rosros Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Παρακαλώ πολύ ενημερώστε με!!! Ξεκίνησα μια αναβάθμιση στο παλιό μου pc.. Ξεκινώ cpu από i5 2500 σε i73770κ. Ερώτηση πρώτη η motheb. Υποστηρίζει DDR3 έως τα 1333hz έως 32gb για 64b αλλιως 16 για 32 b λειτουργικό. αυτή τη στιγμη πάνω έχω 2x4 gb ram στα 1066. Η cpu όμως λέει ότι υποστηρίζει από 1333 και πανω Με δική που έκανα δυστυχώς το pc έκανε συνέχεια επανακινησεις και δεν άνοιγε... Προφανώς φταίει η συχνότητα της ram. Κάποιο κατάστημα με υπολογιστες (πολύ γνωστό) μου είπε ότι μπορώ να βάλω και DDR3 στα 1600 απλά το σύστημα θα με ρίξει.... Ισχύει αυτό? η πάλι δεν θα ξεκινά.???? Το σύστημα που έχω είναι I5 2500στα 3.3.. 8gb (2x4gb) dd3 στα 1066hz Gtx 480 1.5gb Ssd 240gb Moth. Gigabit. Θέλω να φτιάξω I7 3770k 3.5.με σκοπό και Oc Να πάω ram 16η 32gb στα 1333(μεγιστο) ανάλογα τα οικονομικά και Gpu???? Σκέφτομαι gtx 1060 ηGtx 1660 ίσως και μτχ. Τροφ 800w Σκοπός όλων των ανώτερο είναι Video editing. Κάθε συμβουλή γνώμη κλπ δεκτή!!!! (Συγνώμη που κούρασα
ZELOMOTH Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Εχεις μπλέξει πάρα πολύ τα πράγματα.. Το 64bit λειτουργικο υποστηρίζει όση μνήμη υποστηρίζει και η μητρική σου και πολύ παρα πάνω αλλά το 32bit λειτουργικό, υποστηρίζει μέχρι 3.5~ gigabyte μνήμη.. Επίσης πρέπει να γράψεις το ακριβές μοντέλο της μητρικής σου για να δούμε αν υποστηρίζει overclocking κτλ... Κατέβασε το speccy και ποστάρησε τα στοιχεία του υπολογιστή σου εδω Και το τροφοδοτικό ποιο ακριβώς είναι? Κια δεν ξέρουμε καν αν σε συμφέρει η αναβάθμιση του συστήματός σου ή η πώληση και αγορά νέου κτλ.. Πρέπει να υπολογίσουμε και τυχόν bottleneck κτλ αναλόγως την κάρτα γραφικών και φέξε μου και γλύστρισα..🧐☠️🙂
zx1234r Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Αυτο που θυμίζει ένα αστείο που διάβασα μια φορά σε άλλο φόρουμ. Αν κάνεις 2 φορές εγκατάσταση windows 32bit , τα κάνεις 64bit.
rosros Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ZELOMOTH είπε Εχεις μπλέξει πάρα πολύ τα πράγματα.. Το 64bit λειτουργικο υποστηρίζει όση μνήμη υποστηρίζει και η μητρική σου και πολύ παρα πάνω αλλά το 32bit λειτουργικό, υποστηρίζει μέχρι 3.5~ gigabyte μνήμη.. Επίσης πρέπει να γράψεις το ακριβές μοντέλο της μητρικής σου για να δούμε αν υποστηρίζει overclocking κτλ... Κατέβασε το speccy και ποστάρησε τα στοιχεία του υπολογιστή σου εδω Και το τροφοδοτικό ποιο ακριβώς είναι? Κια δεν ξέρουμε καν αν σε συμφέρει η αναβάθμιση του συστήματός σου ή η πώληση και αγορά νέου κτλ.. Πρέπει να υπολογίσουμε και τυχόν bottleneck κτλ αναλόγως την κάρτα γραφικών και φέξε μου και γλύστρισα..🧐☠️🙂 1 ώρα πριν, ZELOMOTH είπε Εχεις μπλέξει πάρα πολύ τα πράγματα.. Το 64bit λειτουργικο υποστηρίζει όση μνήμη υποστηρίζει και η μητρική σου και πολύ παρα πάνω αλλά το 32bit λειτουργικό, υποστηρίζει μέχρι 3.5~ gigabyte μνήμη.. Επίσης πρέπει να γράψεις το ακριβές μοντέλο της μητρικής σου για να δούμε αν υποστηρίζει overclocking κτλ... Κατέβασε το speccy και ποστάρησε τα στοιχεία του υπολογιστή σου εδω Και το τροφοδοτικό ποιο ακριβώς είναι? Κια δεν ξέρουμε καν αν σε συμφέρει η αναβάθμιση του συστήματός σου ή η πώληση και αγορά νέου κτλ.. Πρέπει να υπολογίσουμε και τυχόν bottleneck κτλ αναλόγως την κάρτα γραφικών και φέξε μου και γλύστρισα..🧐☠️🙂 2 λεπτά πριν, rosros είπε 2 λεπτά πριν, rosros είπε 8 λεπτά πριν, rosros είπε Έστειλα τις φώτο ελπίζω να βοηθησω λίγο την κατασταση 10 λεπτά πριν, rosros είπε Έστειλα τις φώτο ελπίζω να βοηθησω λίγο την κατασταση Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από rosros
OldJohn Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα φιλε μου. Στις 20/5/2019 στις 7:56 ΜΜ, rosros είπε Κάποιο κατάστημα με υπολογιστες (πολύ γνωστό) μου είπε ότι μπορώ να βάλω και DDR3 στα 1600 απλά το σύστημα θα με ρίξει.... Ισχύει αυτό? η πάλι δεν θα ξεκινά.??? Ναι. Όντως ισχύει. Δυστυχώς η μητρική σουhttps://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H67M-UD2H-rev-10#ov δεν υποστηρίζει τον i7 3770k που θες αλλά τον i7 2600k https://www.gigabyte.com/Ajax/SupportFunction/Getcpulist?Type=Product&Value=3657 Το τροφοδοτικό άστο σε μια άκρη καλύτερα. Πιστεύω ότι δεν θα κάνεις τη δουλειά σου και θα πετάξεις και τα λεφτά σου. Καλύτερα κοίτα για κάτι καινούριο και αυτό άστο όπως έχει ή πούλημα. Αν κάνω καπου λάθος ας με διορθώσουν οι συμφωρουμητες. Για το τι συμφέρει να φτιάξεις καλό είναι να γράψεις τα προγράμματα που θα δουλέψεις για το video editing ώστε να πάρεις πιο σωστές απαντήσεις. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από OldJohn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα