Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερίζω την παρέα με την ελπίδα να βγάλω άκρη στο θέμα προστασίας οθόνης για το S10+ με ταυτόχρονη συμβατότητα δακτυλικού αποτυπώματος. Ήδη ένα 30άρι το κλαίω με την Panzer, μια κατά τα άλλα πολύ καλή προστασία για την οθόνη, αλλά δεν αναγνωρίζει καθόλου αποτύπωμα..

Τί έχουν δοκιμάσει οι κάτοχοι;

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου...

Την έχεις δοκιμάσει;

Όντως την είδα σε διάφορα videos... Στην αρχή ψηνόμουν, διάβασα όμως ότι πολύ σύντομα για κάποιο λόγο δεν λειτουργεί σωστά το αποτύπωμα. Το για κάποιο λόγο καταλαβαίνω ότι είναι πολύ αόριστο, αλλά το γεγονός είναι ότι συμβαίνει. Η τιμή είναι λογική είναι αφού μιλμε για κινητό των χιλίων ευρώ.

Αν βρουν χρόνο οι φίλοι με τα S10 ας γράψουν τι φόρεσαν στην οθόνη για να μη χάσουν το δακτυλικό αποτύπωμα...

Δημοσ.

Αυτό το τζαμακι έχω βάλει αλλά στο s9+

https://s.click.aliexpress.com/e/c9E14mBQ

Τουλάχιστον αν δεν δουλέψει το δακτυλικό αποτύπωμα δε θα έχεις σπαταλησει 50€ που θέλει το dome! 

ΥΓ μεγάλη πατάτα της Samsung. Ακόμα δεν δουλεύει το δακτυλικο αποτύπωμα με κανένα tempered????  Είναι δυνατόν??? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, samsunglife είπε

Αυτό το τζαμακι έχω βάλει αλλά στο s9+

https://s.click.aliexpress.com/e/c9E14mBQ

Τουλάχιστον αν δεν δουλέψει το δακτυλικό αποτύπωμα δε θα έχεις σπαταλησει 50€ που θέλει το dome! 

ΥΓ μεγάλη πατάτα της Samsung. Ακόμα δεν δουλεύει το δακτυλικο αποτύπωμα με κανένα tempered????  Είναι δυνατόν??? 

Ας βάλει την T-Max που είναι πιο φτηνή.

Εξάλλου έσκασε τόσα λεφτά χρειάζεται μια καλή προστασία.

Στο 50αρικο ή στο 25αρη θα κολλήσει.....

Δημοσ.
13 ώρες πριν, saruman123 είπε

Ας βάλει την T-Max που είναι πιο φτηνή.

Εξάλλου έσκασε τόσα λεφτά χρειάζεται μια καλή προστασία.

Στο 50αρικο ή στο 25αρη θα κολλήσει.....

Του πρότεινα την πιο φτηνή από όλες γιατί παίζει ούτε η tmax να δουλεύει σωστά. 

1 ώρα πριν, margaritagr είπε

Καλά γιατί ψαχνεσαι; έβγαλες την εργοστασιακή μεμβράνη που είναι top? 

Παραμένει όμως μεμβράνη! Άλλη προστασία προσφέρει το tempered! 

Δημοσ.

Μιας και μιλάμε για το s10plus, σχετικά με το notification led υπάρχει κάποια εφαρμογή που το αναλαμβάνει να το κανει η μπροστινή κάμερα και ποια είναι αυτη; 

Δημοσ.

Οι περισσότεροι κάτοχοι whitestone γκρινιάζουν για το γεγονός ότι το δακτυλικό δεν δουλεύει όπως πριν. Υπάρχουν κάποιοι που ισχυρίζονται ότι το πέρασαν όσο καλύτερα γίνεται και κατάφεραν να πλησιάσουν σε αποτελεσματικότητα την ζελατίνα ή την γυμνή οθόνη, αλλά όχι να αγγίξουν. Για οποιοδήποτε άλλο tempered glass δεν συζητάνε καν. 

Έχω δει και την λύση του tempered, που όμως έχει τρύπα (!) στο σημείο του δακτυλικού αποτυπώματος, οπότε όλα καλά!.. Προσωπικά δεν πολυψήνομαι...

Προσωπικά έχω μείνει με την εργοστασιακή και έχω κάνει ασφάλεια θραύσης, οπότε δεν ψάχνομαι για γυαλί. Όταν και αν βγει κάποιο άριστο, θα το συζητήσω. Μέχρι τότε και αν πάθει τίποτα η εργοστασιακή, θα πάρω πάλι ποιοτική ζελατίνα, μάλλον Spigen.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε

Μαργαρίτα αυτη ειδα οτι κανει για το απλο s10.

Εσύ έχεις βάλει κάποια;

Και για το plus είναι, το έχω βάλει και δουλεύει άψογα ! 

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρυθμισεις - εμφανιση - ευαισθησια αφης εκεί πας και το φτιάχνεις.

Αυτό είναι το πρόβλημα τουλάχιστον για την οθόνη όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα αφής.

Επεξ/σία από saruman123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...