billyg599 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το να χρησιμοποιήσω μία SD card για να κάνω backup τα δεδομένα μου. Έχω ένα λαπτοπ το οποίο έχει μόνο μια microSD σλοτ και θέλω να την χρησιμοποιήσω για να παίρνω μιά φορά την μέρα (π.χ. οταν ξεκινάει το λαπτοπ) ένα differential backup. Δεν θέλω να βάζω/βγάζω usb δίσκους γιατί όλο το ξεχνώ. Στα παλιά λάπτοπ είχα 2 δίσκους και το έκανα αλλα τώρα αυτό μου φαίνεται η μόνη αυτοματοποιημένη λύση.
Mr^Robot Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Θεωρητικά είναι εφικτό αν εξαιρέσεις της χαμηλές ταχύτητες εγγραφής/ανάγνωσης και την λιγότερη αξιοπιστία του σαν μέσο σε σχέση με εναν σκληρό δίσκο η ένα usb stick . Αν υπάρξει ποτέ πρόβλημα στην κάρτα ( πχ να βγει off ) το ποσοστό ανάκτησης τον δεδομένων θα είναι μηδενικό σε σχέση με αυτό ενός εξωτερικού σκληρού δίσκου , που πρέπει να είσαι πολύ άτυχος για να τα χάσεις όλα. Μια άλλη λύση για backup's είναι το cloud / κάποια free και κάποια paid. 1
@topos Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μια χαρά θα κάνεις δουλειά, μόνο να επιλέξεις κάποια αξιόπιστη+γρήγορη.
billyg599 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Έχω και offsite/cloud backup φυσικά οπότε αν φύγει off θα είμαι οκ. Απλώς το θέλω για τοπική πρόσβαση του backup. Υποθέτω sandisk, samsung είναι καλές;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα