ge-lyk Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Καλησπέρα. Μόλις αγόρασα ένα κινητό από το Πλαίσιο και ταυτόχρονα έκανα και ασφάλεια για θραύση της οθόνης.Το ξέρω ότι είναι αργά τώρα για ερωτήσεις, αλλά την έχει κανείς χρησιμοποιήσει ουσιαστικά?
txcellas Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Εχω κανει εγω. Ποσο κοστισε; Πηρα ο ίδιος τηλ και γλιτωσα 25 ευρω απο οτι μ προτεινε σκρουτζομαγαζο που εκανε επιτοπου ασφάλειες.
ge-lyk Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 ...80€ για το s10+ (ετήσια). Το θέμα είναι, βέβαια, εάν καλύπτουν τη σπασμένη οθόνη χωρίς "ψιλά γράμματα"
txcellas Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Το συμβόλαιο το γραφει. Εμενα πληρωνει το 70% του κόστους για οποιαδηποτε ζημια! 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Σου βγαίνει οικονομικότερη η αλλαγή, δεν νομίζω να υπάρχει πλήρης κάλυψη (σε ένα πακέτο που κάναμε, πάντως, αυτό έβγαινε, αρκετά πιο φτηνά). "Ψιλά γράμματα", υπό την έννοια πως δεν θα σου βάλουν καινούργια οθόνη αν σου πέφτει κάθε τρεις μέρες, ναι, υπάρχουν. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, Snoob είπε Σου βγαίνει οικονομικότερη η αλλαγή, δεν νομίζω να υπάρχει πλήρης κάλυψη (σε ένα πακέτο που κάναμε, πάντως, αυτό έβγαινε, αρκετά πιο φτηνά). "Ψιλά γράμματα", υπό την έννοια πως δεν θα σου βάλουν καινούργια οθόνη αν σου πέφτει κάθε τρεις μέρες, ναι, υπάρχουν. Όλες οι ασφάλειες στη Ελλάδα τουλάχιστον (είτε από καταστημα είτε στην Generali--ξυριγιαννοπουλος που της κάνει -) καλύπτουν 1 αλλαγή οθόνης Αν κάνεις στην Generali απευθείας (που είναι αρκετά οικονομικά (για το Op6 βγήκε 24-25 ευρώ) πλέον καλύπτει το 70% της ζημιάς τα καταστήματα (κοτσοβολος public πλαίσιο κτλ) της πληρώνεις αρκετά παραπάνω κοντά στο 100 αρικο ανάλογα και την αξία της συσκευής αλλά πάλι καλύπτουν όλη την ζημιά αλλά πάλι στα ψιλά γράμματα σου γράφουν ότι αφορά μόνο 1 αλλαγή οθόνης μέσα στην διάρκεια του συμβολαίου 2
ge-lyk Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Inuyasha είπε Όλες οι ασφάλειες στη Ελλάδα τουλάχιστον (είτε από καταστημα είτε στην Generali--ξυριγιαννοπουλος που της κάνει -) καλύπτουν 1 αλλαγή οθόνης Αν κάνεις στην Generali απευθείας (που είναι αρκετά οικονομικά (για το Op6 βγήκε 24-25 ευρώ) πλέον καλύπτει το 70% της ζημιάς τα καταστήματα (κοτσοβολος public πλαίσιο κτλ) της πληρώνεις αρκετά παραπάνω κοντά στο 100 αρικο ανάλογα και την αξία της συσκευής αλλά πάλι καλύπτουν όλη την ζημιά αλλά πάλι στα ψιλά γράμματα σου γράφουν ότι αφορά μόνο 1 αλλαγή οθόνης μέσα στην διάρκεια του συμβολαίου ...την είχα κάνει στην Generalli με την προηγούμενη συσκευή και ευτυχώς δε χρειάστηκε. Αλλά, πλέον, δε νομίζω οτι υπάρχει δυνατότητα
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δε νομιζω να υπάρχει 100% κάλυψη πλεον. Ο λογος παρεμπιπτόντως απ'οσο ξερω ειναι πως μια περίοδο είχε πεσει τρελο abuse.
margaritagr Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 19 ώρες πριν, Inuyasha είπε Όλες οι ασφάλειες στη Ελλάδα τουλάχιστον (είτε από καταστημα είτε στην Generali--ξυριγιαννοπουλος που της κάνει -) καλύπτουν 1 αλλαγή οθόνης Αν κάνεις στην Generali απευθείας (που είναι αρκετά οικονομικά (για το Op6 βγήκε 24-25 ευρώ) πλέον καλύπτει το 70% της ζημιάς τα καταστήματα (κοτσοβολος public πλαίσιο κτλ) της πληρώνεις αρκετά παραπάνω κοντά στο 100 αρικο ανάλογα και την αξία της συσκευής αλλά πάλι καλύπτουν όλη την ζημιά αλλά πάλι στα ψιλά γράμματα σου γράφουν ότι αφορά μόνο 1 αλλαγή οθόνης μέσα στην διάρκεια του συμβολαίου Έχει τελειώσει η ασφάλεια αυτή, πάπαλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα