sonikk Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 να ρωτησω κατι ρε παιδια? μου εσταλη στο πατρικο σπιτι που σπανια πηγαινω ενα χαρτι που με εχουν ορισει ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. μου το πεταξαν κατω απο την εξωπορτα και το βρηκα τυχαια γιατι πηγαινω στο συγκεκριμενο σπιτι μια φορα το εξαμηνο μπορει και παραπανω γιατι δεν μενω εκει εδω και πολλα χρονια.δηλαδη δεν υπεγραψα πουθενα για την παραλαβη.αν το αγνοησω και δεν παω εχω κυρωσεις? οχι τιποτα αλλο αλλα τους εχω και χεσμενους!!!
txcellas Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Αν δεν σε βρηκα θα εκαναν επιδοση του εγγραφου σε κάποιον συγγενη η σε καποιον γειτονα οπου θα υπεγραψε ως μάρτυρας. (Υπάρχουν αρθρα για τις επιδοσεις στον κωδικα ποινικης Δικονομίας 128ΚΠΔ) Εννοειται οχι θα εχεις κυρωσεις. Σε καλουν επισημα. Και εμενα ηρθε στο πατρικο μου σημερα χαρτι για εφορευτική επιτροπη! Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από txcellas
Haldol Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Αγνόησέ το. Απλά μην πας να ψηφίσεις κιόλας, σε περίπτωση που είσαι Ελλάδα, γιατί κατά 90% θα σε "τσιμπήσουν" και θα σε κρατήσουν εκεί.
Miracle Worker Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, mylo είπε Αν δε πάει κανείς έρχονται και σε ψάχνουν Ίσως η καλύτερη κρυψώνα είναι έξω από το εκλογικό κέντρο, να συνομιλείς με τους υποψηφίους και τους ψηφοφόρους. Κανένας δε θα φανταστεί ότι είσαι μέλος της εφορευτικής επιτροπής που κρύβεται. 1
plomaskost Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μην πάς.Και να σε βρεί η αστυνομία τί θα σου κάνει;Θα σε πάει σηκωτό;
jimmyl Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Στις προηγουμενες Δημοτικες - Ευροεκλογες , μου ειχαν στειλει χαρτι για εφορευτικη επιτροπη , εχω ατομο με ειδικες αναγκες στο σπιτι , πηγα το πρωι στο εκλογικο τμημα με ολα τα χαρτια και ζητησα εξαιρεση , η δικαστικη αντιπροσωπος δεν μου εδωσε εξαιρεση , σηκωθηκα και εφυγα , δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε και καποια κυρωση
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Πάνε σε συμφέρει, το μεσημέρι θα φας καλά, ειδικά τώρα που ακρίβαινε και το σουβλάκι/γύρος.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 καλό είναι αν δεν γνωρίζουμε την ισχύουσα νομοθεσία να μην λέμε πράγματα που μπορεί να οδηγήσουν σε νομικά προβλήματα τους συνομιλητές μας επειδή και εμένα μου ήρθε χαρτί που το έφερε "αστυνομικός" οποίος το παρέδωσε στην διεύθυνση κατοικίας μου και μάλιστα το θυροκόλλησε στην εξώπορτα του διαμερίσματος μου (εντελώς τυχαία άνοιξε η ηλικιωμένη μητέρα μου και το είδε και αμέσως τον ρώτησε τι είναι αυτό το χαρτί και τις είπε αφορά τον γιο σας ορίστηκε "τακτικό μέλος εφορευτικής επιτροπής" αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι πρέπει να πάω (άσχετα αν είναι εθελοντικό , να φάω όλη μου την Κυριακή και μπορεί να ξενυχτίσουμε κιόλας...) το μόνο καλό είναι ότι αν είσαι εργαζόμενος ζητάς βεβαίωση από τον δικαστικό αντιπρόσωπο και την Δευτέρα έχεις άδεια από την εργασία σου. σε διαφορετική περίπτωση απαιτείται χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο που να επικαλείται σοβαρούς λόγους υγείας (δεν γνωρίζω άλλη αιτία που μπορεί να μην πάει κάποιος) αν φυσικά δεν πάω και δεν έχω δικαιολογία τότε υπάρχουν κυρώσεις (φυλάκιση - χρηματικό πρόστιμο - κτλ...) εκτός του γεγονότος ότι μπορεί ο (δικηγόρος) δικαστικός αντιπρόσωπος να ζητήσει από την αστυνομία να με βρει και να προσάγει ακόμα και χωρίς την θέληση μου στο εκλογικό τμήμα. τα ίδια ισχύουν και για το αναπληρωματικό μέλος εφορευτικής επιτροπής καταλαβαίνω ότι είναι βαρετό - ενοχλητικό να δουλεύεις εθελοντικά/δωρεάν είναι η πρώτη μου φορά (ελπίζω η τελευταία)
Speculoos Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Τι διάλο εδώ έχουν μαζευτεί όλοι όσοι έχουν κληθεί για εφορευτικές ή είναι το τρέντυ θέμα των παρασιτοτρόλ της κοινωνίας;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) μου αρέσει η ευκολία που κολλάτε στους άλλους "ταμπέλες" εύκολα και χωρίς να τους ξέρετε αλλά τσαντίζεστε αν σας κολλήσουν άλλοι "ταμπέλες" είναι εύκολο να ασκείς κριτική στους άλλους αλλά δύσκολο να δέχεσαι την κριτική των άλλων. τα συγχαρητήρια μου προσωπικά με χάλασε να είμαι τακτικό μέλος εφορευτικής επιτροπής το ίδιο θα έλεγα αν ήμουν αναπληρωματικό γιατί θα χάσω την Κυριακή μου (ημέρα ξεκούρασης) χωρίς λόγο (ναι δεν είναι σοβαρός λόγος για εμένα οι εκλογές) ο κυριότερος λόγος βέβαια είναι ότι δεν θα πληρωθώ καθώς είναι εθελοντικά/δωρεάν και για μένα το "τσάμπα/δωρεάν" έχει πεθάνει... 3 λεπτά πριν, TrifonSam είπε Ο αστυνομικός για ποιο λόγο είναι σε εισαγωγικά; Ήταν μασκαρεμένος για να σας ξεγελάσει; όχι το γράφω γιατί σε μερικές περιπτώσεις απλά στο κολλάνε στην πόρτα ή το αφήνουν στην είσοδο/γραμματοκιβώτιο σε εμένα το έφερε αστυνομικός (το επιβεβαίωσα από τις κάμερες ασφαλείας που διαθέτει η πολυκατοικία που μένω και από τις δικές μου κάμερες). ότι αφορά το θέμα μας Η συμμετοχή των πολιτών στην εφορευτική επιτροπή στις Εκλογές 2019 είναι υποχρεωτική για όποιον κληθεί. Και υπάρχουν συνέπειες, βάση του νόμου, για όποιον δεν παρουσιαστεί στα καθήκοντα του. Ωστόσο, μπορείς να αποφύγεις τις συνέπειες αυτές αν προσκομίσεις τα εξής χαρτιά: Χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο σε περίπτωση ασθένειας Βεβαίωση από τον εργοδότη του ότι τον απασχολούσε κατά την ημέρα εκείνη Ή κάποιο άλλο έγκυρο δικαιολογητικό που να αποδεικνύει το λόγο του κωλύματος του να παρουσιαστεί Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από ikorolis
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, plomaskost είπε Το τσάμπα πέθανε επικυρωμένο στο ΚΕΠ κάνει; τα χαρτιά που σου δίνουν "απαλλαγή" τα έγραψα πιο πάνω αναγράφονται στην ιστοσελίδα του υπουργείου εσωτερικών και στην https://www.neolaia.gr/2019/05/15/ekloges-2019-eforeutiki-epitropi-ti-isxuei/
Miracle Worker Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, TrifonSam είπε Ασυναρτησίες... Ο αστυνομικός για ποιο λόγο είναι σε εισαγωγικά; Επειδή έχεις κάμερες; Δηλαδή μπορεί το χαρτί να στο έφερνε ο σκουπιδιάρης ας πούμε; Τότε θα έμπαινε κι αυτός σε εισαγωγικά; Ο σκουπιδιάρης κάνει πιο σημαντική δουλειά, γιατί ενώ ο αστυνομικός καθαρίζει τους δρόμους από τα "σκουπίδια", ο σκουπιδιάρης τους καθαρίζει από τα σκουπιδια, χωρίς εισαγωγικά. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, TrifonSam είπε Ασυναρτησίες... Ο αστυνομικός για ποιο λόγο είναι σε εισαγωγικά; Επειδή έχεις κάμερες; Δηλαδή μπορεί το χαρτί να στο έφερνε ο σκουπιδιάρης ας πούμε; Τότε θα έμπαινε κι αυτός σε εισαγωγικά; μπορώ να πω και εγώ ότι λες Ασυναρτησίες δεν το λέω όμως σέβομαι την άποψη σου αν και διαφωνώ με αυτήν. το "αστυνομικός" μου αρέσει να το γράφω με αυτόν τον τρόπο έτσι θα έγραφα αν ήταν "ταχυδρόμος" ή "υπάλληλος του δήμου αθηναιών" και τον "υπάλληλο στην υπηρεσία καθαριότητας" έτσι τον γράφω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις