offsite Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Καλησπέρα. Σήμερα πηγαίνοντας σε πρακτορείο για εκδοση εισητηρίων με την blue star ferries η κοπέλα μου ζήτησε κάρτα seasmiles της blue star ferries ώστε να έχω κσποια έκπτωση.Της είπα οτι δεν έχω και είπε πως εαν βρώ κάπου αριθμό κάρτας seasmiles θα έχω μία έκπτωση στο αυτοκίνητο(χ 3 φορές διοτι θα χρειαστώ 3 πλοία) και οτι ο κάτοχος της κάρτας θα πάρει και τους πόντους(miles). Διευκρίνησε οτι για εκεινες τις ημερομηνίες δεν θα μπορει να ξαναχρησιμοποιηθεί η κάρτα για καποια ταυτόχρονη κράτηση) Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να βοηθήσει;
*Kopanos* Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μπορείς να βγάλεις κι εσύ δική σου δεν είναι ανάγκη σου δώσει κάποιος άλλος.
offsite Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Καλησπέρα. Ρώτησα και μου είπαν οτι για να βγάλω πρέπει να έχω αριθμό εισιτηρίου απο ταξείδι το οποίο πραγματοποιήθηκε τον τελευταίο χρόνο.
Miracle Worker Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Ναι, στην ουσία τη βγάζεις μέσα στο πλοίο, στο πρώτο σου ταξίδι. Όταν ήμουν Δωδεκάνησα είχε 50% για αμάξι. Για άτομο είχε γύρω στο 20%. Δυστυχώς την έχω καταχωνιασμένη σε ένα διαμέρισμα 600 χιλιομετρα μακριά. Για τους πόντους δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζουν. Εγώ δεν τους είχα χρησιμοποιήσει ποτέ.
vasdim1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 16 λεπτά πριν, offsite είπε Καλησπέρα. Ρώτησα και μου είπαν οτι για να βγάλω πρέπει να έχω αριθμό εισιτηρίου απο ταξείδι το οποίο πραγματοποιήθηκε τον τελευταίο χρόνο. Καλησπέρα, θα πας σε ένα πρακτορείο που εκδίδει ακτοπλοϊκά εισιτήρια, θα βγάλεις ένα με την πιο μικρή διαδρομή και την πιο φτηνή θέση και την επόμενη μέρα του υποτιθέμενου ταξιδιού σου κάνεις αίτημα για χορήγηση κάρτας. Αν ταξιδεύεις με Blue Star συμφέρει γιατί έχει καλές εκπτώσεις. 1
offsite Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Σε ευχαριστώ για την πολύ καλή ιδέα. Δεν θα φανεί όμως οτι δεν χρησιμοποιήθηκε το εισιτήριο,; Μήπως δηλαδή το σκανάρουν επάνω στο πλοίο;
vasdim1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, offsite είπε Σε ευχαριστώ για την πολύ καλή ιδέα. Δεν θα φανεί όμως οτι δεν χρησιμοποιήθηκε το εισιτήριο,; Μήπως δηλαδή το σκανάρουν επάνω στο πλοίο; Όχι εγώ έτσι έκανα γι αυτό στο έγραψα. Ο αριθμός εισιτηρίου τους ενδιαφέρει.
frapes87 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 12 ώρες πριν, vasdim1 είπε Όχι εγώ έτσι έκανα γι αυτό στο έγραψα. Ο αριθμός εισιτηρίου τους ενδιαφέρει. Όχι τα λες λάθος. Άμα δεν ταξιδέψει θα του βγάλει σφάλμα όταν θα κάνει την αίτηση online. Βάλε κάρτα αλλού όπως σου είπαν. Και μόλις κάνεις το πρώτο ταξίδι κάνε μετά όποτε γουστάρεις την αίτηση
offsite Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Τελικά βρήκα κάρτα απο κάποιον φίλο. Σας ευχαριστω για την ανταπόκριση 1
Eki_13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Κανένα πρόσφατο κόλπο χωρίς εισιτήριο; τι παίζει τώρα; γτ αν βάλεις κάρτα αλλού στο site παίρνει και τα στοιχεία του. Το εισιτήριο αν δε ταξιδέψεις ισχύει;;
Kostas667 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 37 λεπτά πριν, Eki_13 είπε Κανένα πρόσφατο κόλπο χωρίς εισιτήριο; τι παίζει τώρα; γτ αν βάλεις κάρτα αλλού στο site παίρνει και τα στοιχεία του. Το εισιτήριο αν δε ταξιδέψεις ισχύει;; Όχι δεν ισχύει, θα πρέπει να έχεις ταξιδέψει αλλιώς σου βγάζει σφάλμα.
txcellas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Εγω έβγαλα κάρτα sea smiles και έβαλα το εισιτήριο που είχα πέρσι. Χρειάζεται οποιοδήποτε εισιτήριο αυτοκινήτου μέσα σε ένα χρόνο. Εμένα η κοπέλα στο τηλέφωνο βρήκε την περσινή μου κρατηση και έτσι έβαλα πόντους στην κάρτα μου και πήρα την έκπτωση που δίνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα