k_kouts Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Καλησπέρα! Θέλω να αλλάξω κάποιες λίρες GBP σε ευρώ και βρίσκομαι στην Αθήνα. Που θα προτείνατε να το κάνω; σε κάποιο ανταλλακτηριο ή σε κάποια τράπεζα; θέλω να αλλάζει και νομίσματα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
gthe Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Αν μιλάμε για μεγάλο ποσό λιρών, το καλύτερο rate θα το πάρεις σε τράπεζα και όχι σε ανταλλακτίριο. Και μάλιστα στην τράπεζα της Ελλάδος ακόμα πιο καλά. Αν μιλάμε για μικρό ποσό, ετοιμάσου να χάσεις ούτως ή άλλως κάποια χρήματα σε commision για την συναλλαγή (10 ευρώ ήταν κάποτε στην εθνική). Για αυτό γενικά για συναλλαγές σε ξένα νομίσματα να προτιμάς κάρτα περισσότερο, γιατι το cash έχει το πρόβλημα ότι σου μένει και χάνεις από τις μετατροπές
omghi2u Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 πριν 6 μηνες ειχα μιλησει με τραπεζα της ελλαδος και μου ειχαν πει πως δεν κανουν συναλλαγες με ιδιωτες. τελικα το εκανα με revolut.
poulinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 argo exchange με παραγγελια απο internet.0 προμηθεια.και ειχε καλυτερο deal απο one exchange. δεν ξερω ποιες αλλες υπαρχουν αλλα με ενα google θα μπορεις να δεις exchange rate
Seldon68 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Η τιμή που βγάζει η argo exchange είναι πολύ χειρότερη από ότι βρίσκεις σε ανταλλακτηρια ,το χωρίς προμήθεια είναι διαφημιστικό τρικ ,απλά βάζει μια ισοτιμία στο Θεό και βγάζει τα λεφτα έτσι. Από προσωπική εμπειρία η καλύτερη τιμή είναι από ανταλλακτηρια και όχι από τράπεζα.
poulinos Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 On 22/05/2019 at 00:35, Seldon68 said: Η τιμή που βγάζει η argo exchange είναι πολύ χειρότερη από ότι βρίσκεις σε ανταλλακτηρια ,το χωρίς προμήθεια είναι διαφημιστικό τρικ ,απλά βάζει μια ισοτιμία στο Θεό και βγάζει τα λεφτα έτσι. Από προσωπική εμπειρία η καλύτερη τιμή είναι από ανταλλακτηρια και όχι από τράπεζα. γραψτε καταστηματα που να εχουν καλυτερη ισοτιμια και τι προμηθεια εχουν αν εχεις καποιο υποψιν.γιατι διαφορα που βλεπω δεν αναφερουν ουτε τιμες ουτε μπορεις να κανεις παραγγελια.λενε το κλασσικο παρτε τηλεφωνο ελατε απο εδω. τα δυο που εχω δει να εχουν Online ειναι argoexchange,one exchange. βρηκα και το kapachange αλλα δινει χειροτερη ισοτιμια απο το argo exchange. το ιδιο και για το capitalexchange.
Seldon68 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Τα 2 ανταλλακτηρια στην Αγίου Κωνσταντίνου κοντά στην Ομόνοια είναι τα 2 φτηνότερα που έχω βρει. 1
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 On 24/05/2019 at 17:28, tz_aristotelis said: Ριχάρδο... xaxa.εγγυηση. On 24/05/2019 at 20:59, Seldon68 said: Τα 2 ανταλλακτηρια στην Αγίου Κωνσταντίνου κοντά στην Ομόνοια είναι τα 2 φτηνότερα που έχω βρει. ναι στην αγιου κωνσταντινου ειναι το argo exchange και το one exchange.στο πρωτο εχουν καλυτερη τιμη.εκτος αν εννοεις και καποιο αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα