AristidisZ Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Έχω το tablet του τίτλου, και εχτές στα καλά του καθουμένου (χωρίς να πέσει ή οτιδήποτε), μου έβγαλε στο μέσο και προς τα κάτω μέρος της οθόνης μια οριζόντια μπλε γραμμή (photo από το net, αλλά κάτι αντίστοιχο) Με τις υγείες μας ; Υπάρχει τρόπος να βάλω χέρι (όχι εγώ, αλλά ο κουμπάρος μου ανοίγει εύκολα ότι πέσει μπροστά του ) Ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Πας για οθόνη. Είναι και του 2015 ,οπότε δεν αξίζει. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από saruman123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Η πλάκα είναι ότι η μαλακια είχε δουλέψει ελάχιστα, καθώς το είχα πάρει για τη μάνα μου, η οποία ουδέποτε το χρησιμοποίησε, και το είχα εγώ σαν δεύτερο... Δεν υπάρχει πιθανότητα επισκευής ε ; Edit: από ότι καταλαβαίνω, έχει χαλάσει το παρακάτω ; https://bataria.gr/lenovo-a2010-original.html Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από AristidisZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Η πλάκα είναι ότι η μαλακια είχε δουλέψει ελάχιστα, καθώς το είχα πάρει για τη μάνα μου, η οποία ουδέποτε το χρησιμοποίησε, και το είχα εγώ σαν δεύτερο... Δεν υπάρχει πιθανότητα επισκευής ε ; Edit: από ότι καταλαβαίνω, έχει χαλάσει το παρακάτω ; https://bataria.gr/lenovo-a2010-original.html Επισκευάζεται αλλά θέλει όλο το πακέτο μαζί με την οθόνη. Τώρα πλέον έτσι κάνουν. Οπότε γι'αυτό σου είπα ότι δεν αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 18 λεπτά πριν, saruman123 είπε Επισκευάζεται αλλά θέλει όλο το πακέτο μαζί με την οθόνη. Τώρα πλέον έτσι κάνουν. Οπότε γι'αυτό σου είπα ότι δεν αξίζει. Θεωρητικά, αρκεί αυτό το ανταλλακτικό, έτσι δεν είναι ; Για αυτό σου είπα ότι έχω άνθρωπο που βάζει χέρι αν χρειαστεί α του το δείξω σήμερα και βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Τα σερβις εδω το αλλαζουν σαν πακετο με οθονη οπως σωστα εγραψε ο saruman. Και λογικα θα ειναι πανω απο 80 ε+ συνολο αρα δεν αξιζει. Τωρα αν εχεις γνωστο που ξερει τι δουλεια ισως αξιζει να δοκιμασεις αλλαγη κομματι-κομματι Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από aces Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Ρε παιδιά είπα θα το ανοίξει φίλος μου, και εσείς μου λέτε πόσο τα χρεώνουν στα σέρβις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Ρε παιδιά είπα θα το ανοίξει φίλος μου, και εσείς μου λέτε πόσο τα χρεώνουν στα σέρβις στο συμπληρωσα πιο πανω πως αν εχεις γνωστο (που ξερει ομως απο επισκευες) ισως αξιζει να παρεις το 1 κομματι και να δοκιμασει την αλλαγη (κομματι-κομματι που λεμε 😀) κ βλεποντας κ κανοντας που θα ναι λιγοτερο το κοστος Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από aces Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, aces είπε στο συμπληρωσα πιο πανω πως αν εχεις γνωστο (που ξερει ομως απο επισκευες) ισως αξιζει να παρεις το 1 κομματι και να δοκιμασει την αλλαγη κ βλεποντας κ κανοντας κομματι-κομματι δηλαδη που θα ναι λιγοτερο το κοστος Merci Όταν λες κομμάτι κομμάτι φαντάζομαι θα αναφέρεσαι αρχικά στην οθόνη (χωρίς το touch) όπως το ποστάρισα παραπάνω ε ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Merci Όταν λες κομμάτι κομμάτι φαντάζομαι θα αναφέρεσαι αρχικά στην οθόνη (χωρίς το touch) όπως το ποστάρισα παραπάνω ε ; ε ναι ενα-ενα να τα βαλει μπορει ομως χωρις το touch να μην ανταποκρινεται (κοινως θα πεταξεις τα λεφτα σε ανταλλακτικο) - δηλαδη να ΜΗΝ βλεπεις μεν τη γραμμη που βλεπεις τωρα (να φτιαξει η οθονη) αλλα οταν πας με το δαχτυλο πανω-κατω scroll σε μια σελιδα κλπ να μην κανει καλη επαφη ή να κανει μερική επαφη (κοινως να δουλευει καποιες φορες = οχι σωστα στην τελικη).Ρωτα τον αν αξιζει ετσι η αλλαγη με το κομματι αφου θα τα ξερει και καλυτερα απο εμας εδω ΥΓ η γραμμη που βλεπεις ειναι βλαβη στην οθονη κατα 99% ισως αν κανει καμια πατεντα με το touch να δουλευει και το scroll αλλα μαλλον θα τα θελει πακετο η επισκευη (που δεν θα αξιζει σαν συνολο η επισκευη) Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από aces 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jp77s Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, AristidisZ είπε Merci Όταν λες κομμάτι κομμάτι φαντάζομαι θα αναφέρεσαι αρχικά στην οθόνη (χωρίς το touch) όπως το ποστάρισα παραπάνω ε ; Αν το ψάξεις YouTube θα δεις ότι το συγκεκριμένο tablet έχει κόλλα μόνο περιμετρικά στο πλαίσιο και όχι πάνω στην οθόνη. Παρόλα αυτά είναι σχεδόν αδύνατο να ξεκολλήσεις την αφή από την οθόνη χωρίς να σπάσεις το touch. Το κακό είναι ότι η βλάβη είναι στο "ακριβό" ανταλλακτικό. Δεν έχει πολύ νόημα να ψάξεις ξεχωριστά κομμάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μόλις μου είπε το ίδιο και ο κουμπάρος που το είδε... Κριμα και ήταν συμπαθητικό μηχανάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_D Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Με 32€ παίρνεις όλο το πακέτο Οθόνη + Digitizer, συναρμολογημένα. Αν είναι σίγουρος ο γνωστός σου ότι μπορεί να τα περάσει, τότε αξίζει τον κόπο. https://www.ebay.com/itm/For-Lenovo-Tab-2-A10-70-A10-70F-A10-70L-LCD-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-CN/322952356447?hash=item4b3175e25f%3Am%3AmsYksKyna6dkDjg7I3Je6zQ&LH_BIN=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, Alexandros_D είπε Με 32€ παίρνεις όλο το πακέτο Οθόνη + Digitizer, συναρμολογημένα. Αν είναι σίγουρος ο γνωστός σου ότι μπορεί να τα περάσει, τότε αξίζει τον κόπο. https://www.ebay.com/itm/For-Lenovo-Tab-2-A10-70-A10-70F-A10-70L-LCD-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-CN/322952356447?hash=item4b3175e25f%3Am%3AmsYksKyna6dkDjg7I3Je6zQ&LH_BIN=1 Ο δικός μου θα τα περάσει, από το τελωνείο πότε (και το κυριότερο αν) θα περάσει το δέμα είναι το θέμα... Εντάξει για 30€ αξίζει μια προσπάθεια, μέχρι εκεί όμως Ευχαριστώ για τη βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_D Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Είναι 30€ και κάτι, οπότε και να σταματήσει στο τελωνείο, τους στέλνεις τα αποδεικτικά πόσο πλήρωσες κλπ και είσαι κομπλέ. Απλά από την στιγμή που θα παραγγείλεις, υπολόγισε από 3 έως 6 εβδομάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα