Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άσε ξεκινήσω και εγώ ένα θέμα γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τίποτα!

Mobo:asrockfm2a88x extreme 4 

Cpu:A10 7870k 

Gpu: gigabyte geforce 1050ti 

Ram 1x 8 1866mhz

Psu:coolemaster 600watt!

Το πρόβλημα είναι το εξής:το παιχνίδι που παίζω είναι το λεγόμενο Aion!υπάρχουν φορές που ότι;ν υπάρχει siege δηλαδή κατάκτηση κάστρου το fps φτάνει στο 1 μπορεί και 0 με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κουνηθείς!δεν έχω κάνει oc σε cpu ούτε σε gpu διότι είμαι λίγο άσχετος με αυτά! επίσης να επισημάνω ότι έχω σαν λειτουργικό windows rog gaming edition 2019 που μου τα πρότεινε ένας φίλος για καλύτερη απόδοση από τα κλασικά 10αρια! επίσης δεν έχω περάσει τίποτα από drivers της μητρικής πέρα της κάρτας ήχου!έχω ψάξει παντού για drivers κάρτα δικτύου και δεν μπορώ να βρω τίποτα ούτε κάποια αναβάθμιση τους όποτε όταν έγινε η εγκατάσταση των windows rog την αναγνώρισε αυτόματα! επίσης πολύ το ping και το lag συνεπώς και το drop Frame!επίσης να επισημάνω ότι πάνω στον επεξεργαστή έχει μπει υδροψυξη coolemaster lite 240!το φώτα σας διότι άκρη δεν μπορώ να βγάλω! ευχαριστώ!

Δημοσ.

Πώς γίνεται αυτό??? επίσης μου είπαν όταν θα κάνω format να μην έχω το pc στο ίντερνετ και να περάσω πρώτα τους drivers από το ethernet και μετά όλα τα άλλα! ισχύει αυτό???

Δημοσ.

Ωραία αυτό δεν θα έχει κάποιους περιορισμούς επειδή είναι για εταιρίες?? γιατί κάτι τέτοιο διάβασα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...