Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Mafariel είπε

Φιλε μου δεν εχεις καθολου αδικο σε αυτα που λες αλλα δεν ειναι λιγακι offside που εχεις avatar μηλαρακι και εισαι κατοχος Ρ30?🤯

Μια ζωη με iPhones... Επιτελους μια συσκευη με εκανε να την κανω στην ακρη για τους γνωστους λογους και τσουπ , ηρθε ο καραφλομαλλιας να μου την σπασει...

• Απαντ. 288
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 19/5/2019 στις 11:59 ΜΜ, ardi21 είπε

To φοβερο ειναι να εχεις δωσει καμια 800αρα ευρω για το P30 Pro και ξαφνικα να μην παρεις καμια αλλη αναβαθμιση στο android.

Aν τελικα ισχύσει αυτο, κριμα για τους ανθρωπους που εδωσαν τοσα χρηματα.

Φίλε πήρα p30 pro τ μ λες τρ... Έχω τρελαθεί 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Black Demis είπε

Μάλλον επειδή ανήκεις στο είδος που ανέφερες (ελληναρας) δεν έχεις καταλάβει ότι Google είναι αμερικανική εταιρεία και υπακούει στην αμερικανική κηβερνιση θέλει δεν θέλει.. Και αν πει η κυβέρνηση δεν δίνεις τπτ στην huawei δεν θα τα δώσει ποτε παγκοσμιος

Εγώ στην Ευρωπαϊκή χώρα που κατοικώ (όχι Ελλάδα), όσο διαβάζεις αυτό το μηνυμα, στήνουν δίκτυο 5g με εξοπλισμό Huawei. Καλημέρα Ελληναρα! Αυτή η πολυμάθεια μας έφαγε εκεί πέρα.

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, infamousjohn said:

Εγώ στην Ευρωπαϊκή χώρα που κατοικώ (όχι Ελλάδα), όσο διαβάζεις αυτό το μηνυμα, στήνουν δίκτυο 5g με εξοπλισμό Huawei. Καλημέρα Ελληναρα! Αυτή η πολυμάθεια μας έφαγε εκεί πέρα.

Τι σχέση έχει αυτό που γράφεις με αυτό που λέει ο Black Demis?

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/5/2019 στις 11:44 ΜΜ, kostas12ldb είπε

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν...

Μακάρι να είναι η αρχή των διαπραγματεύσεων της Huawei με καμία Jolla!

Εγώ πιστεύω ότι είναι ευκαιρία να γυρίσει σε WP 

Δημοσ.

Ωραίος ο Τραμπ, θέλει κακαλα για να πάρει τέτοια απόφαση και πράττει -με τη λογική του τουλάχιστον- για το καλό της χώρας του.  

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, infamousjohn είπε

Σήμερα λέω να μην φάω καθόλου

Φάε 5g μέχρι να στο κόψει όταν γουστάρει κι αυτό ο μπαμπάς σας ο Τραμπ

Εγώ θα φάω φραπέ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, logistoulis είπε

Φάε 5g μέχρι να στο κόψει όταν γουστάρει κι αυτό ο μπαμπάς σας ο Τραμπ

Εγώ θα φάω φραπέ

Αχαχαχαχαχαχα

Ναι! Θα το κάνω!

Δημοσ.

Μαύρο σε όσους ταλαιπωρούν τον καταναλωτή! Που έχει αφιερώσει χρόνο και χρήμα, υιοθετώντας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fmarkos είπε

Κι αυτά η Google τα έφαγε μη δίνοντας το software της. Στο mobile παίζει μπάλα μόνη της

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fmarkos είπε

Μάρκο, εσύ μπορεί να κοροϊδεύεις, αλλά αυτή ακριβώς η λογική είναι που μας έχει φέρει στην σημερινή κατάσταση. Μια Google να κλάνει, και εμείς να καθόμαστε σούζα.
Έπρεπε οι χρήστες να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ τουλάχιστον να δώσουν μια ευκαιρία και σε ένα άλλο λειτουργικό σύστημα για να υπάρχει ανταγωνισμός.

Πίστεψέ με, αυτή την στιγμή, το Sailfish της Jolla είναι μια πολύ ωραία επιλογή, ακόμα και για καθημερινή χρήση. Αλλά, κλασικά, που θα πάει να "κολλήσει" ο κόσμος; Στο διαφημισμένο και "trendy" Android.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...