sixfeetunder Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Χαιρετε,μηπως γνωριζει καποιος τι φιδι ειναι αυτο?Στο χωραφι το ειδα να περναει αργα και νωχελικα τον δρομο ενω οταν το πλησιασα κουρνιασε εκει οπως βλεπετε στης φωτο. το μηκος του ξεπερναει ανετα το 1-120 cm Δυστηχως δεν μπορεσα καλυτερες Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από sixfeetunder 1
sixfeetunder Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Αν εμφανιστει θα το φωτογραφησω αν και φαινετε να ειναι αυτο http://www.herpetofauna.gr/index.php?module=cats&page=read&id=148&sid=142
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Ακίνδυνο είναι (δαγκώνει προφανώς αν του σπάσεις τα νεύρα αλλά δεν έχει δηλητήριο κλπ). 1
zx1234r Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Εξαιρετικά ενδιαφέρον. Προσπάθησε να το αιχμαλωτίσεις σε έναν κουβά και άφησε το σε ένα δάσος. Δεν είναι δηλητηριώδες.
kiriakos500 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 μη τα φοβασε τα φιδια αν!!! … τα αλλα φιδια να φοβασε είναι πιο επικινδυνα…. αν τα φοβασαι ριχνεις θειαφι και εισαι κομπλε… στα αλλα ότι και να ριξεις μαζεύονται 1
sixfeetunder Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μια χαρα εκανε την εμφανιση του και ακριβως την ωρα που ειδα παραλληλα ποντικι στην φαρμα μου.Η φυση ελπιζω να αναλαβει το ποντικι απο δω και περα 2
vagos789 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Τρωει ποντικια,χρησιμοτατο,δεν θα το απομακρυνα. Στην Ελλαδα νομιζω υπαρχουν μονο οι οχιες απο φιδια με δηλητηριο,δεν εχω αντιπαρατεθει ποτε με καμια αν και συχναζω στα μερη τους.τα φιδια μας φοβουνται και μας αποφευγουν
AristidisZ Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Εγώ πάντως για φυσικό μυοκτόνο θα ψήφιζα γάτα, όχι φίδι στο κτήμα μου 😛 5
sixfeetunder Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Εγώ πάντως για φυσικό μυοκτόνο θα ψήφιζα γάτα, όχι φίδι στο κτήμα μου 😛 Εχω την σκυλιτσα μου που της κυνηγαει δυστηχως.Παντα ειχα γατα Τελικα επιβεβαιωθηκε οτι ειναι Εφιος,εχει κοκκινο κεφαλι.ξαναπηγα να δω τι κανει και μολις με πηρε χαμπαρι κρυφτηκε.θα το αφησω στην ησυχια του να μην φυγει 2 1
Getta Robo Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 1 hour ago, sixfeetunder said: Μια χαρα εκανε την εμφανιση του και ακριβως την ωρα που ειδα παραλληλα ποντικι στην φαρμα μου.Η φυση ελπιζω να αναλαβει το ποντικι απο δω και περα Παρα πολυ σωστος και συγχαρητηρια. 1 hour ago, AristidisZ said: Εγώ πάντως για φυσικό μυοκτόνο θα ψήφιζα γάτα, όχι φίδι στο κτήμα μου 😛 Εντελως αναποτελεσματικες για την σωστη διαχειριση τρωκτικων, ξεχωρα που ειναι επιζημιες στη φυση οι οικοσιτες γατες και μονο προβληματα προκαλουν. 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, Getta Robo είπε Παρα πολυ σωστος και συγχαρητηρια. Εντελως αναποτελεσματικες για την σωστη διαχειριση τρωκτικων, ξεχωρα που ειναι επιζημιες στη φυση οι οικοσιτες γατες και μονο προβληματα προκαλουν. Oι γάτες σκοτώνουν τρωκτικά για τον ίδιο λόγο που τα σκοτώνουν και οι άνθρωποι και πολύ σπάνια τρέφονται με αυτά (θα πρέπει να ψοφάνε της πείνας) όπως με τον ίδιο τρόπο σκοτώνουν τα φίδια. Επειδή είναι απειλή γι' αυτές και τα παιδιά τους. Η φυσική λεία της γάτας είναι τα πουλιά. Και δεν μπορείς να τις κατηγορήσεις γι' αυτό. Σκοτώνουν πουλιά από τότε που υπάρχουν. Κι αυτό είναι όλο.
Getta Robo Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 1 hour ago, Aigeas said: Oι γάτες σκοτώνουν τρωκτικά για τον ίδιο λόγο που τα σκοτώνουν και οι άνθρωποι και πολύ σπάνια τρέφονται με αυτά (θα πρέπει να ψοφάνε της πείνας) όπως με τον ίδιο τρόπο σκοτώνουν τα φίδια. Επειδή είναι απειλή γι' αυτές και τα παιδιά τους. Η φυσική λεία της γάτας είναι τα πουλιά. Και δεν μπορείς να τις κατηγορήσεις γι' αυτό. Σκοτώνουν πουλιά από τότε που υπάρχουν. Κι αυτό είναι όλο. Η κοινη οικοσιτη γατα (Felis catus) οπως και ο ανθρωπος, σκοτωνει επισης απο απολαυση και για παιχνιδι. Ως ξενικα πλασματα που εισεβαλαν και δεν προσαρμοστηκαν στο οικοσυστημα μας, δημιουργουν παρα πολλα προβληματα και δεν υπηρχαν απο παντα εδω. Θα πρεπει να ληφθουν πολυ σοβαρα μετρα ωστε να σταματησουν να υπαρχουν ανεξελεγκτες στη φυση, οπως και να ενημερωθει ο κοσμος για τον ρολο των ερπετων και των αμφιβιων στη φυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις