ThanosR92 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Καλησπέρα! Είμαστε σε διαδικασία αγοράς πλυντηρίου! Γιαυτό εδώ τι γνώμη έχετε ? (αν έχετε) Θέλουμε να είναι 8kg και όσο ποιο αθόρυβο γίνεται! https://www.skroutz.gr/s/12055866/LG-F4J6TY0W.html?from=account_notifications_price_drop
k_w_t Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ThanosR92 είπε Καλησπέρα! Είμαστε σε διαδικασία αγοράς πλυντηρίου! Γιαυτό εδώ τι γνώμη έχετε ? (αν έχετε) Θέλουμε να είναι 8kg και όσο ποιο αθόρυβο γίνεται! https://www.skroutz.gr/s/12055866/LG-F4J6TY0W.html?from=account_notifications_price_drop Εχω περιπου ενα χρονο το ιδιο ή αντιστοιχο μοντελο της LG ... Θα το δω οταν παω σπιτι. Το εχει ευχαριστηθει η γυναικα μου .. πλενει πολυ καλυτερα απο το προηγουμενο indesit που ειχαμε. Δουλευει σχεδον 2 φορες την ημερα (εχουμε μωρο). Το μονο μειον του ειναι οτι οταν τελειωσει την πλυση κανει ενα ηχο σαν να εχει μηνυμα στο κινητο ,. Την πρωτη φορα ψαχνομασταν να δουμε τι χτυπαει ... Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από k_w_t
ThanosR92 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, k_w_t είπε Εχω περιπου ενα χρονο το ιδιο ή αντιστοιχο μοντελο της LG ... Θα το δω οταν παω σπιτι. Το εχει ευχαριστηθει η γυναικα μου .. πλενει πολυ καλυτερα απο το προηγουμενο indesit που ειχαμε. Δουλευει σχεδον 2 φορες την ημερα (εχουμε μωρο). Το μονο μειον του ειναι οτι οταν τελειωσει την πλυση κανει ενα ηχο σαν να εχει μηνυμα στο κινητο ,. Την πρωτη φορα ψαχνομασταν να δουμε τι χτυπαει ... Φαντάσου εμείς έχουμε ένα παλιό! Θα δούμε μεγάλη διάφορα άρα πιστεύεις ? Από θέμα πλυσίματος ? Από θόρυβο? Αυτό που λες για τον ήχο μηνύματος έχει πλάκα χαχαχα αλλά δεν το θεωρώ αρνητικό!
k_w_t Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, ThanosR92 είπε Φαντάσου εμείς έχουμε ένα παλιό! Θα δούμε μεγάλη διάφορα άρα πιστεύεις ? Από θέμα πλυσίματος ? Από θόρυβο? Αυτό που λες για τον ήχο μηνύματος έχει πλάκα χαχαχα αλλά δεν το θεωρώ αρνητικό! Θα δεις μεγαλη διαφορα πιστεψε με.. Εαν εχεις και πολυ παλιο θα δεις και μεγαλη διαφορα στον λογαριασμο του ρευματος γιατι ειναι Α+++ Εμεις σε σχεση με το indesit που ηταν σκετο Α ειδαμε μεγαλη διαφορα . Κυριως στην αρχη με το μωρο που επαιζαν μεχρι και 5 πλυντηρια την ημερα. Θορυβο δεν εχει ιδιαιτερα σε προγραμμα τα με στιψιμο στις 800rpm. (παει μεχρι 1400 εαν θυμαμαι) . Η γυναικα μου το ειχε βαλει και στο κινητο με NFC και ρυθμιζε απο κει τα προγραμματα. 1
vagos789 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Τι διαφορα να δεις δηλαδη σε ενα πλυντηριο; Ενας μεταλλικος καδος ειναι που περιστρεφεται γεματος ρουχα και νερο. Μονο στον θορυβο ειναι βελτιωμενα. 1
prometheas Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Και εμείς έχουμε LG 8κιλο και είμαστε υπέρ ευχαριστημένοι από όλα (απόδοση, οικονομία, στάθμη θορύβου) Αν δεν κάνω λάθος η "μουσικούλα" που παίζει στο τέλος του κύκλου πλύσης μπορεί να απενεργοποιηθεί, έχει οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήσης
ThanosR92 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, k_w_t είπε Θα δεις μεγαλη διαφορα πιστεψε με.. Εαν εχεις και πολυ παλιο θα δεις και μεγαλη διαφορα στον λογαριασμο του ρευματος γιατι ειναι Α+++ Εμεις σε σχεση με το indesit που ηταν σκετο Α ειδαμε μεγαλη διαφορα . Κυριως στην αρχη με το μωρο που επαιζαν μεχρι και 5 πλυντηρια την ημερα. Θορυβο δεν εχει ιδιαιτερα σε προγραμμα τα με στιψιμο στις 800rpm. (παει μεχρι 1400 εαν θυμαμαι) . Η γυναικα μου το ειχε βαλει και στο κινητο με NFC και ρυθμιζε απο κει τα προγραμματα. Έχω διαβάσει λέει καλό είναι να μην το βάζουμε συνεχεία σε μεγάλες στροφές! Ισχύει ? 10 λεπτά πριν, prometheas είπε Και εμείς έχουμε LG 8κιλο και είμαστε υπέρ ευχαριστημένοι από όλα (απόδοση, οικονομία, στάθμη θορύβου) Αν δεν κάνω λάθος η "μουσικούλα" που παίζει στο τέλος του κύκλου πλύσης μπορεί να απενεργοποιηθεί, έχει οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήσης Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Ποιο μοντέλο έχετε ? Σε 8kg χωράει κουβέρτα άνετα ? Συγγνώμη αν οι ερωτήσεις μου σας φαίνονται κάπως απλά τώρα σιγά σιγά φτιάχνουμε το σπίτι μας σαν νέοι! Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από ThanosR92
k_w_t Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Σε 8kg χωράει κουβέρτα άνετα ? Το θεμα δεν ειναι να χωρεσει. Αποκτα πολυ μεγαλο βαρος μια κουβερτα ή ενα παπλωμα μολις βραχει και μπορει να ξεπερασει τα 8-9 κιλα μαζι με το νερο.. Καλυτερα να παει καθαριστηριο . 7 λεπτά πριν, vagos789 είπε Τι διαφορα να δεις δηλαδη σε ενα πλυντηριο; Ενας μεταλλικος καδος ειναι που περιστρεφεται γεματος ρουχα και νερο. Μονο στον θορυβο ειναι βελτιωμενα. Εχουν βαλει πλεον συστηματα ψεκασμου των ρουχων και καθαρισμα με ατμο. Ζυγίζουν μονα τους τα ρουχα και προσαρμοζουν την πλυση. Δεν καινε το ρευμα που εκαιγαν παλιοτερα... Εχουν βελτιωθει πολυ τα τελευταια χρονια ... 2
prometheas Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ThanosR92 είπε Έχω διαβάσει λέει καλό είναι να μην το βάζουμε συνεχεία σε μεγάλες στροφές! Ισχύει ? Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Ποιο μοντέλο έχετε ? Σε 8kg χωράει κουβέρτα άνετα ? Συγγνώμη αν οι ερωτήσεις μου σας φαίνονται κάπως απλά τώρα σιγά σιγά φτιάχνουμε το σπίτι μας σαν νέοι! Δεν θυμάμαι ποιο μοντέλο ειναι γιατί χει αγοραστεί πριν 3 χρόνια.. Μπορώ να το δώ αλλά αμφιβάλλω αν το συγκεκριμένο μοντέλο κυκλοφορεί ακόμα Το δικό μας έχει ειδικό πρόγραμμα για κουβέρτες & παπλώματα (μεταξύ άλλων) αλλά όταν χρησιμοποιείτε κουβέρτες παπλώματα κλπ προσέχετε πόσο είναι το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος για το κάθε συγκεκριμένο πρόγραμμα πλύσης. Το πλυντήριο λέει max capacity Χ kg αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα και για όλα τα προγράμματα πλύσης Διαβάζουμε τις οδηγίες ή κατεβάζουμε το manual Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από prometheas
stelios_2809 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Εγώ έχω αυτό εδώ , 9 κιλών και είμαι υπερευχαριστημένος. Οι ανάγκες μου ήταν για 8 αλλά σκέφτηκα να είναι πιο άνετο σε παπλώματα κουβέρτες και ότι πιάνει μεγάλο χώρο. https://www.skroutz.gr/s/5576659/Pitsos-WQP1200G9.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share εχει και πολύ καλές κριτικές που από προσωπική γνώμη ισχύουν! 1
mihanikos1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 11 ώρες πριν, k_w_t είπε Θα δεις μεγαλη διαφορα πιστεψε με.. Εαν εχεις και πολυ παλιο θα δεις και μεγαλη διαφορα στον λογαριασμο του ρευματος γιατι ειναι Α+++ Εμεις σε σχεση με το indesit που ηταν σκετο Α ειδαμε μεγαλη διαφορα . Κυριως στην αρχη με το μωρο που επαιζαν μεχρι και 5 πλυντηρια την ημερα. Θορυβο δεν εχει ιδιαιτερα σε προγραμμα τα με στιψιμο στις 800rpm. (παει μεχρι 1400 εαν θυμαμαι) . Η γυναικα μου το ειχε βαλει και στο κινητο με NFC και ρυθμιζε απο κει τα προγραμματα. Συγνώμη αλλά τι πλενατε 5 φορές την μερα;
dpolal Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, TrifonSam είπε Τα πλυντηρια με στεγνωτηριο κανουν οντως αυτο που υποσχονται; Γιατι ολα οσα βλεπω φτανουν μεχρι ενεργειακη κλαση Α και οχι παραπανω; Κάνουν αλλά καλύτερα να δείς για ξεχωριστό στεγνωτήριο. Μπαίνει ακριβώς επάνω από το κανονικό πλυντήριο για να μην πιάνει χώρο ενώ το στέγνωμα που κάνει στα ρούχα είναι τόσο καλό που το σίδερο μετά είναι παιχνιδάκι. Το έχει λατρέψει η γυναίκαι μου. 1 1
Iamthagod Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, mihanikos1 είπε Συγνώμη αλλά τι πλενατε 5 φορές την μερα; Και εγω αυτο απορω... εχω 3 παιδια παρεπιπτοντως και βγαινει ενα πλυντηριο το 2μερο... πολλες φορες το 3μερο... Οπως και να εχει θα σε συμβουλευα να μην παρεις πλυντηριο-στεγνωτηριο γτ ειναι πιο επιρρεπη σε ζημιες. Επισης να μη βαζετε κουβερτες παπλωματα στο πλυντηριο εκτος και αν εχουν ειδικο προγραμμα γ αυτα γτ παλι θα χαλασει καποια στιγμη...
rafa1919 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, stelios_2809 είπε Εγώ έχω αυτό εδώ , 9 κιλών και είμαι υπερευχαριστημένος. Οι ανάγκες μου ήταν για 8 αλλά σκέφτηκα να είναι πιο άνετο σε παπλώματα κουβέρτες και ότι πιάνει μεγάλο χώρο. https://www.skroutz.gr/s/5576659/Pitsos-WQP1200G9.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share εχει και πολύ καλές κριτικές που από προσωπική γνώμη ισχύουν! Πανευτυχής κάτοχος από τον Απρίλιο του 2017, δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος με το συγκεκριμένο πλυντήριο! 1
meletis_m Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Με ενδιαφέρει και εμένα η έρευνα. Το Bosch 25 ετίας έβγαλε πρόβλημα. Διαθέτω εώς 400€ και με ενδιαφέρει για 7kg
Προτεινόμενες αναρτήσεις