Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Μερικες φορες όταν κάνω κλήση με ακουστικά στο 6s ακούγεται ένας διαπεραστικος ενοχλητικός ήχος σαν buzzing. Τι πιστεύετε ότι φταίει; 

Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Leo97 είπε

Καλησπέρα! Μερικες φορες όταν κάνω κλήση με ακουστικά στο 6s ακούγεται ένας διαπεραστικος ενοχλητικός ήχος σαν buzzing. Τι πιστεύετε ότι φταίει; 

Στο κάνει στο ένα αυτι ή και στο άλλο;

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Leo97 είπε

Και στα 2... αλλά ορισμένες φορές...

Εντάξει, αστειευομουν.

Λογικά έχει χαλάσει η μεμβράνη του ηχείου.

Επεξ/σία από natural_sgf
Δημοσ.
8 hours ago, Leo97 said:

Έχεις παρατηρήσει αν όταν στο κάνει, είσαι σε gprs δίκτυο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε

Έχεις παρατηρήσει αν όταν στο κάνει, είσαι σε gprs δίκτυο;

Νομίζω όχι... Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι σε σημεία που γενικά δεν πιάνει καλό σήμα το κάνει αλλά δεν μου το έκανε παλιότερα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Leo97 said:

Νομίζω όχι... Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι σε σημεία που γενικά δεν πιάνει καλό σήμα το κάνει αλλά δεν μου το έκανε παλιότερα...

Κι εγώ σε αδύναμο σήμα το έχω παρατηρήσει αλλά νομίζω (3-4 φορές μου έτυχε) ότι έχει να κάνει με το ότι "πέφτει" σε gprs από 3G/4G και κάνει αυτόν τον βόμβο.

https://ask.metafilter.com/201068/Is-GSM-speaker-buzz-a-thing-of-the-past

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.
4 minutes ago, Leo97 said:

Χμμ δεν ξέρω πάντως είχα βγάλει το 4g αλλά και πάλι το έκανε 😕

Απ’ ό,τι κατάλαβα, το θέλεις το 3G/4G για να μην τον κάνει. Το 2G είναι (ίσως) το πρόβλημα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε

Απ’ ό,τι κατάλαβα, το θέλεις το 3G/4G για να μην τον κάνει. Το 2G είναι (ίσως) το πρόβλημα. 

Άρα; Τι μπορώ να κάνω; 

Δημοσ.
1 minute ago, Leo97 said:

Άρα; Τι μπορώ να κάνω; 

Να δοκιμάσεις να απενεργοποιήσεις το 2g, αν στο επιτρέπουν οι ρυθμίσεις της συσκευής και ο πάροχος.
Αλλιώς απενεργοποιείς τα mobile data την ώρα της κλήσης αν το πρόβλημα είναι πολύ ενοχλητικό και βλέπεις αν όντως φταίει αυτό.
Αν το χαμηλό σήμα είναι σε συγκεκριμένη περιοχή, κάνε μια αναφορά στον πάροχό σου, μήπως βελτιώσουν το δίκτυο.

Ποια συσκευή και πάροχο έχεις;

Δημοσ.

Έχω iPhone 6s και είμαι στη COSMOTE... Αλλά δεν έχω ενεργοποιημένο το mobile data όταν κάνω κλήση...

Δημοσ.
36 minutes ago, Leo97 said:

Αλλά δεν έχω ενεργοποιημένο το mobile data όταν κάνω κλήση...

Την ώρα της κλήσης δηλαδή, που ακούς τον βόμβο, δεν βλέπεις κάποιο σύμβολο, όπως 3G, E ή Gprs?
Πώς ακριβώς είναι οι ρυθμίσεις σου στα Settings>Mobile Data?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CheOnWeb είπε

Την ώρα της κλήσης δηλαδή, που ακούς τον βόμβο, δεν βλέπεις κάποιο σύμβολο, όπως 3G, E ή Gprs?
Πώς ακριβώς είναι οι ρυθμίσεις σου στα Settings>Mobile Data?

Ναι ακριβώς... όχι δεν βλέπω τετοιο σύμβολο... Αυτά τα βλέπω όταν ανοίξω τα δεδομένα μόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...