Προς το περιεχόμενο

House of the Dragon (HBO, 2022, GoT Prequel)

7nisiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βλεποντας και το 2ο επ, δε μπορουμε να το συγκρινουμε με το got, η παραγωγη ειναι  πολυ μικροτερης κλιμακας. Το καστ ειναι πολυ μικροτερο, τα σκηνικα μικροτερης ποικιλιας. Ωστοσο ο κοσμος του μαρτιν ειναι ενδιαφερον και σε κραταει. Ακομα και αν αυτη τη στιγμη η εξελιξη δειχνει προβλεψιμη, ειμαι βεβαιος και χωρις να εχω διαβασει το βιβλιο, οτι δε θα ειναι. Βλεπεται πολυ ευχαριστα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

46 λεπτά πριν, tarantules είπε

Γιατι βγάλανε το 2ο επεισόδιο σε ήχο AAC 2-κάναλο ενώ το 1ο ήταν σε DD+ 5.1 Atmos;

Αργούν λίγο τα καλά rips ανέμενε 4k HDR μην ασχολείσαι με τα πρώιμα rips. 

1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Αργούν λίγο τα καλά rips ανέμενε 4k HDR μην ασχολείσαι με τα πρώιμα rips. 

1080 προτζέκτορα έχω αλλά το 5.1 Atmos με κοβει μιας και έχω καλό σύστημα ήχου

3 λεπτά πριν, tarantules είπε

1080 προτζέκτορα έχω αλλά το 5.1 Atmos με κοβει μιας και έχω καλό σύστημα ήχου

Θα βγει και με atmos σε λιγες ωρες και στο πρωτο επεισοδιο βγηκε το κακο 1080p rip με aac ηχο και αργοτερα βγηκαν τα καλα 1080p και 4Κ με atmos. Νομιζω ειναι διαρροη οπως και με το πρωτο δεν ειναι επισημο rip. 

• Like 2

11 λεπτά πριν, Arkin είπε

Θα βγει και με atmos σε λιγες ωρες και στο πρωτο επεισοδιο βγηκε το κακο 1080p rip με aac ηχο και αργοτερα βγηκαν τα καλα 1080p και 4Κ με atmos. Νομιζω ειναι διαρροη οπως και με το πρωτο δεν ειναι επισημο rip. 

Leak είναι, τα ξημερώματα λογικά το καλό 

• Like 1

1 λεπτό πριν, DeareN είπε

Leak είναι, τα ξημερώματα λογικά το καλό 

Αν θυμαμαι καλα και στο GOT εβγαιναν κατι τετοια rips ενα 24ωρο πριν το επισημο release. Τωρα ποιος και γιατι τα κανουν leak δεν ξερω σιγουρα παντως θα προσπαθησουν να το κοψουν γιατι χανουν λεφτα. Μακαρι να ερθει HBO Ελλαδα καποια στιγμη να το βλεπουμε live οπως και στην Αμερικη με υποτιτλους οπως πρεπει. 

• Like 1

3 ώρες πριν, Arkin είπε

Ζήτησαν και συγνώμη μετά οι 2 σκηνοθέτες για τις χαζομάρες που εκαναν στις τελευταίες σεζόν.

Όντως; Υπάρχει βίντεο ή αναφορά περί αυτού;

Ώπα ρε βρήκε το 2ο; Νόμιζα αύριο ξημερώματα σκάει μύτη.

23 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Leak 1080p με AAC ήχο. 

Βλέπεται αλλά θα περιμένω το καλό το stuff αύριο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Για δες εδω κατι τετοιο θυμαμαι και για μετα το τελος της σειρας και τις 2 τελευταιες σεζον. 

https://www.polygon.com/tv/2016/5/25/11777200/game-of-thrones-hodor-apology-jimmy-kimmel

Edit:

Μαλλον μιλαω για αλλη σειρα που δεν μου ερχεται αυτη τη στιγμη και μου ειχε καρφωθει στο μυαλο οτι ειναι το GOT.

Επεξ/σία από Arkin

5 ώρες πριν, xavier είπε

η παραγωγη ειναι  πολυ μικροτερης κλιμακας.

Καλα, και το got στην αρχη μικρο ηταν απο περιοχες. (αν το λες απο αυτην την εννοια)

• Like 1

Καθολου μικρο δεν ειναι το budget παιδια

https://variety.com/2022/tv/news/house-of-the-dragon-budget-episode-cost-1235238285/

Λιγο κατω απο 20 εκατομμυρια το επεισοδιο βγαινει ενω για το GOT πρωτες σεζον ηταν 6 εκατομμυρια το επεισοδιο και ανεβηκε στα 15. Και φαινεται οτι δεν ειναι μικρη η παραγωγη δεν ξερω απο που βγηκε αυτο το συμπερασμα καθε σκηνη το ποιοτικοτατο CGΙ δειχνει το ποσο μεγαλη παραγωγη ειναι. 

• Like 3

7 ώρες πριν, Arkin είπε

Ζήτησαν και συγνώμη μετά οι 2 σκηνοθέτες για τις χαζομάρες που εκαναν στις τελευταίες σεζόν.

Και εγώ δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό, αν κάποιος μπορεί να παραθέσει σχετικό λινκ καλοδεχούμενο. Απ' όσο ξέρω μετά το τέλος της τελευταίας σαιζόν, απλά εξαφανίστηκαν, λες και άνοιξε η γη και τους κατάπιε... Το θεωρώ πολύ άνανδρο, αν έχεις τα @@ παραδέξου το λάθος σου και συνέχισε. Εγώ (και πολλοί άλλοι φαντάζομαι) θα το αποδεχόμουν. Άλλωστε δεν ξεχνώ ότι για 6,5 σαιζόν κάνανε τη δουλειά τους σχεδόν άψογα. Τώρα αφού επέλεξαν να μείνουν κρυμμένοι στις όποιες τρύπες τους, so be it...

• Like 1

16 λεπτά πριν, chrisde είπε

Και εγώ δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό, αν κάποιος μπορεί να παραθέσει σχετικό λινκ καλοδεχούμενο. Απ' όσο ξέρω μετά το τέλος της τελευταίας σαιζόν, απλά εξαφανίστηκαν, λες και άνοιξε η γη και τους κατάπιε... Το θεωρώ πολύ άνανδρο, αν έχεις τα @@ παραδέξου το λάθος σου και συνέχισε. Εγώ (και πολλοί άλλοι φαντάζομαι) θα το αποδεχόμουν. Άλλωστε δεν ξεχνώ ότι για 6,5 σαιζόν κάνανε τη δουλειά τους σχεδόν άψογα. Τώρα αφού επέλεξαν να μείνουν κρυμμένοι στις όποιες τρύπες τους, so be it...

Κατα 99% την μπερδευω με καποια αλλη σειρα ισως καποιο lost δεν θυμαμαι που βγηκαν δημοσια και ζητησαν συγνωμη οι σκηνοθετες για το χαλι της τελευταιας σεζον. Με συγχωρειτε αλλα αυτη την εντυπωση ειχα αλλα μαλλον ειχα διαβασει για αλλη σειρα. Οτι εξαφανιστηκαν ισχυει πως να μην εξαφανιστουν με το 4αρι στο imdb απο 250 χιλιαδες ατομα για το τελευταιο επεισοδιο. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...