anax111 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Chill guys, σιγά μην έκανα spoiler το ending. Μιλάω για την γιαγιά της η την προγιαγιά της νομίζω, όχι αυτή τώρα στο show. Dude...ο ίδιος ο Martin το γραφει το show. Google λίγο. Αυτό πάλι εάν είναι αλήθεια και όχι διαφημιστικό κόλπο δεν είναι καλό νέο. Σε πολλές περιπτώσεις συγγραφείς που ανέλαβαν να μετατρέψουν δικά τους έργα, για το θέατρο την τηλεόραση ή τον κινηματογράφο, προκειμένου να τα κάνουν πρωτότυπα διαφοροποίησαν βασικά στοιχεία του έργου με αποτέλεσμα να τα καταστρέψουν και να παρουσιάσουν τελικά κάτι πολύ κατώτερο του πρωτοτύπου. Είναι μια παγίδα στην οποίαν έχουν πέσει πολλοί. Τεσπα αμφιβάλω κατά πολύ εάν κάθεται ο ίδιος ο Μάρτιν να γράφει το σενάριο ότι και να λένε περί αυτού, το πιθανότερο είναι ότι επιβλέπει την ομάδα των σεναριογράφων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, anax111 είπε Αυτό πάλι εάν είναι αλήθεια και όχι διαφημιστικό κόλπο δεν είναι καλό νέο. Σε πολλές περιπτώσεις συγγραφείς που ανέλαβαν να μετατρέψουν δικά τους έργα, για το θέατρο την τηλεόραση ή τον κινηματογράφο, προκειμένου να τα κάνουν πρωτότυπα διαφοροποίησαν βασικά στοιχεία του έργου με αποτέλεσμα να τα καταστρέψουν και να παρουσιάσουν τελικά κάτι πολύ κατώτερο του πρωτοτύπου. Είναι μια παγίδα στην οποίαν έχουν πέσει πολλοί. Τεσπα αμφιβάλω κατά πολύ εάν κάθεται ο ίδιος ο Μάρτιν να γράφει το σενάριο ότι και να λένε περί αυτού, το πιθανότερο είναι ότι επιβλέπει την ομάδα των σεναριογράφων. Ακόμα μια φορα, google! Ο ίδιος το έχει γράψει, ο ίδιος βρήκε τα βασικά μελoι του production και τέλος ο ίδιος το παρουσίασε στο HBO για να γίνει green-lit. Πες μας μερικά παραδείγματα από ταινίες η σειρές που βασίζονται σε βιβλία και έχοντας τον original συγγραφέα ενεργό στην παραγωγή κατέληξε σε κάτι χειρότερο. Γιατί αμα θες το αντίστροφο εγώ έχω άπειρα παραδείγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Norone92 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Η συμμετοχή του συγγραφέα και το τελειωμένο βιβλίο ήταν οι μόνοι λόγοι που είχα κάπως καλά expectations για τη σειρά. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να πλησιάσει το peak του GoT, αλλά τα παραπάνω αρκούν για να πιστεύουμε ότι δε θα εξελιχθεί στις 2 τελευταίες σεζόν του GoT. Αρκεί να μη μπει και ο ίδιος στο τρυπάκι του wokeness και σταματήσει να τον νοιάζει η όσο πιο πιστή προσέγγιση προς τα βιβλία, διότι έχει κάνει στο παρελθόν κάποια περίεργα σχόλια για fanbases που έβλεπαν το source material ή παλιότερο υλικό να κατακρεουργείται. Το ότι το πρώτο επεισόδιο ήταν ένα καλό δείγμα δε σημαίνει ότι δε μπορεί να εξελιχθεί σε shitstorm, έχουμε ήδη δει πολλά τέτοια να γίνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Για την ωρα δεν εχει δειξει τον Viserys με την μεγαλη Rhaenyra σε ιδια σκηνη στα τρειλερ. Spoiler Οποτε ο,τι εχει, μαλλον τον σκοτωνει. Επισης, εδω βλεπουμε μεγαλη Rhaenyra και Daemon μαζι σε μια σκηνη. Θα πω οτι θα εχουμε οικογενεια Daemon & Rhaenyra vs οικογενεια Rhaenys (& hightower?). Πχ και στο αρχικο τρειλερ βλεπουμε την Rhaenys να προσεγγιζει την μικρη Alicent Hightower για να φανταστει τον εαυτο της στον θρονο, και αυτο οδηγει σε Rhaenyra vs Alicent (παλι αρχικο τρειλερ, φαινονται απομακρες και στο τελος με το dagger) Ολα αυτα υποθεσεις χωρις να εχω διαβασει το βιβλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Βασικά σπανια μου αρέσουν fantasy διάλεκτοι, αλλα τα Valyrian τα σπάνε, όχι καλύτερα από Elvish η Black Speech αλλα πολύ cool. Αλλα το πιο cool είναι όταν σκάνε στις συναντήσεις με τον δράκο, αν και τίποτα νομίζω δεν θα ξεπεράσει το πως έσκασε η Daenerys στο meeting στο Dragon Pit. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Μπα, μέτριο εκεί που μετράει, στην καλύτερη. Εξηγούμαι. Ναι παραγωγή, ναι σκηνικά/εφέ/μουσική (εκτός από το θέμα τίτλων), ναι ηθοποιοί (με κάποιες εξαιρέσεις πάντα, αλλά οκ), ναι στήσιμο κλπ. Όχι σε αυτό που δείξανε. Το κεντρικό θέμα έχει ροή και νόημα, αλλά τα side stories/quests, υπάρχουν για να μπουν κουτάκια. Ανούσια βία, για να πιάσει τα standards του GoT (όπου συνήθως, όμως, είχε νόημα, ήταν μέρος της ιστορίας). Ειδικά οι αγώνες, ήταν για γέλια (Btw, δεν ήταν ντισκαλιφιε αυτό που έκανε ο μλκς?). Ανούσια και περιττή "φρίκη", απλά για το gore, να το δείξουμε (το γράφει άνθρωπος που θεωρούσε το GoT νερωμένο από ένα σημείο και μετά). Απαράδεκτη η προσπάθεια αντιγραφής κάποιων χαρακτήρων του GoT...φτιάξτε ιστορία ρε, εξελίξτε την από την αρχή και παράλληλα και τους χαρακτήρες. Ατάκα συζύγου: "Μα, καλά, τη D πάνε να δείξουν"? Έκανε κρα αυτή, αλλά κι ένας ακόμα πολύ. Όλα θα τα δω, το στερητικό είναι αδιανόητο, ελπίζοντας να βελτιωθούν αυτά τα χτυπητα. 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Αν δεν είχε υπάρξει Game Of Thrones θα λέγαμε για την σειρά που θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια. Αλλά βλέποντας το πρώτο επεισόδιο ήταν σαν να έβλεπα να ξανά στήσουν τα σκηνικά για το Game Of Thrones από την αρχή, με παρόμοιες πιθανές εξελίξεις, απλά διαφορετικά πρόσωπα και μόνη διαφορά ότι εδώ έχουμε εξ αρχής δράκους. Ειλικρινά νομίζω αξίζει μόνο για όσους θα ήθελαν να ξανά δουν το Game Of Thrones, αλλά βαριούνται. Οπότε πλέον έχουν την εναλλακτική να δουν το House Of the Dragon και να έχουν έστω την ψευδαίσθηση ότι παρακολουθούν κάτι διαφορετικό. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από john_dr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Η νέα σειρά, έχει βασιστεί στην D. Xρόνια λέμε οτι η D ειναι ο βασικότερος χαρακτήρας της σειράς GOT και απο τους σημαντικότερους των βιβλίων (αν οχι ο σημαντικότερος). Τα πάντα τελειώνουν με αυτή στη σειρά. Προφανως η Rhaenyra παρουσιάζεται ως το παρελθοντικό alter ego της για λογους τηλεοπτικούς και θεαματικούς. Στην πρωτη της παρουσία δηλαδη ηταν σα να βλέπαμε την D. Αυτό λοιπόν που αναμένετε να δουμε τωρα, ειναι το πως ο δυνατότερος βασιλικός οίκος διαλύθηκε, τι οδήγησε σε αυτή τη παρακμή, γιατί η Νταινέρυς τρελάθηκε, τι έχει συμβεί στο παρελθόν με τις αιμομιξίες. Όσοι ειναι ανυποψίαστοι να περιμένουν τρελά σκινηκά και ανατροπές. Στη σειρά η Ντανυ, εμφανιστηκε ως άκαυτη. Στα βιβλία δεν ειναι ακριβως έτσι. Η σειρά βασιστηκε στα βιβλία, δεν ειναι τα βιβλία. Να μη το ξεχνάμε αυτο για να μην έχουμε παρανοήσεις. Μου αρέσει που βλέπουμε το παρελθόν των οίκων. Αναμένω και νάνο στην υπόθεση για πολλούς λόγους Στα θετικά οτι φαινεται πως δεν έχουμε ανουσιες συζητήσεις, οπως ειδικά στο Β και Γ κυκλο του GOT, που δεν οδηγουσαν πουθενά. Όλα βγάζουν νοημα για την ωρα. Ωραια και η αναφορά για τους απέθαντους και το οτι ένας Ταργκέριαν θα πρέπει να σωσει τον κόσμο. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από pontez2 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ξέραμε εκ των προτέρων ότι θα είναι ίδιο σε πολλά με το GOT είναι prequel και ειναι βασισμένο στο σύμπαν που έχει δημιουργήσει ο Μάρτιν προσωπικά δεν με πειράζει που η Ραινύρα είναι ομοίωμα της Ντάνι ίσως αν την βλέπαμε με μαύρα σγουρά μαλλιά και όχι ξανθά σχεδόν χρυσαφένια να γκρινιάζαμε γιατί οι Ταργκάρυεν έχουν αυτό το χαρακτηριστικό με ενδιαφέρει να είναι σωστή στον ρόλο της, γενικά το καστ φαίνεται καλό θα ήθελα όμως και έναν νάνο στον ρόλο με την οξυδέρκεια του Tύριον (Peter Dinklage) πιστευω πως τους ηθοποιούς θα τους ΄΄αγαπήσουμε΄΄ ή θα τους ''μισήσουμε'' στην συνέχεια της σειράς προσωπικά είμαι ευχαριστημένος. ΥΓ. Pontez2 βλέπω πως για λίγα δεύτερα έκανες την ανάρτηση πρώτος είχαμε και οι δυο στο μυαλό μας τον νάνο αυτό κάτι λέει. 😄 Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από zvarthangalos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Πολύ καλές εντυπώσεις. Ο βασιλιάς δεν μου άρεσε σαν ηθοποιός(κάτι μου λέει ότι είναι λίγα τα ψωμιά του όπως προείπαν και άλλοι),ο αδερφός του πιο ενδιαφέρον σεναριακά. spoiler Spoiler Προς το τέλος που ο πατέρας είπε στην κόρη για τη περίφημη προφητεία που περνάει από γενιά σε γενιά, κάτι δεν μου έκατσε καλά σαν να έγινε γρήγορα και σαν να έλεγε κάτι ασήμαντο Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από geomrk 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Ιδέα μου είναι ή ο τρόπος που μιλάει ο Otto Hightower, η χροιά της φωνής του, θυμίζει λίγο Tywin Lannister/Charles Dance; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μιας και το hbo μας την έκανε και δεν θα έρθει ελλαδα εχει βρει κανεις κανα καλο 4κ αρχείο από το επεισόδιο η αργούν να βγουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 11 λεπτά πριν, FCastor είπε Ιδέα μου είναι ή ο τρόπος που μιλάει ο Otto Hightower, η χροιά της φωνής του, θυμίζει λίγο Tywin Lannister/Charles Dance; Ναι μου το θύμισε και εμένα. Και όχι μόνο η χροιά αλλά και το ύφος/βλέμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 35 λεπτά πριν, Virus200 είπε Μιας και το hbo μας την έκανε και δεν θα έρθει ελλαδα εχει βρει κανεις κανα καλο 4κ αρχείο από το επεισόδιο η αργούν να βγουν? Oτι εχει βγει απο το hbo ειναι . Αν θες ακομα καλυτερο θα πρεπει να περιμενεις το blu ray. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Virus200 είπε Μιας και το hbo μας την έκανε και δεν θα έρθει ελλαδα εχει βρει κανεις κανα καλο 4κ αρχείο από το επεισόδιο η αργούν να βγουν? Το αρχειο 4Κ στα 8.3GB ειναι αψογο οπτικα μετα πας σε BR οπως εγραψε ο fear σε λιγους μηνες ομως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα