iwnas28 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 12 ώρες πριν, billdanos είπε Δεν βλέπω το λόγο που ενοχληθήκατε μερικοί! Αφού το Android είναι ανοιχτό και ελεύθερο λειτουργικό, η Huawei δεν έχει να φοβάται κάτι... Τι όχι; 😛 Καταλαβες τι κοτσανα πεταξες ή μπα?
hristos1975psi Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Η google παρακολουθεί φακελώνει η apple το ίδιο τωρα η Huawei τους μάρανε αλήθεια που πάνε τα δεδομένα που καταγράφει η google ? Που αποθηκεύονται τα δακτυλικά αποτύπωματα εκτός από το τηλέφωνο στα iphones? Τα 3D models που σκαναρονται από το Face ID που πάνε; Η google που δημόσια παραδέχθηκε ότι παρακολουθεί το Gmail?
sensai Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 αν παρακολουθεί η αμερική δεν τρέχει μία, αν παρακολουθεί ρωσία-κίνα έρχεται το τέλος του κόσμου.
greekbusters Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 46 λεπτά πριν, PantKo είπε Δεν ξερω τι λεει ο Τραμπ,εγω πηρα πριν μια βδομαδα το Honor Play και τα σπαει...υπεροχο τηλ. Αλλοι στην θέση σου θα αγόραζαν στα ίδια χρήματα το λαγκσουνγκ το α6, το πλας 😂
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, duende είπε καιρος ηταν να μαζευτουν λιγο οι κινεζοι. εχουν κατακλεψει ολο το κοσμο και δεκαρα δεν εχουν πληρωσει. τα κινητα της ουτως η αλλως σκουπιδαριο με proprietary hardware και αθλιο skin ηταν. ε, θα βαλουν και proprietary sw και τελος ενω η αμερικλανοι ειναι αγιοι!! δεν κλεβουν και δεν σκοτωνουν..τι αλλο θα ακουσουμε..
D.Luffy Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Εγώ λέω να με πληρώσετε κιόλας που θα δείξω την καλοσύνη να σας απαλλάξω από το P30 ή το Mate Pro. Δέχομαι 200 ευρώ +την συσκευή.
Solero272727 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 https://techmaniacs.gr/peri-kataskopeias-meso-etairion-kinitis-tilefonias-fonazei-o-kleftis-gia-na-fygei-o-noikokyris/ 1
stregas Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Θυμάστε μια εταιρεία που την έλεγαν ZTE; Εκεί θα καταλήξει και η Huawei... 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 2 hours ago, iwnas28 said: Καταλαβες τι κοτσανα πεταξες ή μπα? Αρχικά πρέπει να καταλάβεις εσυ εμένα. Όποτε έχουμε δρόμο ακόμη.
duende Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, kevin13 είπε ενω η αμερικλανοι ειναι αγιοι!! δεν κλεβουν και δεν σκοτωνουν..τι αλλο θα ακουσουμε.. Ενω οι Κινεζοι ειναι "παναγιες"...κουνια που σε κουναγε...
petasis Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Εγώ πάλι δεν το θεωρώ και τόσο τραγικό. Ένα store θα βρει να βάλει. Θα φτιάξει και μια εφαρμογή μαιλ, και όλα έτοιμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, duende είπε Ενω οι Κινεζοι ειναι "παναγιες"...κουνια που σε κουναγε... μπροστα στους φονιαδες των λαων ναι παναγια ειναι οι κινεζοι..
pacahontas III milagros Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Στις 20/5/2019 στις 1:10 ΠΜ, basilis_k6 είπε αγοράζω p30 100e και p30 pro 120. στειλτε πμ, μονο σοβαρες προτάσεις. Χαχα καπως ετσι... 😂 Σαν να προσπαθεις να πουλήσεις diesel σημερα θα ναι η φαση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 1 minute ago, kevin13 said: μπροστα στους φονιαδες των λαων ναι παναγια ειναι οι κινεζοι.. Αναλόγως για ποιους Κινέζους λες. 😛 1
gripakos Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Στις 20/5/2019 στις 1:13 ΠΜ, Black Demis είπε μετά iphone μας μένει τπτ αλλο lg/sony/htc ανύπαρκτες για την Ευρώπη one plus είναι για λίγους (απο την στιγμή που δεν θα την αγγίξει το ευρύ κοινό δεν την θεωρώ μεγάλο παίκτη ούτε καν μεσαίο) xiaomi δεν ειναι τπτ το σοβαρο (ειδκα οτι αφορα software ειναι στον λακο) μας μένει samsung και iphonia αφου samsung λες ότι είναι τόσο χάλια (αλλά δεν έχει σημασία αφου ευρύ κοινό την λατρεύει) μας μένει το iphoni αλλά εκεί τα ακουμπάς άσχημα 1200+ από το να δώσω 1200 δεν δινω 800 και ας είναι ποιο αδύναμο... δεν εχει σημασία ποσο χάνει από την στιγμή που είναι θέμα εθνικής ασφάλειας δεν θα έχει σημασία αν ακόμη και θα έκλεινε αύριο... Φιλαρακι μου χαιρομαι για την απαντηση σου!Και απαντησες οπως επρεπε...Δεν θα πω κατι παραπανω!Εχω αλλαξει ολες τις ναυαρχιδες!Πηρα το s10plus και το εδωσα σε 4 μερες πραγματικα!Το daily phone για μενα ειναι το xs max απλα καποιοι πρεπει να καταλαβουν οτι η apple δεν κανει πειραματοζωα τους πελατης απλα τους κραταει με το λογισμικο της και οτι με τα μισα hardware ειναι παλι μπροστα!Οταν καθεσαι και συγκρινεις 2 κινητα πιο ανοιξε πιο γρηγορα μια εφαρμογη απλα δεν ξερεις απο τεχνολιγια!Το θεμα ειναι τι γινεται οταν την ανοιξεις μεσα!Και ξερεις πολυ καλα οτι σαν την ios δεν υπαρχει αλλο OS!Πιστεψε με και ας ειμαι φαν της apple για θεμα λογισμικου εννοειται και επεξεργαστικη δυναμη και gpu στο κομματι εξωτερικης εμφανισεις υπαρχουν μακραν πιο ομορφοτερα!Αλλα προσωπικα εγω προτιμω να ειμαι smooth και αλαγκαριστος αδερφε μου!Οσο για τα παιχνιδια μακραν τα καλυτερα γραφικα με χαμηλοτερης οθονης χρωματα αναλυσης και και και...Οποιος απαντησει δεν παιζω παιχνιδια η εγω το πηρα για instagram viper fb τοτε το s10 το παιρνει απλα για καλαισθησια και τπτ αλλο!Παιρνεις ενα τετοιο κινητο γτ εισαι heavy ανθρωπος κινητων και το χρησιμοποιεις για τα παντα σου!Παιχνιδια σερφαρισμα κτλπ!Γουσταρεις ξαπλα με ενα κινητο για τα παντα!Τελος παντων οποιος ασχολειται πραγματικα με κινητα και γενικοτερα gadjets τοτε καταλαβαινει τον σκοπο για ολο αυτο που γραφω😌 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα