iropjohn Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Λίγα πράματα θα καταλάβεις από το βιβλίο Κατα βάση την μεγάλη εικόνα, οι λεπτομέρειες που έχει στην σειρά δεν είναι στο βιβλίο Άσχετο, αλλά το έχω στα αγγλικά, και από τη μια ψήνομαι να το ξαναπιάσω, από την άλλη δε θα έλεγα όχι σε μια ελληνική έκδοση, για την οποία πως να το πω ευγενικά, δε θα χρειαζόταν να πονέσει η τσέπη μου (γκουχου γκουχου) αν έχει κανείς καμία «ιδέα» είμαι ανοιχτός σε προτάσεις (pm) 😛 Στις 25 Οκτώβρη βγαίνει το rise of the dragon, το οποίο καλυπτει τα γεγονότα που καλύπτει και το fire and blood, αλλά είναι πιο κατανοητά γραμμένο και επίσης περιεχει 180 εικόνες από μέρη και χαρακτήρες. Εγώ θα περιμενα γιά αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, iropjohn είπε Στις 25 Οκτώβρη βγαίνει το rise of the dragon, το οποίο καλυπτει τα γεγονότα που καλύπτει και το fire and blood, αλλά είναι πιο κατανοητά γραμμένο και επίσης περιεχει 180 εικόνες από μέρη και χαρακτήρες. Εγώ θα περιμενα γιά αυτό Στα αγγλικά όμως πάλι 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iropjohn Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Στα αγγλικά όμως πάλι 😂 Πιστεύω αξίζει έστω και στα αγγλικά επειδή είναι εικονογραφημένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) HotD timeline 1-6 ep. Spoiler Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από 7nisiotis 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) δλδ ολοι οι αλλοι δε μεγαλωσαν? Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από Gogotsa 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Ο Cole (πρώτα φύλακας της Ρεϊνίρα και μετέπειτα της βασίλισσας) και ο Ντεϊμον δε γέρασαν ούτε μέρα!!! Spoiler Κρίμας για τη Λέινορ... καλή κοπέλα φαινόταν! 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Την κλώτσησε φοράδα στην Γαλλική μυτούλα? 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Rings Of Power vs. House Of The Dragon: Nielsen releases first head-to-head ratings numbers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iropjohn Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Πραγματικά τα τελευταία τρία επεισόδια είναι ότι χειρότερο υπάρχει μέχρι στιγμής μαζί με τις σεζόν του GoT… πραγματικά δεν έχει τίποτα για να αγωνιάς ή έστω να περιμένεις… 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 αρκετα διχασμενος για το τελευταιο επεισοδιο, δεν ειμαι σιγουρος πως νοιωθω για το Spoiler happy ending. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bvb7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 10/10 για το ep 7 και 12αρι απο eurovision. Τα εσπασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα