Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετε,μηπως γνωριζει καποιος τι φιδι ειναι  αυτο?Στο χωραφι το ειδα να περναει αργα και νωχελικα τον δρομο ενω οταν το πλησιασα κουρνιασε εκει οπως βλεπετε στης φωτο.

το μηκος του ξεπερναει ανετα το 1-120 cm

Δυστηχως δεν μπορεσα καλυτερες

IMG_20190520_115315.jpg

IMG_20190520_115238.jpg

Επεξ/σία από sixfeetunder
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ακίνδυνο είναι (δαγκώνει προφανώς αν του σπάσεις τα νεύρα αλλά δεν έχει δηλητήριο κλπ). :)

• Like 1
Δημοσ.

Εξαιρετικά ενδιαφέρον. Προσπάθησε να το αιχμαλωτίσεις σε έναν κουβά και άφησε το σε ένα δάσος. Δεν είναι δηλητηριώδες.

Δημοσ.

μη τα φοβασε τα φιδια αν!!! … τα αλλα φιδια να φοβασε είναι πιο επικινδυνα…. αν τα φοβασαι ριχνεις θειαφι και εισαι κομπλε… στα αλλα ότι και να ριξεις μαζεύονται :) 

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα εκανε την εμφανιση του και ακριβως την ωρα που ειδα παραλληλα ποντικι στην φαρμα μου.Η φυση ελπιζω να αναλαβει το ποντικι απο δω και περα

• Thanks 2
Δημοσ.

Τρωει ποντικια,χρησιμοτατο,δεν θα το απομακρυνα.

Στην Ελλαδα νομιζω υπαρχουν μονο οι οχιες απο φιδια με δηλητηριο,δεν εχω αντιπαρατεθει ποτε με καμια αν και συχναζω στα μερη τους.τα φιδια μας φοβουνται και μας αποφευγουν

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

Εγώ πάντως για φυσικό μυοκτόνο θα ψήφιζα γάτα, όχι φίδι στο κτήμα μου 😛 :P :P

Εχω την σκυλιτσα μου που της κυνηγαει δυστηχως.Παντα ειχα γατα

Τελικα επιβεβαιωθηκε οτι ειναι Εφιος,εχει κοκκινο κεφαλι.ξαναπηγα να δω τι κανει και μολις με πηρε χαμπαρι κρυφτηκε.θα το αφησω στην ησυχια του να μην φυγει

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, sixfeetunder said:

Μια χαρα εκανε την εμφανιση του και ακριβως την ωρα που ειδα παραλληλα ποντικι στην φαρμα μου.Η φυση ελπιζω να αναλαβει το ποντικι απο δω και περα

Παρα πολυ σωστος και συγχαρητηρια.

1 hour ago, AristidisZ said:

Εγώ πάντως για φυσικό μυοκτόνο θα ψήφιζα γάτα, όχι φίδι στο κτήμα μου 😛 :P :P

Εντελως αναποτελεσματικες για την σωστη διαχειριση τρωκτικων, ξεχωρα που ειναι επιζημιες στη φυση οι οικοσιτες γατες και μονο προβληματα προκαλουν.

• Like 2
  • Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Getta Robo είπε

Παρα πολυ σωστος και συγχαρητηρια.

Εντελως αναποτελεσματικες για την σωστη διαχειριση τρωκτικων, ξεχωρα που ειναι επιζημιες στη φυση οι οικοσιτες γατες και μονο προβληματα προκαλουν.

Oι γάτες σκοτώνουν τρωκτικά για τον ίδιο λόγο που τα σκοτώνουν και οι άνθρωποι και πολύ σπάνια τρέφονται με αυτά (θα πρέπει να ψοφάνε της πείνας) όπως με τον ίδιο τρόπο σκοτώνουν τα φίδια. Επειδή είναι απειλή γι' αυτές και τα παιδιά τους.
Η φυσική λεία της γάτας είναι τα πουλιά. Και δεν μπορείς να τις κατηγορήσεις γι' αυτό. Σκοτώνουν πουλιά από τότε που υπάρχουν. Κι αυτό είναι όλο. 

Δημοσ.
1 hour ago, Aigeas said:

Oι γάτες σκοτώνουν τρωκτικά για τον ίδιο λόγο που τα σκοτώνουν και οι άνθρωποι και πολύ σπάνια τρέφονται με αυτά (θα πρέπει να ψοφάνε της πείνας) όπως με τον ίδιο τρόπο σκοτώνουν τα φίδια. Επειδή είναι απειλή γι' αυτές και τα παιδιά τους.
Η φυσική λεία της γάτας είναι τα πουλιά. Και δεν μπορείς να τις κατηγορήσεις γι' αυτό. Σκοτώνουν πουλιά από τότε που υπάρχουν. Κι αυτό είναι όλο. 

Η κοινη οικοσιτη γατα (Felis catus) οπως και ο ανθρωπος, σκοτωνει επισης απο απολαυση και για παιχνιδι.
Ως ξενικα πλασματα που εισεβαλαν και δεν προσαρμοστηκαν στο οικοσυστημα μας, δημιουργουν παρα πολλα προβληματα και δεν υπηρχαν απο παντα εδω. Θα πρεπει να ληφθουν πολυ σοβαρα μετρα ωστε να σταματησουν να υπαρχουν ανεξελεγκτες στη φυση, οπως και να ενημερωθει ο κοσμος για τον ρολο των ερπετων και των αμφιβιων στη φυση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...