Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον. εστειλα μνμ στη vodafone μπας κα κανουμε κατι για να ανεβασουμε τα mbps και μου εκαναν μια ρυθμιση για μεγαλυτερη ταχητητα. πραγματι μετα την ρυθμιση  πηρα 2 παραπανω mbps. αλλα μεσα σε 1 ωρα ειχα δυο αποσυνδεσεις οποτε τους ειπα να με βαλουν στις προηγουμενες ρυθμισεις. Με βαλαν και ξαναεφτιαξε η συνδεση. μετα τους ρωτησα γιατι ειχα αποσυνδεσεις και τι ακριβως ρυθμιζουν. μου απαντησε αυτος ''πως κανουν την συνδεση να φτανει στα ορια τς γραμμης και αυτο κανει την γραμμη να κρασσαρει και οτι την τεντωνουμε κατακαποιο τροπο''. Εμενα δεν μου φανηκαν σωα αυτα που ειπε. εσεις τι εχετε να πειτε;;;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Drifter minas είπε

Λοιπον. εστειλα μνμ στη vodafone μπας κα κανουμε κατι για να ανεβασουμε τα mbps και μου εκαναν μια ρυθμιση για μεγαλυτερη ταχητητα. πραγματι μετα την ρυθμιση  πηρα 2 παραπανω mbps. αλλα μεσα σε 1 ωρα ειχα δυο αποσυνδεσεις οποτε τους ειπα να με βαλουν στις προηγουμενες ρυθμισεις. Με βαλαν και ξαναεφτιαξε η συνδεση. μετα τους ρωτησα γιατι ειχα αποσυνδεσεις και τι ακριβως ρυθμιζουν. μου απαντησε αυτος ''πως κανουν την συνδεση να φτανει στα ορια τς γραμμης και αυτο κανει την γραμμη να κρασσαρει και οτι την τεντωνουμε κατακαποιο τροπο''. Εμενα δεν μου φανηκαν σωα αυτα που ειπε. εσεις τι εχετε να πειτε;;;

IMG_20190520_010136.jpg

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, divo είπε

Συνηθως η voda παιζει με το snr οποτε ανεβαινει και η ταχυτητα.

Ειναι ομως πιο ευαισθητη η γραμμη σε λαθη. Αποτελεσμα, ανεβαινουν τα λαθη και το ρουτερ κανει επανεκινησεις για να τα διορθωσει.

Ωραία. Εγώ τι θα μπορούσα να κάνω για καλύτερη ταχύτητα;;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, divo είπε

τι εννοεις?

αυτο που αλλαζε στο vdsl ειναι οτι αντι να παιρνεις ιντερνετ απο τον κατανεμητή στο κεντρο του οτε παιρνεις απο την καμπινα που συνδεεσε. και αλλη τεχνολογια φυσικά.

Οκ, ευχαριστώ 

Επεξ/σία από Drifter minas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...