Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, stef1981 είπε

Αν αγοράσω ένα εισητηριου και δεν ταξιδέψω θα μπορέσω να βγάλω την κάρτα;

Nομίζω πλεον θέλει να χεις ταξιδέψει (το σκαναρουν στο τσεκ ιν κ ετσι φαινεται οτι ταξιδεψες)

• Confused 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ξέρω σας κούρασα αλλά να πω μια ιδέα ή βλακεία! Αν βγάλω εισητηριο για Λήμνο που είναι και το πιο φθηνό από Θεσσαλονίκη μπω στο καράβι (μου τσεκαρουν δηλαδή) και μετά από 5 λεπτά βγω και φύγω θα έχει γίνει η δουλειά μου;;;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Georgebek2 είπε

Καλησπερα, η καρτα ειναι συνδεδεμενη με πινακιδα αυτοκινητου; Μπορω να αλλαξω πινακιδα;

Πριν 5-6 χρόνια που χα βγαλει μου χαν πει οτι ουσιαστικά δεν έχει σημασία μπορεί εγω να εχω 2 αμαξια ας πουμε :P Δεν συνδεεται καπου απλα να μαι εγω ως επιβατης ή/και οδηγος του ΙΧ. Δεν ξέρω αν εχει αλλαξει απο τοτε

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα, 

Πρόκειται να ταξιδέψω για Νάξο την Κυριακή και αναρωτιέμαι αν βρω εισιτήριο (χωρίς αυτοκίνητο) από το Πάσχα που πήγα Μυτιλήνη αν πιάνει ο αριθμός για να ταξιδέψουμε με την έκπτωση για το αυτοκίνητο τώρα. 

Μήπως γνωρίζει κανείς; 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου στείλει με pm κάποιον αριθμό εισιτηρίου προηγούμενου έτους για να μπορέσω να βγάλω τη κάρτα seasmiles; Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάρτα seasmiles από άλλο άτομο; Θα πρέπει να βγει το εισιτήριο στο όνομα του; Και αν ναι, ελέγχεται αυτό από κάπου…;

Επεξ/σία από livaspy
Δημοσ.
7 hours ago, livaspy said:

Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάρτα seasmiles από άλλο άτομο; Θα πρέπει να βγει το εισιτήριο στο όνομα του; Και αν ναι, ελέγχεται αυτό από κάπου…;

μπορείς. και ειδικά τέτοιες μέρες με πολύ κόσμο δεν πρόκειται να το κοιτάξει κανεις αν δεν έχεις κάποια έκπτωση (φοιτητής, άνεργος κλπ)

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, livaspy είπε

Είναι σίγουρο ότι για να βγει κάρτα seasmiles πρέπει να έχεις επιβιβαστεί;

Χρειάζεται το νούμερο του εισιτηρίου για να βγεί

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DREAMAX είπε

Χρειάζεται το νούμερο του εισιτηρίου για να βγεί

Αν πληρώσω εισιτήριο μπορώ εκ των υστέρων να βγάλω seasmiles ή πρέπει ταξιδέψω πρώτα;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, livaspy είπε

Αν πληρώσω εισιτήριο μπορώ εκ των υστέρων να βγάλω seasmiles ή πρέπει ταξιδέψω πρώτα;

Μέσα στο πλοίο αφού μπήκα έκανα τη κάρτα ηλεκτρονικά και την χρησιμοποίησα  στην επιστροφή για έκπτωση, νομίζω πρέπει να χτυπήσει πρώτα το εισητήριο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...