Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ts έλα τώρα που δεν γνωρίζεις τι παίζει, δεν σου είπαν τίποτε γονείς ή συγγενείς. Ανοίξατε ένα θέμα για να πλακώσουν οι υπέρμαχοι της αποχής και του "αν άλλαζαν κάτι οι εκλογές θα ήταν παράνομες" του "οτι και να ρίξεις το ίδιο είναι" και του "καλύτερα να τσουγκρίσω ποτήρια με κρασάκι στο φαγάδικο παρά χαμμένος χρόνος με πολιτικούς και κόμματα". 

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, smoke0man2 είπε

Εντάξει είπαμε ,θα ήταν πολύ "χαζό" να το κάνει κάποιος αυτό..καφέ μπορείς να πιεις και αφού ψηφίσεις..

Αλλά είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρξει κάποιο προβλήμα - κύρωση?

Όχι δεν θα έχεις κάποια κύρωση. Αλλά γιατί να μην πας να ψηφίσεις; Θεωρώ πως όλοι πρέπει να έχουμε γνώμη πάνω στην ψήφο. Κ εγω σκεφτόμουν να μην πάω αλλά γιατί να τους την χαρίσω; το πολύ πολύ πήγαινε και ρίξε ένα μαύρο αν δεν θες κανέναν. 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, smoke0man2 είπε

Ρώτησα εάν είναι αναγκαίο γτ ούτε χρόνος ούτε και λεφτά υπάρχουν για να κάνω 600km για να ψηφίσω...για αυτό και ρωτάω ..   παρακαλώ οι απαντησεις να  σοβαρές 

Εφόσον απέχεις 300 χλμ, έχεις ΑΠΑΛΛΑΓΗ !!!!!!!

ΥΓ. Πρέπει όμως, αν θες να κατοχυρώσεις αυτή την απαλλαγή να πας σε ένα αστυνομικό τμήμα να σου δώσουν το χαρτί αυτό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Την επόμενη φορά να μεταφέρεις τα εκλογικά σου δικαιώματα εκεί που μένεις, ετσι κάνουν οι υπεύθυνοι πολίτες.

Άσχετα με τον δημιουργό του θέματος.... Μιας που το ανέφερες 

Να πω πως μου τη δίνουν αυτοί που δεν έχουν πάρει επίτηδες τα εκλογικά δικαιώματα από το χωριό τους μόνο και μόνο για να παίρνουν 3ημερη εκλογική άδεια και τρώμε εμείς το παλούκι στην δουλειά με τις υπερωρίες επειδή λείπουν οι μισοί Σάββατο - Κυριακή - Δευτέρα. 

Σάββατο και Δευτέρα όσοι ψηφίζουμε Αθήνα στην δουλειά είμαστε 16ωροι γιατί λείπουν οι μισοί. 

Δημοσ.

Και εγώ ξέρω τύπους που κομπάζουν ότι 40 χρόνια δεν έχουν ψηφίσει μια Κυριακή πάντα είναι busy . Να είναι από Αθήνα και να βρεθούν νησιά απαλλάσσονται με μια βεβαίωση την Κυριακή στο Α/Τ ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...