Προς το περιεχόμενο

swift 1.3 diesel vs corsa 1.3 diesel (2013-15)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, notisgreek98 είπε

Σε ευχαριστώ πολυ φιλε για την εκτενη και ολοκληρωμενη απαντηση σου με βοηθησες πολυ πραγματικά! Κατι τελευταίο εσυ αν ειχες τα 7 χιλιαρικα περα απο την βενζίνη πετρελαιο ποιο απο αυτα τα 2 θα προτιμουσες? Θα ξαναεπαιρνες το swift η θα δοκιμαζες το corsa? 

Για απλο μεταφορικό μεσο θα επερνα αυτο που θα εβρισκα σε καλύτερη κατάσταση.

Απλα εμενα το κορσα μου ειναι παντελως αδιάφορο. Το swift το πηρα γιατι την δεδομένη χρονική στιγμή ήταν το καλύτερο που κυκλοφορούσε για το δεδομένο μπατζετ μου. Μην ξεγελιεσαι, αυτοκίνητα πολης ειναι που θεωρητικά κανουν και μικρα ταξιδια. Και με εξαίρεση το στήσιμο του swift δεν βλεπω καποια ουσιαστική διαφορά.

Το swift δεν μου εβγαλε προβλήματα εκτος εγγύησης και κανω κοντα 30000 χλμ το ετος. 

• Like 1
Δημοσ.

Το swift προτείνω 

Για μόνο 400 χιλιόμετρα τον μήνα  δεν σε συμφέρει το ντίζελ  εκτός και εάν έχει πολύ μικρή διαφορά τιμής από το βενζινοκίνητο. Εάν είναι 500 ευρώ η διαφορά βενζίνης ντίζελ τότε θα έπαιρνα  το ντίζελ .

Εάν τελικά πάρεις ντίζελ  να προσέχεις που βάζεις πετρέλαιο και να ρίχνεις συχνά καθαριστικό πετρελαίου .

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, christopher0016 είπε

Το swift προτείνω 

Για μόνο 400 χιλιόμετρα τον μήνα  δεν σε συμφέρει το ντίζελ  εκτός και εάν έχει πολύ μικρή διαφορά τιμής από το βενζινοκίνητο. Εάν είναι 500 ευρώ η διαφορά βενζίνης ντίζελ τότε θα έπαιρνα  το ντίζελ .

Εάν τελικά πάρεις ντίζελ  να προσέχεις που βάζεις πετρέλαιο και να ρίχνεις συχνά καθαριστικό πετρελαίου .

7 ώρες πριν, hexdec είπε

Για απλο μεταφορικό μεσο θα επερνα αυτο που θα εβρισκα σε καλύτερη κατάσταση.

Απλα εμενα το κορσα μου ειναι παντελως αδιάφορο. Το swift το πηρα γιατι την δεδομένη χρονική στιγμή ήταν το καλύτερο που κυκλοφορούσε για το δεδομένο μπατζετ μου. Μην ξεγελιεσαι, αυτοκίνητα πολης ειναι που θεωρητικά κανουν και μικρα ταξιδια. Και με εξαίρεση το στήσιμο του swift δεν βλεπω καποια ουσιαστική διαφορά.

Το swift δεν μου εβγαλε προβλήματα εκτος εγγύησης και κανω κοντα 30000 χλμ το ετος. 

Σας ευχαριστω πολυ παιδια ! και εγω προς τα εκει κλεινω θα το συζητησω και με τους δικους μου.Καλο βραδυ :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...