olympos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Καλημερα σε όλους Χρησιμοποιωντας ενα 56kbps modem μπορουσα να παιρνω και στελνω fax μεσω του pc μου (με το software των windows 2k). Τωρα εχοντας αναβαθμισει τη συνδεση μου σε isdn δεν βλεπω το netmode να μπορει να δεχτει ή να στειλει fax μεσω του pc. Επιπλεον διαβαζοντας στο help των windows εψαξα στο control panel και δεν υπαρχει εικονιδιο fax. Υπαρχει καποιο προβλημα στο pc μου (εγκατασταση software κτλ) ή το netmode δουλευει με διαφορετικο software σε σχεση παντα με την ληψη ή αποστολη fax μεσω του pc. Ευχαριστω εκ των προτερων
Clementary Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Το netmod είναι το πλέον προβληματικό TA που υπάρχει.Δύσκολα λειτουργεί οτιδήποτε.Μάλιστε σε μερικά netmod δουλέυουν διάφορα και σε άλλα (του ίδιου μοντέλου) δεν δουλεύουν. Κατά κανόνα το μόνο πρόγραμμα που δουλεύει το fax και η αναγνώριση κλήσης είναι το RVS COM plus. Εγώ έχω την έκδοση 3 και δουλεύει μια χαρα. Πάντως το pc σου δεν έχει πρόβλημα. Ελπίζω να βοήθησα
olympos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τη βοηθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.