alextsoum4 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Καλησπέρα παιδιά, γνωρίζει κανένας (λογιστής μάλλον) αν υπάρχει τρόπος να μου κολλάνε ένσημα ενώ υπηρετώ τη στρατιωτική θητεία μου;
zx1234r Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Νομίζω πως όχι γιατί δεν έχεις την ιδιότητα του πολίτη μέχρι να απολυθείς.
vasilllis Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 σαν στρατιωτης υποτιθεται πληρωνεσαι απο το κρατος και ασφαλιζεσαι απο αυτο μαζι ενσημα(εχεις και δυνατοτητα εξαγορας συνταξημα),οποτε δεν νομιζω οτι νομιμα μπορεις να εργαστεις.Ενας λογιστης ισως ξερει καλυτερα.
bromiaris Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, alextsoum4 είπε Καλησπέρα παιδιά, γνωρίζει κανένας (λογιστής μάλλον) αν υπάρχει τρόπος να μου κολλάνε ένσημα ενώ υπηρετώ τη στρατιωτική θητεία μου; Όχι
fastnq2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ημασταν μαζι με ενα παιδι που ηταν βυσμα και δουλευε κανονικα τα απογευματα σε καφετερια μιας και ηταν συνεχεια εξω.Παλια δεν τους ειχαν δηλωμενους τους περισσοτερους αλλα πλεον λογω προστιμων τους εχουν δηλωμενους απλα για το νομικο του πραγματος και κολλανε απλα ενα δυο ενσημα οποτε φανταζομαι γινεται χωρις ομως να ειμαι σιγουρος. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από fastnq2
NikosKallithea Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, alextsoum4 είπε Καλησπέρα παιδιά, γνωρίζει κανένας (λογιστής μάλλον) αν υπάρχει τρόπος να μου κολλάνε ένσημα ενώ υπηρετώ τη στρατιωτική θητεία μου; Κατά την διάρκεια της θητείας οποιαδήποτε εργασιακή σχέση παύει ή αν μιλάμε για το δημόσιο αναστέλλεται
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Όχι δεν γίνεται Πρακτικά ο στρατός σου κόβει μισθό από τα οποία κόβουν για φαγητό και "δωμάτιο" και σου δίνουν τα 3,60(αν δεν έχει αλλάξει κάτι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις