Glikos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δείχνει πολύ μικρή όντως, ίσως και γι'αυτό (?) δεν έδειξαν γυμνές σκηνές στο σεξ. 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Glikos είπε Δείχνει πολύ μικρή όντως, ίσως και γι'αυτό (?) δεν έδειξαν γυμνές σκηνές στο σεξ. 😆 Του 2000 είναι, άρα 22 ετών. Αλλά φαίνεται 13. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Του 2000 είναι, άρα 22 ετών. Αλλά φαίνεται 13. Ναι δεν χτυπάει καλά στο μάτι σε σκηνές nudity. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Glikos είπε Ναι δεν χτυπάει καλά στο μάτι σε σκηνές nudity. Ναι αλλα της Arya μια χαρά τα δείξαν και παραλίγο να βγάλω τα ματια μου Event Horizon φάση. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε Ναι αλλα της Arya μια χαρά τα δείξαν και παραλίγο να βγάλω τα ματια μου Even Horizon φάση. Α ναι? Δεν την θυμάμαι. Βέβαια δεν μου άρεσε σαν κοπέλα η συγκεκριμένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Glikos είπε Α ναι? Δεν την θυμάμαι. Βέβαια δεν μου άρεσε σαν κοπέλα η συγκεκριμένη. Καλύτερα, γενικά δεν μου αρέσει το sex σε shows/movies, συνήθως μου ρίχνει τους χαρακτήρες στα ματια, ειδικά με την Arya που την ήξερες από μισό μετρo κοριτσάκι. Disgusting. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Tην 1η σεζόν του GoT με την Clarke να είναι 24 και επίσης να μικροδείχνει, δεν την είδε ποτέ κανείς, ε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε Tην 1η σεζόν του GoT με την Clarke να είναι 24 και επίσης να μικροδείχνει, δεν την είδε ποτέ κανείς, ε? Πάντως 12 δεν φαινόταν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Glikos είπε Πάντως 12 δεν φαινόταν. Κάνεις θάματα με το μακιγιάζ και το ντύσιμο...είτε για να μεγαλώσεις κάποια χρόνια, είτε για να μικρύνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Πέτρος είπε Κάνεις θάματα με το μακιγιάζ και το ντύσιμο...είτε για να μεγαλώσεις κάποια χρόνια, είτε για να μικρύνεις. Δεν αμφιβάλλω, αλλά γενικά μικροδείχνει αυτή. Αν και δεν έχει σημασία πλέον αφού θα αλλάξουν ηθοποιό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ναι αλλα της Arya μια χαρά τα δείξαν και παραλίγο να βγάλω τα ματια μου Event Horizon φάση. Όντως και εγώ δεν το θυμάμαι. Σίγουρα arya? Ναι οκ είχα ξεχάσει την σκηνή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ναι οκ είχα ξεχάσει την σκηνή Εγώ όχι, κάθε χρόνο το βλέπω και κάθε φορα είναι από τις ελάχιστες σκηνές που skip. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε κάθε χρόνο το βλέπω ολο το got? Μωρε μπραβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε ολο το got? Μωρε μπραβο. Δυστυχώς το αγαπημένο μου genre έχει μονο μια καλή σειρά και μια τριλογία ταινιών. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 16/9/2022 στις 2:10 ΠΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Δυστυχώς το αγαπημένο μου genre έχει μονο μια καλή σειρά και μια τριλογία ταινιών. spartacus δλδ οχι? αν και δεν ειναι το ιδιο genre. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα