panosno1com Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Για να βγαλεις sea smiles πρεπει να χεις εισιτήριο που να χει ταξιδεψει 1
stef1981 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Αν αγοράσω ένα εισητηριου και δεν ταξιδέψω θα μπορέσω να βγάλω την κάρτα;
panosno1com Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 29 λεπτά πριν, stef1981 είπε Αν αγοράσω ένα εισητηριου και δεν ταξιδέψω θα μπορέσω να βγάλω την κάρτα; Nομίζω πλεον θέλει να χεις ταξιδέψει (το σκαναρουν στο τσεκ ιν κ ετσι φαινεται οτι ταξιδεψες) 1
stef1981 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Ξέρω σας κούρασα αλλά να πω μια ιδέα ή βλακεία! Αν βγάλω εισητηριο για Λήμνο που είναι και το πιο φθηνό από Θεσσαλονίκη μπω στο καράβι (μου τσεκαρουν δηλαδή) και μετά από 5 λεπτά βγω και φύγω θα έχει γίνει η δουλειά μου;;;
Georgebek2 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Καλησπερα, η καρτα ειναι συνδεδεμενη με πινακιδα αυτοκινητου; Μπορω να αλλαξω πινακιδα;
panosno1com Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, Georgebek2 είπε Καλησπερα, η καρτα ειναι συνδεδεμενη με πινακιδα αυτοκινητου; Μπορω να αλλαξω πινακιδα; Πριν 5-6 χρόνια που χα βγαλει μου χαν πει οτι ουσιαστικά δεν έχει σημασία μπορεί εγω να εχω 2 αμαξια ας πουμε Δεν συνδεεται καπου απλα να μαι εγω ως επιβατης ή/και οδηγος του ΙΧ. Δεν ξέρω αν εχει αλλαξει απο τοτε 1
Kingedward Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Καλημέρα, Πρόκειται να ταξιδέψω για Νάξο την Κυριακή και αναρωτιέμαι αν βρω εισιτήριο (χωρίς αυτοκίνητο) από το Πάσχα που πήγα Μυτιλήνη αν πιάνει ο αριθμός για να ταξιδέψουμε με την έκπτωση για το αυτοκίνητο τώρα. Μήπως γνωρίζει κανείς;
apodim1 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου στείλει με pm κάποιον αριθμό εισιτηρίου προηγούμενου έτους για να μπορέσω να βγάλω τη κάρτα seasmiles; Ευχαριστώ
livaspy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάρτα seasmiles από άλλο άτομο; Θα πρέπει να βγει το εισιτήριο στο όνομα του; Και αν ναι, ελέγχεται αυτό από κάπου…; Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2023 από livaspy
Panagiotis 05 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 7 hours ago, livaspy said: Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάρτα seasmiles από άλλο άτομο; Θα πρέπει να βγει το εισιτήριο στο όνομα του; Και αν ναι, ελέγχεται αυτό από κάπου…; μπορείς. και ειδικά τέτοιες μέρες με πολύ κόσμο δεν πρόκειται να το κοιτάξει κανεις αν δεν έχεις κάποια έκπτωση (φοιτητής, άνεργος κλπ) 1
livaspy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Είναι σίγουρο ότι για να βγει κάρτα seasmiles πρέπει να έχεις επιβιβαστεί;
DREAMAX Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, livaspy είπε Είναι σίγουρο ότι για να βγει κάρτα seasmiles πρέπει να έχεις επιβιβαστεί; Χρειάζεται το νούμερο του εισιτηρίου για να βγεί
livaspy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, DREAMAX είπε Χρειάζεται το νούμερο του εισιτηρίου για να βγεί Αν πληρώσω εισιτήριο μπορώ εκ των υστέρων να βγάλω seasmiles ή πρέπει ταξιδέψω πρώτα;
DREAMAX Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 10 λεπτά πριν, livaspy είπε Αν πληρώσω εισιτήριο μπορώ εκ των υστέρων να βγάλω seasmiles ή πρέπει ταξιδέψω πρώτα; Μέσα στο πλοίο αφού μπήκα έκανα τη κάρτα ηλεκτρονικά και την χρησιμοποίησα στην επιστροφή για έκπτωση, νομίζω πρέπει να χτυπήσει πρώτα το εισητήριο.
flo1 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2023 από flo1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα