Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον μαγκες κατεβαζα μια εφαρμογη (πολυ μικρη φαση 6 mb) απο το playstore και ξαφνικα το κινητο κρασαρι οταν παω να ανοιξω την εφαρμογη μαυρισε η οθονη και οταν το εκανα restart μου κολλαγε στην οθονη που βαζεις το pin δεν μπορουσα να γραψω αν και οταν πατατγα το κουμπι που κανιε lock για να το απενεργοποιησω δουλευε κανονικα η οθονη,του εκανα fast boot και reboot αλλα παλι το ιδιο,τελος παντων μετα απο καπωση ωρα ξεκολλησε αλλα τωρα μολις βαζω κωδικο μπαινει κανονικα αλλα δνε μου βγαζει της εφαρμογες αν και η οθονη δουλευει κανονικα,μπορει καποιος να μου πει τι ειναι και αν με καλυπτει η εγκυηση

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dragora24 είπε

Λοιπον μαγκες κατεβαζα μια εφαρμογη (πολυ μικρη φαση 6 mb) απο το playstore και ξαφνικα το κινητο κρασαρι οταν παω να ανοιξω την εφαρμογη μαυρισε η οθονη και οταν το εκανα restart μου κολλαγε στην οθονη που βαζεις το pin δεν μπορουσα να γραψω αν και οταν πατατγα το κουμπι που κανιε lock για να το απενεργοποιησω δουλευε κανονικα η οθονη,του εκανα fast boot και reboot αλλα παλι το ιδιο,τελος παντων μετα απο καπωση ωρα ξεκολλησε αλλα τωρα μολις βαζω κωδικο μπαινει κανονικα αλλα δνε μου βγαζει της εφαρμογες αν και η οθονη δουλευει κανονικα,μπορει καποιος να μου πει τι ειναι και αν με καλυπτει η εγκυηση

Πόσο καιρό το έχεις και από πού το πήρες?

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Dragora24 είπε

1 χρονο και το πηρα απο kaizerstore

Έχει λήξει η εγγύηση γιατί το συγκεκριμένο κατάστημα έχει 1 χρόνο εγγύηση καταστήματος.

Και χρόνο να μην το είχες θα το έστελναν Κίνα.

Οπότε ξανά περνάς την rom να δεις αν στρώση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...