dpolal Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, meletis_m είπε Με ενδιαφέρει και εμένα η έρευνα. Το Bosch 25 ετίας έβγαλε πρόβλημα. Διαθέτω εώς 400€ και με ενδιαφέρει για 7kg Ίδια περίπτωση αλλά με Bosch 4ετίας που πήγε για πέταμα. 😕 Πήραμε LG, από τα πρώτα με το direct drive και δεν έχουμε θέμα εδώ και 9 χρόνια. 🤘 1
k_w_t Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, mihanikos1 είπε Συγνώμη αλλά τι πλενατε 5 φορές την μερα; Εχεις παιδι ? Οταν εχεις νεογεννητο δεν φανταζεσαι τι γινεται 8 ώρες πριν, Iamthagod είπε Και εγω αυτο απορω... εχω 3 παιδια παρεπιπτοντως και βγαινει ενα πλυντηριο το 2μερο... πολλες φορες το 3μερο... Οπως και να εχει θα σε συμβουλευα να μην παρεις πλυντηριο-στεγνωτηριο γτ ειναι πιο επιρρεπη σε ζημιες. Επισης να μη βαζετε κουβερτες παπλωματα στο πλυντηριο εκτος και αν εχουν ειδικο προγραμμα γ αυτα γτ παλι θα χαλασει καποια στιγμη... Οταν μεγαλωσουν τα παιδια ετσι παει αλλα θυμησου οταν ηταν νεογεννητο.. Ξεχωριστο πλυντηριο σεντονια,σελτεδακια. Αλλο πλυντηριο πετσετες,αλλο ρουχα σκουρα,χρωματιστα κτλ.. Καλα για κανενα 15αρι μερες ειναι αυτα μετα χαλαρωνεις..
Menelaos83 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω παλι προτιμησα wirlpool που δινει πρακτικα εφορου ζωης εγγυηση στο μοτερ (20 χρονια).Μεχρι στιγμης στον ενα χρονο που το χρησιμοποιω ειναι αψογο. Παντως σε τεχνολογιες σαν αυτες που στην ουσια δεν εχουν ιμαντα αν η φορτωση ειναι σωστη και δεν ειναι βαρυ οι εξτρα στροφες δεν επιβαρυνουν το πλυνηριο,το θεμα ειναι βεβαια οτι τα ρουχα φθειρονται παραπανω οποτε δεν υπαρχει λογος να παει κανεις πχ 1400. Και στις 1000 ειναι μια χαρα. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2019 από Menelaos83
ThanosR92 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία γιατί κάποιος να αγοράσει το πλυντήριο των 400€ και όχι των 300€ ας πούμε? Τι αλλάζει πραγματικά? Γιατί να δωσω τα 400€ του πλυντηρίου που έχω βάλει στο αρχικό θέμα και όχι ένα με 300€ η ακόμα και λιγότερα? Θέμα εμφάνισης?
dpolal Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 18 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία γιατί κάποιος να αγοράσει το πλυντήριο των 400€ και όχι των 300€ ας πούμε? Τι αλλάζει πραγματικά? Γιατί να δωσω τα 400€ του πλυντηρίου που έχω βάλει στο αρχικό θέμα και όχι ένα με 300€ η ακόμα και λιγότερα? Θέμα εμφάνισης? Να στο πώ με κομπιουτερίστικους όρους αν και λίγο μπακαλίστικα. Εσύ γιατί προτίμησες τον Samsung 850 EVO (από την υπογραφή σου) και όχι τον π.χ. Kingston UV400 που κόστιζε σχεδόν τα μισά λεφτά ;;; Kάπως έτσι είναι και με τα πλυντήρια. 1
ThanosR92 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, dpolal είπε Να στο πώ με κομπιουτερίστικους όρους αν και λίγο μπακαλίστικα. Εσύ γιατί προτίμησες τον Samsung 850 EVO (από την υπογραφή σου) και όχι τον π.χ. Kingston UV400 που κόστιζε σχεδόν τα μισά λεφτά ;;; Kάπως έτσι είναι και με τα πλυντήρια. Καλά ναι εννοείται! Δηλαδή σε ένα πλυντήριο μιλάμε για αντοχή ? Για καλύτερο πλύσιμο ? Ξέρεις μπορεί οι ερωτήσεις να είναι κάπως αλλά παίζουν ρόλο! Εγώ ας πούμε το θεωρό μια επένδυση! Το συγκεκριμένο στο αρχικό θέμα μίλησα με Κωτσοβολο και μου το αφήνουν 430 ΕΥΡΩ μαζί με δωρεάν μεταφορά και 30 ΕΥΡΩ δώρο για την επόμενη αγορά και 5 χρόνια εγγύηση από Ελληνική αντιπροσωπεια!
dpolal Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Καλά ναι εννοείται! Δηλαδή σε ένα πλυντήριο μιλάμε για αντοχή ? Για καλύτερο πλύσιμο ? Ξέρεις μπορεί οι ερωτήσεις να είναι κάπως αλλά παίζουν ρόλο! Εγώ ας πούμε το θεωρό μια επένδυση! Το συγκεκριμένο στο αρχικό θέμα μίλησα με Κωτσοβολο και μου το αφήνουν 430 ΕΥΡΩ μαζί με δωρεάν μεταφορά και 30 ΕΥΡΩ δώρο για την επόμενη αγορά και 5 χρόνια εγγύηση από Ελληνική αντιπροσωπεια! Έχουμε πάρει ένα LG από τα πρώτα που είχαν κυκλοφορήσει με direct drive σύστημα εδώ και 9 χρόνια. Μέχρι τώρα, φτού φτού, όλα είναι μια χαρά με σχεδόν 1 πλύση κάθε μέρα. Επένδυση είναι μεν αλλά και λίγο τύχη. Όπως π.χ. με τα Miele, που θεωρούνται από όλους τα καλύτερα πλυντήρια, η πεθερά μου έχει ένα τέτοιο που λειτουργεί απροβλημάτιστα εδώ και 20 χρόνια, αλλά τα άτιμα κοστίζουν τα διπλά και βάλε χρήματα.
ThanosR92 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 11 ώρες πριν, dpolal είπε Έχουμε πάρει ένα LG από τα πρώτα που είχαν κυκλοφορήσει με direct drive σύστημα εδώ και 9 χρόνια. Μέχρι τώρα, φτού φτού, όλα είναι μια χαρά με σχεδόν 1 πλύση κάθε μέρα. Επένδυση είναι μεν αλλά και λίγο τύχη. Όπως π.χ. με τα Miele, που θεωρούνται από όλους τα καλύτερα πλυντήρια, η πεθερά μου έχει ένα τέτοιο που λειτουργεί απροβλημάτιστα εδώ και 20 χρόνια, αλλά τα άτιμα κοστίζουν τα διπλά και βάλε χρήματα. Και εμείς Miele έχουμε στο εξοχικό την κουζίνα και είναι αστέρι! Επειδή το προχωράω, Θέλω την γνώμη σας! Θα το περνάτε 400 από Skroutz η 430 από Κωτσοβολο με 5 χρόνια εγγύηση από Ελληνική αντιπροσωπεια?
dpolal Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Και εμείς Miele έχουμε στο εξοχικό την κουζίνα και είναι αστέρι! Επειδή το προχωράω, Θέλω την γνώμη σας! Θα το περνάτε 400 από Skroutz η 430 από Κωτσοβολο με 5 χρόνια εγγύηση από Ελληνική αντιπροσωπεια? Με την έξτρα εγγύηση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
infini Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Για τη χωρητικότητα των πλυντηρίων να κοιτάτε τα λίτρα και όχι τα κιλά. Υπάρχει περίπτωση 2 8κιλα πλυντήρια να έχουν διαφορετική χωριτηκότητα σε λίτρα. Τα λίτρα συνήθως αναγράφονται στο manual.
ThanosR92 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Υπάρχει κάτι να βάλω στην πρίζα ώστε άμα γίνει διακοπή ρεύματος να μην μείνω χωρίς πλυντήριο ? Και δεν μιλάω για UPS! Έτσι χάσαμε κάποιες συσκευές επειδη ερχόταν και ξανά έπεφτε το ρεύμα! Επεξ/σία 27 Μαΐου 2019 από ThanosR92
ge-lyk Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Στις 21/5/2019 στις 2:46 ΠΜ, meletis_m είπε Με ενδιαφέρει και εμένα η έρευνα. Το Bosch 25 ετίας έβγαλε πρόβλημα. Διαθέτω εώς 400€ και με ενδιαφέρει για 7kg ....με αντίστοιχες ανάγκες πήρα αυτό https://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/washing-machines/washing-machines/171694-lg-f4j5qn3w Κανόνισα να πάρουν και το παλιό και μου έδωσαν και 30€ δωροεπιταγη
Προτεινόμενες αναρτήσεις