torq Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 έχω ένα λάπτοπ που ερχόταν με τα win7 pro (ProBook). υπάρχει και το αυτοκόλλητο. έγινε λοιπόν αναβάθμιση με το εργαλείο της Microsoft σε Windows 10 και περάστηκαν κανονικά τα 10 και ενεργοποιήθηκαν. θέλω τώρα να κάνω format και να ξαναπεράσω τα 10 (ίσως βάλω και μεγαλύτερο σκληρό). έχω κατεβάσει το τελευταίο iso από τη Microsoft αλλά δεν είναι το pro. αν κάνω την εγκατάσταση με αυτό, θα μπουν κανονικά τα pro και θα ενεργοποιηθούν? δε με ενδιαφέρει να έχω pro ή home απλά να ξέρω πως λειτουργεί. ένα είναι το iso και ανάλογα το κλειδί εγκαθίσταται η pro/home? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 37 λεπτά πριν, torq είπε ένα είναι το iso και ανάλογα το κλειδί εγκαθίσταται η pro/home? Το αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torq Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 όντως έκανα φορματ, πέρασα τα win10 επιλέγοντας την έκδοση Pro (δεν έβαλα το serial) και μόλις συνδέθηκε στο ιντερνετ ενεργοποιήθηκε σαν windows 10 pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα