Dellapple Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 καλησπερα σας θελω να ρωτησω κατι , εχω ενα mac book pro 2015 A1502 αγορασα εναν ανταπτορα για τον σκληρο δισκο και πηρα εναν samsung evo 970 500gb m2 τον εβαλα εκανα το στικακι και το time machine αλλα οσες φορες ξεκινησα για επαναφορα η νεα εγκατασταση εκανε restart και παλι απο την αρχη εχω περασμενο mojave αν μπορουσατε λιγο τα φωτα σας παρακαλω. ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Τι εννοείς έκανες το στικάκι και το time machine; Γιατί εφόσον επανέφερε τα αρχεία σου από το time machine να θες πάλι να τον επαναφέρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dellapple Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δεν επανέφερε τίποτα απλά εκανε επανεκκίνηση . Ουτε install κάνειβγάζει σφάλμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Στην επανεκκίνηση πατάς CMD-R φαντάζομαι για να κάνεις επαναφορά είτε από Time Machine είτε καθαρή εγκατάσταση λειτουργικού. (Θα σου ζητήσει format πρώτα...). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dellapple Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 τα εκανα αυτα τελικα βρηκα τι φταιει οτι ο δισκος μου ειναι nvme και ο ανταπτορας δεν τον υποστηρίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Χμ. ναι... συχνό λάθος .......... ο adaptor είναι Sata ......... Επεξ/σία 21 Μαΐου 2019 από Jiakometi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα