killertol Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Προσπαθω να τρεξω ενα προγραμμα στο code blocks και μου βγαζει αυτο ||=== Build file: "no target" in "no project" (compiler: unknown) ===| ||error: Unterminated quoted string| ||=== Build failed: 1 error(s), 0 warning(s) (0 minute(s), 0 second(s)) ===| εχω την εκδοση Ubuntu 18.04.2 LTS Τι μπορώ να κάνω;; EDIT: το κανει σε οποιοδήποτε πρόγραμμα προσπαθήσω να τρεξω Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από killertol
Salecon Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, killertol είπε Προσπαθω να τρεξω ενα προγραμμα στο code blocks και μου βγαζει αυτο ||=== Build file: "no target" in "no project" (compiler: unknown) ===| ||error: Unterminated quoted string| ||=== Build failed: 1 error(s), 0 warning(s) (0 minute(s), 0 second(s)) ===| εχω την εκδοση Ubuntu 18.04.2 LTS Τι μπορώ να κάνω;; Δεν αναφέρεις ούτε τι "πρόγραμμα", ούτε τι περιέχει, ούτε τίποτα άλλο πέρα από το μήνυμα λάθους. Δεν ξέρω εάν το γνωρίζεις, αλλά η Google δεν είναι άνθρωπος ούτε και μέλος του insomnia. Βέβαια, μπορείς να δεις εδώ: http://bfy.tw/Nje1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα