tarantules Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Γιατι βγάλανε το 2ο επεισόδιο σε ήχο AAC 2-κάναλο ενώ το 1ο ήταν σε DD+ 5.1 Atmos; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Βλεποντας και το 2ο επ, δε μπορουμε να το συγκρινουμε με το got, η παραγωγη ειναι πολυ μικροτερης κλιμακας. Το καστ ειναι πολυ μικροτερο, τα σκηνικα μικροτερης ποικιλιας. Ωστοσο ο κοσμος του μαρτιν ειναι ενδιαφερον και σε κραταει. Ακομα και αν αυτη τη στιγμη η εξελιξη δειχνει προβλεψιμη, ειμαι βεβαιος και χωρις να εχω διαβασει το βιβλιο, οτι δε θα ειναι. Βλεπεται πολυ ευχαριστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 46 λεπτά πριν, tarantules είπε Γιατι βγάλανε το 2ο επεισόδιο σε ήχο AAC 2-κάναλο ενώ το 1ο ήταν σε DD+ 5.1 Atmos; Αργούν λίγο τα καλά rips ανέμενε 4k HDR μην ασχολείσαι με τα πρώιμα rips. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Αργούν λίγο τα καλά rips ανέμενε 4k HDR μην ασχολείσαι με τα πρώιμα rips. 1080 προτζέκτορα έχω αλλά το 5.1 Atmos με κοβει μιας και έχω καλό σύστημα ήχου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, tarantules είπε 1080 προτζέκτορα έχω αλλά το 5.1 Atmos με κοβει μιας και έχω καλό σύστημα ήχου Θα βγει και με atmos σε λιγες ωρες και στο πρωτο επεισοδιο βγηκε το κακο 1080p rip με aac ηχο και αργοτερα βγηκαν τα καλα 1080p και 4Κ με atmos. Νομιζω ειναι διαρροη οπως και με το πρωτο δεν ειναι επισημο rip. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 11 λεπτά πριν, Arkin είπε Θα βγει και με atmos σε λιγες ωρες και στο πρωτο επεισοδιο βγηκε το κακο 1080p rip με aac ηχο και αργοτερα βγηκαν τα καλα 1080p και 4Κ με atmos. Νομιζω ειναι διαρροη οπως και με το πρωτο δεν ειναι επισημο rip. Leak είναι, τα ξημερώματα λογικά το καλό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, DeareN είπε Leak είναι, τα ξημερώματα λογικά το καλό Αν θυμαμαι καλα και στο GOT εβγαιναν κατι τετοια rips ενα 24ωρο πριν το επισημο release. Τωρα ποιος και γιατι τα κανουν leak δεν ξερω σιγουρα παντως θα προσπαθησουν να το κοψουν γιατι χανουν λεφτα. Μακαρι να ερθει HBO Ελλαδα καποια στιγμη να το βλεπουμε live οπως και στην Αμερικη με υποτιτλους οπως πρεπει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, Arkin είπε Ζήτησαν και συγνώμη μετά οι 2 σκηνοθέτες για τις χαζομάρες που εκαναν στις τελευταίες σεζόν. Όντως; Υπάρχει βίντεο ή αναφορά περί αυτού; Ώπα ρε βρήκε το 2ο; Νόμιζα αύριο ξημερώματα σκάει μύτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 23 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Όντως; Υπάρχει βίντεο ή αναφορά περί αυτού; Ώπα ρε βρήκε το 2ο; Νόμιζα αύριο ξημερώματα σκάει μύτη. Leak 1080p με AAC ήχο. Βλέπεται αλλά θα περιμένω το καλό το stuff αύριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Όντως; Υπάρχει βίντεο ή αναφορά περί αυτού; Ώπα ρε βρήκε το 2ο; Νόμιζα αύριο ξημερώματα σκάει μύτη. Για δες εδω κατι τετοιο θυμαμαι και για μετα το τελος της σειρας και τις 2 τελευταιες σεζον. https://www.polygon.com/tv/2016/5/25/11777200/game-of-thrones-hodor-apology-jimmy-kimmel Edit: Μαλλον μιλαω για αλλη σειρα που δεν μου ερχεται αυτη τη στιγμη και μου ειχε καρφωθει στο μυαλο οτι ειναι το GOT. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2022 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Εντάξει... Δεν κρατήθηκα, έβαλα το leak Το Game of Thrones επέστρεψε. Έτσι απλά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, xavier είπε η παραγωγη ειναι πολυ μικροτερης κλιμακας. Καλα, και το got στην αρχη μικρο ηταν απο περιοχες. (αν το λες απο αυτην την εννοια) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Καθολου μικρο δεν ειναι το budget παιδια https://variety.com/2022/tv/news/house-of-the-dragon-budget-episode-cost-1235238285/ Λιγο κατω απο 20 εκατομμυρια το επεισοδιο βγαινει ενω για το GOT πρωτες σεζον ηταν 6 εκατομμυρια το επεισοδιο και ανεβηκε στα 15. Και φαινεται οτι δεν ειναι μικρη η παραγωγη δεν ξερω απο που βγηκε αυτο το συμπερασμα καθε σκηνη το ποιοτικοτατο CGΙ δειχνει το ποσο μεγαλη παραγωγη ειναι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, Arkin είπε Ζήτησαν και συγνώμη μετά οι 2 σκηνοθέτες για τις χαζομάρες που εκαναν στις τελευταίες σεζόν. Και εγώ δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό, αν κάποιος μπορεί να παραθέσει σχετικό λινκ καλοδεχούμενο. Απ' όσο ξέρω μετά το τέλος της τελευταίας σαιζόν, απλά εξαφανίστηκαν, λες και άνοιξε η γη και τους κατάπιε... Το θεωρώ πολύ άνανδρο, αν έχεις τα @@ παραδέξου το λάθος σου και συνέχισε. Εγώ (και πολλοί άλλοι φαντάζομαι) θα το αποδεχόμουν. Άλλωστε δεν ξεχνώ ότι για 6,5 σαιζόν κάνανε τη δουλειά τους σχεδόν άψογα. Τώρα αφού επέλεξαν να μείνουν κρυμμένοι στις όποιες τρύπες τους, so be it... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 16 λεπτά πριν, chrisde είπε Και εγώ δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό, αν κάποιος μπορεί να παραθέσει σχετικό λινκ καλοδεχούμενο. Απ' όσο ξέρω μετά το τέλος της τελευταίας σαιζόν, απλά εξαφανίστηκαν, λες και άνοιξε η γη και τους κατάπιε... Το θεωρώ πολύ άνανδρο, αν έχεις τα @@ παραδέξου το λάθος σου και συνέχισε. Εγώ (και πολλοί άλλοι φαντάζομαι) θα το αποδεχόμουν. Άλλωστε δεν ξεχνώ ότι για 6,5 σαιζόν κάνανε τη δουλειά τους σχεδόν άψογα. Τώρα αφού επέλεξαν να μείνουν κρυμμένοι στις όποιες τρύπες τους, so be it... Κατα 99% την μπερδευω με καποια αλλη σειρα ισως καποιο lost δεν θυμαμαι που βγηκαν δημοσια και ζητησαν συγνωμη οι σκηνοθετες για το χαλι της τελευταιας σεζον. Με συγχωρειτε αλλα αυτη την εντυπωση ειχα αλλα μαλλον ειχα διαβασει για αλλη σειρα. Οτι εξαφανιστηκαν ισχυει πως να μην εξαφανιστουν με το 4αρι στο imdb απο 250 χιλιαδες ατομα για το τελευταιο επεισοδιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα