο.. Βορράς!

Επεξ/σία από jmirko15
  • Like 3
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nospa2082 είπε

στο Ελλαδισταν πρεπει να εχουμε πολλους μεγαλομετοχους της Intel...παιδακια κατω των 25 με λεφτα του μπαμπα και εργαζομενους που παιρνουν 2000 ευρω

ή τύπους 45+ , που είχαν am486dx2-66 , όταν οι σημερινοί ταλιμπάν των ryzen , δεν είχαν μπει στο intel vs amd , αλλά βρίσκονταν στο babylino vs pumpers ....

52 λεπτά πριν, amveria είπε

Intel 8700κ box 380,20 Ευρώ

AMD Ryzen 2700x box 296,15 Ευρώ

Έχεις μείνει κάτι μήνες πίσω. i5 9600K 250 ευρώ , σε gaming, με αερόψυξη των 25 ευρώ , στα 4,7 - 4,8 , βάζει κάτω όλους τους ryzen . ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ougxar είπε

5c850a2cf0902.jpeg

μείνε εσύ στα στίκερς μπρο... άσε τον υπόλοιπο πλανήτη να έχει Intel. καλή τύχη :)

4 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

ή τύπους 45+ , που είχαν am486dx2-66 , όταν οι σημερινοί ταλιμπάν των ryzen , δεν είχαν μπει στο intel vs amd , αλλά βρίσκονταν στο babylino vs pumpers ....

Έχεις μείνει κάτι μήνες πίσω. i5 9600K 250 ευρώ , σε gaming, με αερόψυξη των 25 ευρώ , στα 4,7 - 4,8 , βάζει κάτω όλους τους ryzen . ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ.

όπως έχω πει στο παρελθόν.. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ και άλλο  ... είναι ΗΔΗ σε μαύρα χάλια αρκετά μπερδεμένοι.. μη... τους μπλοκάρεις.. δεν είσαι εντάξει... 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Ωωωωωωωωωωωωωωωω..... Κρίμα που δεν βρίσκω και αυτό με τον χιμπατζή που κάνει ουυυυυυυυυυυ και το εβαζαν συνέχεια στο ράδιο αρβύλα!!!! Εσκισες πολλά καλσόν δικά μας που έχουμε ryzen... Προσκυνώ.... :-) Όλους όλους είπαμε;;;;

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

Αν εννοούμε επαγγελματικό λοιπόν , ναι μικρομεσαίο είναι. Οι επαγγελματίες έχουν σαν απολύτως βασικό μηχάνημα τον I9 και τον R2700X.

πλάκα κάνεις ή μιλάς σοβαρά?

• Thanks 1
Δημοσ.

Με αυτά και μ'αυτά,τα τόσα χρόνια φραγκοφονίασης με Μονοπώλιο και έπαρση απο την Intel αρχίζουν και χάνονται.

spacer.png

Δημοσ.
2 minutes ago, Dr_73 said:

i5 9600K @5GHz vs ryzen 2700x @ 4,2GHz ....

Μπράβο, συγκρίνουμε έναν core i5-9600K 6 cores - 6 threads, με έναν ryzen 2700X 8 cores-16 threads, μήλα με αχλάδια.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

i5 9600K @5GHz vs ryzen 2700x @ 4,2GHz ....

τώρα τερμάτισες... τι το έβαλες αυτό να δούνε τι... αφού είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ τα παιδιά.. δεν παίζουν παιχνίδια.. κάνουνε ρέντερινγκ και τα υπερμηχανήματα τους... με παιχνίδια θα ασχολούνται τώρα? Ντροπή σου?

200.gif

έχω πεθάνει πραγματικά με πονάει η κοιλιά μου από το γέλιο.. βέβαια αυτό είναι καλό και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το ινσόμνια για την προσφορά του.. όλοι γνωρίζουμε ότι το γέλιο χαρίζει χρόνια... Να είστε καλά παιδιά ...

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nero62 είπε

τώρα τερμάτισες... τι το έβαλες αυτό να δούνε τι... αφού είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ τα παιδιά.. δεν παίζουν παιχνίδια.. κάνουνε ρέντερινγκ και τα υπερμηχανήματα τους... με παιχνίδια θα ασχολούνται τώρα? Ντροπή σου?

200.gif

έχω πεθάνει πραγματικά με πονάει η κοιλιά μου από το γέλιο.. βέβαια αυτό είναι καλό και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το ινσόμνια για την προσφορά του.. όλοι γνωρίζουμε ότι το γέλιο χαρίζει χρόνια... Να είστε καλά παιδιά ...

Πλάκα ... πλάκα ... είναι καλύτεροι από τον ΑΡΚΑ. Πάντα λένε ότι είναι τσάμπα οι amd και βλέπεις ότι έπαιρναν μνήμες 300 ευρώ το 2017 και σήμερα έχουν τους ryzen σε taichi ultimate των 300 ευρώ , με ψύξη noctua d15 των 100 ευρώ !!!!!!!! ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η AMD ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ !!!!!!!!!

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως ακόμα περιμένω να επιρρεαστώ από τα πρώτα exploits με τον i7-6700K. Μπεεεεεε... Όλα μούφα με φαίνονται ή απλώς επιρρεάζουν το 1% των κατόχων Intel CPU. Μήπως όλα αυτά τελικά είναι ένα κακό είδος μάρκετινγκ;;; Λέω εγώ τώρα σαν απλός τεχνολογικός geek.

Τέσπα, τι να πω; Μ' αυτά και μ' αυτά ευτυχώς ξύπνησε και η AMD από τον τεχνολογικό λίθαργό της και έχουμε επιτέλους λίγο ανταγωνισμό.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, maniacos93 είπε

Εγώ πάντως ακόμα περιμένω να επιρρεαστώ από τα πρώτα exploits με τον i7-6700K. Μπεεεεεε... Όλα μούφα με φαίνονται ή απλώς επιρρεάζουν το 1% των κατόχων Intel CPU. 

1% ;;; Δεν έχει υπάρξει ούτε ένα συμβάν , παγκοσμίως. Αν υπήρχε, θα γίνονταν 1 τρις posts το πρώτο δευτερόλεπτο εδώ, από τους ταλιμπάν της amd. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dr_73 είπε

1% ;;; Δεν έχει υπάρξει ούτε ένα συμβάν , παγκοσμίως. Αν υπήρχε, θα γίνονταν 1 τρις posts το πρώτο δευτερόλεπτο εδώ, από τους ταλιμπάν της amd. 

Δίκιο έχεις. Μπορεί να έβαλα αρκετά μεγάλο ποσοστό. Και πραγματικά, χωρίς βέβαια να παίρνω και όρκο, δεν έχω διαβάσει πουθενά για σοβαρό κρούσμα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, maniacos93 είπε

Δίκιο έχεις. Μπορεί να έβαλα αρκετά μεγάλο ποσοστό. Και πραγματικά, χωρίς βέβαια να παίρνω και όρκο, δεν έχω διαβάσει πουθενά για σοβαρό κρούσμα. 

Όχι σοβαρό , Ούτε γελοίο δεν υπάρχει . Ούτε ένα . Πουθενά. Ποτέ. Από την αρχή. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Τα παράπονά σου στον δήμαρχο που δεν καταβρέχει. Δηλαδή σε εκείνον που απαντάω αρχικά γιατί έγραψε πρώτος βάση του άρθρου σχετικά με την συγκεκριμένη σύγκριση. Δεν ξέρω τι είδους σχέση μπορεί να έχετε αλλά, επειδή είστε σχεδόν το ίδιο παθιασμένοι στις αναρτήσεις σας παρακαλώ κατ' ελάχιστο να συνεννοείστε πριν ώστε να μην αυτοαναιρείστε. Καλή συνέχεια και πάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...