Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, γνωρίζει κανένας (λογιστής μάλλον) αν υπάρχει τρόπος να μου κολλάνε ένσημα ενώ υπηρετώ τη στρατιωτική θητεία μου;

Δημοσ.

σαν στρατιωτης υποτιθεται πληρωνεσαι απο το κρατος και ασφαλιζεσαι απο αυτο μαζι ενσημα(εχεις και δυνατοτητα εξαγορας συνταξημα),οποτε δεν νομιζω οτι νομιμα μπορεις να εργαστεις.Ενας λογιστης ισως ξερει καλυτερα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alextsoum4 είπε

Καλησπέρα παιδιά, γνωρίζει κανένας (λογιστής μάλλον) αν υπάρχει τρόπος να μου κολλάνε ένσημα ενώ υπηρετώ τη στρατιωτική θητεία μου;

Όχι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ημασταν μαζι με ενα παιδι που ηταν βυσμα και δουλευε κανονικα τα απογευματα σε καφετερια μιας και ηταν συνεχεια εξω.Παλια δεν τους ειχαν δηλωμενους τους περισσοτερους αλλα πλεον λογω προστιμων τους εχουν δηλωμενους απλα για το νομικο του πραγματος και κολλανε απλα ενα δυο ενσημα οποτε φανταζομαι γινεται χωρις ομως να ειμαι σιγουρος.

Επεξ/σία από fastnq2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alextsoum4 είπε

Κατά την διάρκεια της θητείας οποιαδήποτε εργασιακή σχέση παύει ή αν μιλάμε για το δημόσιο αναστέλλεται

• Moderators
Δημοσ.

Όχι δεν γίνεται

Πρακτικά ο στρατός σου κόβει μισθό από τα οποία κόβουν για φαγητό και "δωμάτιο" και σου δίνουν τα 3,60(αν δεν έχει αλλάξει κάτι)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...