xampo_s Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Καλησπέρα. Με τα διάφορα fands free που είχα κατά καιρούς είχα παράπονα από συνομιλητες ότι ακούν που έντονα τους θορυβους που υπάρχουν από τον γύρω χώρο. Είτε ειναι αυτοκίνητα είτε συζητήσεις άλλων ανθρώπων. Ψάχνω λοιπόν κάποια που να κάνουν απόσβεση του θορύβου στο μικρόφωνο. Αν έχετε ήδη κάποια εμπειρία με κάποιο μοντέλο παρακαλώ να με ενημερώσετε. Ευχαριστώ.
meletis_m Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, xampo_s είπε Καλησπέρα. Με τα διάφορα fands free που είχα κατά καιρούς είχα παράπονα από συνομιλητες ότι ακούν που έντονα τους θορυβους που υπάρχουν από τον γύρω χώρο. Είτε ειναι αυτοκίνητα είτε συζητήσεις άλλων ανθρώπων. Ψάχνω λοιπόν κάποια που να κάνουν απόσβεση του θορύβου στο μικρόφωνο. Αν έχετε ήδη κάποια εμπειρία με κάποιο μοντέλο παρακαλώ να με ενημερώσετε. Ευχαριστώ. Εγω τελευταία χρησιμοποιώ τα Mi Sport Bluetooth , μέχρι στιγμής κανένας συνομιλητής δέν μου έχει παραπονεθεί για εξωτερικούς θορύβους κατά τη διάρκεια της συνομιλίας.
xampo_s Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, meletis_m είπε Εγω τελευταία χρησιμοποιώ τα Mi Sport Bluetooth , μέχρι στιγμής κανένας συνομιλητής δέν μου έχει παραπονεθεί για εξωτερικούς θορύβους κατά τη διάρκεια της συνομιλίας. Περίεργο, είχα και εγώ τα συγκεκριμένα για κανένα χρόνο και είχα πολλά παράπονα. Είτε ενσύρματα είτε ασύρματα ακουστικά έβαζα ,το ίδιο γινόταν. Παίζει να φταίει το κινητό μου; redmi note 4x Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από xampo_s
meletis_m Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, xampo_s είπε Περίεργο, είχα και εγώ τα συγκεκριμένα για κανένα χρόνο και είχα πολλά παράπονα. Είτε ενσύρματα είτε ασύρματα ακουστικά έβαζα ,το ίδιο γινόταν. Παίζει να φταίει το κινητό μου; redmi note 4x Σε Mi a2 lite τα χρησιμοποιω
xampo_s Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Απόσβεση ήχου=Noise cancelling; Το γνωρίζω. Αλλά ότι έχω βρεί λέει , noise cancelling για τα ακουστικά και όχι για το μικρόφωνο. Δλδ να μην ακούω εγώ τους θορυβους. Αυτά που έχω τώρα αυτό κάνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα