Kapetanakos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Επειδη ταξιδευω μονο με μπλου σταρ (Δηλος απ τα καλυτερα βαπορια) τους κωδικους τους βγαζεις στο ιντερνετ στο σαιτ της εταιριας, αν θες την καρτα να την εχεις μονο μεσα στο βαπορι την βγαζεις , εχει μηχανημα που κανει αυτη την δουλεια.
anikologr Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Καλημέρα σε όλους Σκοπεύω να ταξιδεύσω οικογενειακώς για Ρόδο τέλος Ιουλίου και επειδή τα εισιτήρια είναι πολύ τσουχτερά (πάνω από 800 ευρώ με αμάξι και καμπίνα) σκέφτομαι αν υπάρχει τρόπος να εκμεταλλευτώ την κάρτα seasmiles. Υπάρχει κάποιος να μου στείλει τον αριθμό της κάρτας του σε πμ? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος (πχ βγάζοντας κάποιο φθηνό εισιτήριο)?
LabrakisG1992 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 42 λεπτά πριν, anikologr είπε Καλημέρα σε όλους Σκοπεύω να ταξιδεύσω οικογενειακώς για Ρόδο τέλος Ιουλίου και επειδή τα εισιτήρια είναι πολύ τσουχτερά (πάνω από 800 ευρώ με αμάξι και καμπίνα) σκέφτομαι αν υπάρχει τρόπος να εκμεταλλευτώ την κάρτα seasmiles. Υπάρχει κάποιος να μου στείλει τον αριθμό της κάρτας του σε πμ? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος (πχ βγάζοντας κάποιο φθηνό εισιτήριο)? Γιατί δεν βγάζεις?Νομίζω μπορείς και ηλεκτρονικά από το σαιτ τους. Απλά να ξέρεις οτι η κάρτα σου δίνει μόνο έκπτωση στο αυτοκίνητο και όχι στον επιβατών.
anikologr Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, LabrakisG1992 είπε Γιατί δεν βγάζεις?Νομίζω μπορείς και ηλεκτρονικά από το σαιτ τους. Απλά να ξέρεις οτι η κάρτα σου δίνει μόνο έκπτωση στο αυτοκίνητο και όχι στον επιβατών. Καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση. Για να βγει κάρτα πρέπει να έχει προηγηθεί πρόσφατο ταξίδι (τους προηγούμενους 12 μήνες). Χωρίς τον κωδικό εισιτηρίου δεν μπορεί να γίνει η εγγραφή...
LabrakisG1992 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 31 λεπτά πριν, anikologr είπε Καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση. Για να βγει κάρτα πρέπει να έχει προηγηθεί πρόσφατο ταξίδι (τους προηγούμενους 12 μήνες). Χωρίς τον κωδικό εισιτηρίου δεν μπορεί να γίνει η εγγραφή... Σωστό το είχα ξεχάσει. Αν σου δώσω αριθμό εισητήριου θα μπορείς να βγάλεις?Ταξιδεύω Τετάρτη για Πάρο.
offsite Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Καλημέρα, εάν θέλεις στείλε μου σε προσωπικό μνήμα το email σου, να σου στείλω τον αριθμό της κάρτας.
anikologr Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, LabrakisG1992 είπε Σωστό το είχα ξεχάσει. Αν σου δώσω αριθμό εισητήριου θα μπορείς να βγάλεις?Ταξιδεύω Τετάρτη για Πάρο. Θα μπορέσω να βγάλω αφού ταξιδεύσεις. Αν φυσικά δεν θέλεις να βγάλεις εσύ κάρτα. 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 27 λεπτά πριν, anikologr είπε Θα μπορέσω να βγάλω αφού ταξιδεύσεις. Αν φυσικά δεν θέλεις να βγάλεις εσύ κάρτα. Εχω ήδη οπότε αν δεν βρείς θα σου δώσω τον αριθμό του εισητηρίου να βγάλεις.
anikologr Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 9 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Εχω ήδη οπότε αν δεν βρείς θα σου δώσω τον αριθμό του εισητηρίου να βγάλεις. Σε ευχαριστώ!! Αν δεν βρω θα σε ενοχλήσω από βδομάδα με πμ!!! 1
pouf7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δοκίμασα να βγάλω κάρτα με εισιτήριο σε άλλο όνομα και δεν με αφήνει. Μου βγάζει μήνυμα ότι το όνομα στο εισιτήριο που καταχωρήσατε είναι διαφορετικό.
Kostas597 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, pouf7 είπε Δοκίμασα να βγάλω κάρτα με εισιτήριο σε άλλο όνομα και δεν με αφήνει. Μου βγάζει μήνυμα ότι το όνομα στο εισιτήριο που καταχωρήσατε είναι διαφορετικό. Δεν γίνεται να βγάλεις κάρτα αν δεν είναι το εισιτήριο στο όνομα σου. Επίσης δεν μπορείς να βγάλεις κάρτα αν έχεις βγάλει εισιτήριο και δεν έχεις ταξιδέψει (δεν στο έχουν σκαναρει δηλαδή). Τέλος δεν γίνεται να χρησιμοποιήσεις την καρτα seamiles άλλου και να βγάλεις εισιτήριο στο όνομά σου γιατί μόλις βάλεις τον αριθμό της κάρτας σου βγάζει αυτόματα τα στοιχεία του κατόχου!! 2
pouf7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, Kostas597 είπε Δεν γίνεται να βγάλεις κάρτα αν δεν είναι το εισιτήριο στο όνομα σου. Επίσης δεν μπορείς να βγάλεις κάρτα αν έχεις βγάλει εισιτήριο και δεν έχεις ταξιδέψει (δεν στο έχουν σκαναρει δηλαδή). Τέλος δεν γίνεται να χρησιμοποιήσεις την καρτα seamiles άλλου και να βγάλεις εισιτήριο στο όνομά σου γιατί μόλις βάλεις τον αριθμό της κάρτας σου βγάζει αυτόματα τα στοιχεία του κατόχου!! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Κατατοπιστικότατος!!!
gos12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα! αν βγάλεις ένα εισιτήριο και κάνεις web check in μπορείς να βγάλεις κάρτα (χωρις να ταξιδεψεις); επισης, τις ελεγχουν καθόλου τις κάρτες; έχω απλά σε άλλο ονομα ευχαριστω!!
JimGer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Έβγαλε μήπως κανένας άκρη ποιος είναι ο πιο φθηνός/βέλτιστος τρόπος? Σκέφτομαι για Ρόδο (τουλάχιστον μεταφορικό) και θα βόλευε αν μπορώ έστω να βγάλω ένα φθηνό εισιτήριο για κάπου και να πάρω αριθμό για το seasmiles
stef1981 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Υπάρχει κάτι νεότερο για το θέμα γιατί θέλω να ταξιδέψω το καλοκαίρι για Λέσβο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα