Feregorn Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 16/12/2022 στις 3:46 ΜΜ, 7nisiotis είπε Aegon the Conqueror θα του ταίριαζε Θα ήταν απίστευτο ταιριαστός ρόλος, αλλά πολύ δύσκολο να γίνει πραγματικότητα. Για το 40Κ που ακούγεται, είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα και για εικασίες, αλλά εφόσον θα έχει και διαχειριστικό ρόλο που λαμβάνει αποφάσεις σεβόμενος το λορ και με δεδομένο το μεγάλο μπάτζετ από Άμαζον, δυνητικά μπορεί να γίνει μια κορυφαία πραραγωγή. Έχω διαβάσει λίγα από το σύμπαν και άμα προσεχθεί και διατηρηθεί μια σοβαρότητα πιστεύω θα βγει καλό. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2022 από Feregorn
pontez2 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Στις 16/12/2022 στις 3:46 ΜΜ, 7nisiotis είπε Aegon the Conqueror θα του ταίριαζε Σιγά μη πάει ο Καβίλις στο GOT. Να τον σκοτώσει ο άλλος ο παλαβός με κανέναν αποκεφαλισμό και να κλαίνε ολες που σκοτωσαν τον Σουπερμαν (όλα του ταιριάζουν του συγκεκριμένου παρεμπιπτόντως)
xlinger Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Νομίζω εδώ είναι το κατάλληλο μέρος να ρωτήσω για το πρόσφατο βιβλίο "The Rise of the Dragon: An Illustrated History of the Targaryen Dynasty". Είχα πάρει παλιότερα το The World of Ice and Fire και μου άρεσαν πολύ τα illustrations οπότε έχω ψηθεί να πάρω και αυτό. Το θέμα μου είναι ότι το βρίσκω με δύο διαφορετικά εξώφυλλα, κόκκινο και πράσινο. Πέρα από το εξώφυλλο, οι άλλες διαφορές φαίνεται να είναι στην τιμή και ότι στον τίτλο του κόκκινου γράφει "Volume One". Έχει καταλάβει κανείς τι παίζει ακριβώς; Το κόκκινο εξώφυλλο μου αρέσει πιο πολύ αλλά για παράδειγμα δεν το βρίσκω στα ευρωπαϊκά Amazon, μήπως είναι US έκδοση;
Feregorn Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, xlinger είπε Νομίζω εδώ είναι το κατάλληλο μέρος να ρωτήσω για το πρόσφατο βιβλίο "The Rise of the Dragon: An Illustrated History of the Targaryen Dynasty". Είχα πάρει παλιότερα το The World of Ice and Fire και μου άρεσαν πολύ τα illustrations οπότε έχω ψηθεί να πάρω και αυτό. Το θέμα μου είναι ότι το βρίσκω με δύο διαφορετικά εξώφυλλα, κόκκινο και πράσινο. Πέρα από το εξώφυλλο, οι άλλες διαφορές φαίνεται να είναι στην τιμή και ότι στον τίτλο του κόκκινου γράφει "Volume One". Έχει καταλάβει κανείς τι παίζει ακριβώς; Το κόκκινο εξώφυλλο μου αρέσει πιο πολύ αλλά για παράδειγμα δεν το βρίσκω στα ευρωπαϊκά Amazon, μήπως είναι US έκδοση; Αυτό κατάλαβα και εγώ, ότι το κόκκινο είναι US έκδοση, ενώ το πράσινο είναι UK. Για να είσαι και 100% σίγουρος, καλό θα ήταν να ρωτήσεις και το κατάστημα, αυτοί σίγουρα θα ξέρουν. Για εμένα πάντως και το πράσινο δεν είναι άσχημο, με το χρυσό δράκο σαν στολίδι κιόλας φαίνεται πιο "κυριλέ" και λιγότερο "pop"...😅 Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2022 από Feregorn 1
xlinger Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Στις 26/12/2022 στις 10:18 ΜΜ, Feregorn είπε Αυτό κατάλαβα και εγώ, ότι το κόκκινο είναι US έκδοση, ενώ το πράσινο είναι UK. Τελικά με κάμποσο σκάψιμο βρήκα τη λύση και επιβεβαιώνω οτι αυτό ισχύει, μαζί με την αδικαιολόγητη διαφορά τιμής. Το "Volume One" που αναγράφει μάλλον σημαίνει ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι τόμοι.
xavier Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 https://torrentfreak.com/house-of-the-dragon-is-the-most-pirated-tv-show-of-2022/
DeareN Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Best Drama Series Golden Globe Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από DeareN
DeareN Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Bcs robbed… Καλά αυτό ισχύει, τόσο ο Bob Odenkirk όσο και το Better Call Saul ενώ χρόνια άξιζε Golden Globe ανέκαθεν έπαιρνε το λιλί ενώ ήταν σχεδόν κάθε χρονιά υποψήφιο από το 2016... Αυτό ωστόσο δεν αναιρεί ότι είναι τεράστια επιτυχία το βραβείο που πήρε το HotD Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από DeareN 2
najinblue3 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, DeareN είπε Καλά αυτό ισχύει, τόσο ο Bob Odenkirk όσο και το Better Call Saul ενώ χρόνια άξιζε Golden Globe ανέκαθεν έπαιρνε το λιλί ενώ ήταν σχεδόν κάθε χρονιά υποψήφιο από το 2016... Αυτό ωστόσο δεν αναιρεί ότι είναι τεράστια επιτυχία το βραβείο που πήρε το HotD Δεν αναιρώ αλλά δεν είναι καν συγκρίσιμα μεγέθη. Προτιμούσα το Andor απ το hotd 2
DeareN Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Δεν αναιρώ αλλά δεν είναι καν συγκρίσιμα μεγέθη. Προτιμούσα το Andor απ το hotd Για εμένα το Severance έπρεπε να το πάρει, όχι οτι δεν είναι σειράρα το Andor
makis225 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Τα βραβεία αυτά είναι τουλάχιστον αστεία τα τελευταία χρόνια. Εδώ κέρδισε το Α' ανδρικού ο Κέβιν Κόστνερ ανάμεσα σε BCS και τον πρωταγωνιστή του Severance..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα