Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζαλίστηκα λίγο από τα ονόματα...

Και προφανώς σποιλερ αν κάνετε zoom, αν όχι δε φαίνεται τπτ... 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 10/9/2022 στις 12:06 ΠΜ, vagelis2019 είπε

Εγω αυτο που δεν κατάλαβα ειναι πως μπορούμε να αλλάξουμε κατι στο σενάριο ενω αν ηταν μυθιστόρημα δεν θα μπορούσαμε. 

Μήπως επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί νομίζω το βιβλίο? 

Μην βαράτε 🤕

Ποιος είπε δεν αλλάζει? Απλά είναι πιο δύσκολο επειδή είναι γραμμένο σαν ιστορικό βιβλίο τρίτου προσώπου. Το βιβλίο εννοείτε πως είναι τελειωμένο, δεν είναι part of a series σαν το Song of Ice and Fire.

• Thanks 2
Δημοσ.

Ειδα και εγω μες το ΣΚ τα 3 επεισοδια. Μου φανηκαν πολυ ωραια με φουλ κλιμα GOT. Ωραιοι ηθοποιοι, σκηνικα, ερμηνειες κτλπ. Φαινεται και ειναι μεγαλη παραγωγη. Μακαρι 10 σεζον θα πω εγω :D

• Like 4
Δημοσ.

Αυτο το prequel ερχεται απο το βιβλιο fire and blood δεν ξερω ποσες σεζον μπορει να δωσει.

To GΟΤ μεχρι την 5η σεζον ακολουθουσε τα βιβλια, 1 βιβλιο 1 σεζον το πηγαιναν οι benioff & weiss 

Δημοσ.
  Στις 12/9/2022 στις 1:20 ΠΜ, omghi2u είπε

Αυτο το prequel ερχεται απο το βιβλιο fire and blood δεν ξερω ποσες σεζον μπορει να δωσει.

To GΟΤ μεχρι την 5η σεζον ακολουθουσε τα βιβλια, 1 βιβλιο 1 σεζον το πηγαιναν οι benioff & weiss 

Το Fire and Blood είναι κάτι σαν μικρό Silmarillion για τον κόσμο του Martin. Δεν έχει μπλα μπλα, θυμίζει βιβλίο ιστορίας. Οπότε με βάση αυτό βγαίνουν αρκετές σεζόν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 12/9/2022 στις 1:27 ΠΜ, Gilmaru είπε

Το Fire and Blood είναι κάτι σαν μικρό Silmarillion για τον κόσμο του Martin. Δεν έχει μπλα μπλα, θυμίζει βιβλίο ιστορίας. Οπότε με βάση αυτό βγαίνουν αρκετές σεζόν.

το οτι το source material δεν ειναι μυθιστορημα ειναι το μεγαλο προβλημα της σειρας για εμενα. τα επεισοδια χωλαινουν απο αποψη πλοκης οπως και το σημερινο. Τουλαχιστον ας γινει το επομενο time jump, λογικα στο επομενο επεισοδιο  μπας και μπουμε στο ζουμι. Μεχρι τωρα θυμιζει περισσοτερο το ατιθασα νιατα παρα το got.

Επεξ/σία από xavier
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω δει το σημερινό, αλλά μέχρι και το 3ο δεν μου φαίνονταν καθόλου να χωλαίνουν. Ωστόσο ναι, το γεγονός ότι δεν είναι μυθιστόρημα είναι ένα μειονέκτημα.

Επεξ/σία από Gilmaru
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλο και το 4ο . Εφοσον παιζονται παραλληλα hotd και rop η συγκριση ειναι αναποφευκτη  , οι διαλογοι και οι χαρακτηρες ειναι η μερα με την νυχτα μεταξυ των δυο. 

Μετα το επομενο θα υπαρξει μεγαλο time jump απο οτι καταλαβα

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
  Στις 12/9/2022 στις 11:58 ΠΜ, noFEARgr είπε

οι διαλογοι και οι χαρακτηρες ειναι η μερα με την νυχτα μεταξυ των δυο. 

Δυστυχώς ή ευτυχώς έχουν τεράστια διαφορά...

Στις 12/9/2022 στις 11:58 ΠΜ, noFEARgr είπε

Μετα το επομενο θα υπαρξει μεγαλο time jump απο οτι καταλαβα

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ δυνατό αναμένεται το πέμπτο και (δεν είναι οι σπόιλερ) το ΗΒΟ αποκάλυψε ότι το time jump αναμένεται στο έκτο επεισόδιο. Έχει και red wedding vibes. 

To χθεσινό επεισόδιο ήταν κυρίως prepping και ξαναέβαλε το σεξ στο σύμπαν του GOT. Το σεξ δηλαδή ως driving force των σχέσεων στη βασιλική αυλή (και γενικά ποια είναι η θέση της γυναίκας τη σήμερον ημερα). Θα έχει ενδιαφέρον πάντως αν η Rhaenyra

Δε λείψανε και τα easter eggs στο GOT, από το dagger μέχρι τις τακτικές όσων είναι Ηand of the King.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To 4ο επεισόδιο πήγε πολύ ήσυχα γιατί στα επόμενα προμηνύεται θύελλα,  παρατήρησα κάποιες σκηνές που δανείστηκε από το GOT και ''έκλεψε'' κάποιες από άλλες σειρές και ταινίες. Ας αρχίσω από αυτές που δανείστηκε από τον προκάτοχό του.

Οι σκηνές που νομίζω πως ''κλέψανε''

Επεξ/σία από zvarthangalos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...