Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ,

ανοίγω το παρόν τόπικ καθώς θα ήθελα με βοηθήσετε η να παραθέσετε τα δικά σας προβλήματα ή και συμβουλές καθώς ως κάτοχος του
DJI PHANTOM 3 STANDARD αντιμετωπίζω προβλήματα με το σήμα και αναγκάζεται να μπαίνει σε λειτεουργία RTH.

Τα σύνηθες μηνύματα είναι weak transmission signal ή no image transmission signal. , ακόμα και στα 250μ. 

Εχω δοκιμάσει τα πάντα απο calibration από να βάζω το κινητό σε flight mode , όπως επίσης να το "τρέξω" και απο Android & από iOS , με τα ίδια αποτελέσματα.

Αν υπάρχει άλλος παθόντας ας βοηθήσει..

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν δεν βάλεις FCC mode φίλε μου δεν πρόκειται να δεις διαφορά. 

Ψάξε λίγο το τι είναι και πως θα το βάλεις. Θα φτάσεις αρκετά παραπάνω από τα διπλά που πας τώρα.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, jimokak είπε

Ψάξε λίγο το τι είναι και πως θα το βάλεις. Θα φτάσεις αρκετά παραπάνω από τα διπλά που πας τώρα.

Θα το κοιτάξω και ειλικρινά σε ευχαριστώ πααααρα πολύ καθώς ήταν κάτι που δεν γνώριζα παρά το όσο ψάξιμο.

Κάτι μου λέει πως θα είναι κάτι σημαντικό και θα αφορά τα όρια πτήσης που έχουν "πετάξει" σε κάποιο firm. upgrade ότι αφορά τα όρια πτήσης εντός της E.Ε.

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω το FCC mode σε πρώτη φάση. 

από μια γρήγορη ματιά είναι κάπως περίπλοκο , αλλά θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αν επιτρέπεται έχεις δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω και έχεις δει ότι "δουλεύει" ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimokak είπε

Magic Power.

So simple! Ευχαριστώ και πάλι , όταν έχω νεότερα από πτήση θα ενημερώσω.

Δημοσ.

Με την πρώτη ευκαιρία που "πετάξω" θα σε ενημερώσω.. βρίσκομαι Αθήνα (όχι κέντρο) , οπότε δεν επιχειρώ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, jimokak είπε

Ακριβως φιλε. Θα πρότεινα να βάλεις nld. Μικρό κόστος και ξεμπερδεύεις. Αξίζει. 

Το NLD δεν έχει βγάλει κάτι για τα  phantom 3

18 ώρες πριν, tuning123 είπε

Καλησπέρα σας ,

ανοίγω το παρόν τόπικ καθώς θα ήθελα με βοηθήσετε η να παραθέσετε τα δικά σας προβλήματα ή και συμβουλές καθώς ως κάτοχος του
DJI PHANTOM 3 STANDARD αντιμετωπίζω προβλήματα με το σήμα και αναγκάζεται να μπαίνει σε λειτεουργία RTH.

Τα σύνηθες μηνύματα είναι weak transmission signal ή no image transmission signal. , ακόμα και στα 250μ. 

Εχω δοκιμάσει τα πάντα απο calibration από να βάζω το κινητό σε flight mode , όπως επίσης να το "τρέξω" και απο Android & από iOS , με τα ίδια αποτελέσματα.

Αν υπάρχει άλλος παθόντας ας βοηθήσει..

Ευχαριστώ.

Ειναι κλασικό πρόβλημα των standard που δουλεύουν με wifi, όλοι είχαν και έχουν πρόβλημα και γί'αυτό δεν τράβηξε τόσο αυτή η έκδοση!

To FCC mode το έχω τεστάρει σε mavic air και όντως έχει τεράστια διαφορα!

Πάντως σε διάφορα φόρουμ έχω διαβάσει για τις κεραίες της argtek και οτι έχουν δεί καλά αποτελέσματα...

https://www.ebay.com/itm/ARGtek-DJI-Phantom-3-Standard-WiFi-Signal-Range-Extender-Six-6-Antenna-Kit-NEW-/161966085817

Επεξ/σία από PCAPTURES
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις και τα φώτα σας!!!!

Θα παραγγείλω και τις κεραίες της argtek καθώς απο reviews διαπίστωσα πως πιθανότατα να κάνουν δουλειά.

Θα προτιμήσω τις πιο οικονομικές βέβαια.

https://www.ebay.com/itm/ARGtek-DJI-Phantom-3-Standard-WiFi-Signal-Range-Extender-Antenna-Kit-Tool-10dBi

Θα σας ενημερώσω όταν έχω νεότερα τόσο για το fcc όσο για τις κεραίες....

Υ.Γ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί μιλάμε για φοβερή απογοήτευση με την εμβέλεια , μπορεί να είναι παλιό ως μοντέλο αλλά για έναν ερασιτέχνη (όπως εγώ) τα 2.7κ βίντεο είναι υπέραρκετά.

Δημοσ.

Κάνω update αν κάποιος άλλος θέλει να παραθέσει την γνώμη του και βοηθήσει εμένα και κανέναν άλλον χριστιανό που αντιμετωπίζει τα ίδια προβήματα 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...