Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 288
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να κάνει κάνα ρελάνς η Κίνα και να πει σταματάμε να προμηθεύουμε εξαρτήματα εταιρείες αμερικανικες, εκεί να δεις τι γέλιο θα πέσει που δεν θα έχουν τι να βάλουν στα κινητά τους και όχι μόνο.

Από κει και πέρα αν πουλιέται το huawei χωρίς google store όπως γινόταν και παλαιότερα σε αρκετά κινέζικα σιγά τι έγινε πας και το βάζεις μόνος σου η κατεβάζεις το Aptoide ίσα-ίσα είναι θετικό Γιατί θα πέσει η τιμή του

Επεξ/σία από Exodia The Forbidden One
  • Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ioannispa είπε

Πωλείται πω ρε μάγκες να σκάσεις μία χιλιαδα και να σου πούνε η εταιρεία έφαγε ban....

science fiction horror GIF

Δημοσ.
19 ώρες πριν, vaskor είπε

Αγοράζει κάποιος νομίζεις μετά από αυτό? Φίλε δύσκολα πλέον...

μια χαρά αγοράζει γιατί όλα τα τηλέφωνα που είναι 4G θα συνεχίσουν κανονικά αυτό αφορά (αν τελικά γίνει) τα νέα τηλέφωνα που θα είναι 5G

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ThReSh είπε

Δεν κατάπιε την IBM, το laptop department και το x86 based server κομμάτι της εξαγόρασε.

To ίδιο ισχύει και για την Motorola, μόνο το κομμάτι με τα κινητά.

Καλά τι κάθεσαι να εξηγήσεις τώρα. Εδώ πιστεύουν πως θα καταρρεύσει όλη η Huawei επειδή θα αντιμετωπίσει προβλήματα με τη Google. Όπως «κατέρρευσε» και η Νοκια με την εξαγορά του mobile dep από τη Microsoft. Το ότι είναι παγκόσμιος γίγαντας στις τηλεπικοινωνιες αμφιβάλω αν το γνωρίζουν οι μισοί που σχολιάζουν... 

Δημοσ.

Χοντρό πολύ αυτό ,,,, κρίμα ,,,, από την άλλη η huawei άνετα μπορεί να εξελίξει το δικό της λογισμικό , τώρα όσο αφορά το play store ?!?!?!?. Κάτι θα σκεφτούν για να τρέχουν τα Αρχεία ,,,,, στο κάτω κάτω τόσο κόσμο έχουν ,,,, δύσκολο να πάει για φούντο 

Μόλις τώρα, Plig88 είπε

Χοντρό πολύ αυτό ,,,, κρίμα ,,,, από την άλλη η huawei άνετα μπορεί να εξελίξει το δικό της λογισμικό , τώρα όσο αφορά το play store ?!?!?!?. Κάτι θα σκεφτούν για να τρέχουν τα Αρχεία ,,,,, στο κάτω κάτω τόσο κόσμο έχουν ,,,, δύσκολο να πάει για φούντο 

Αλλά και οι Κινέζοι τι κάνουν για αυτό ;!;!; Γιατί δεν απαντάνε με το να κλείσουν τα εργοστάσια της apple ,,,, λέω εγώ τώρα 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαγωνισμός μαργαριταριών το thread.

Μπορεί το insomnia να βάλει poll στην είδηση να δούμε ηλικίες;

Επεξ/σία από gnsX
  • Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, pantoflas90 είπε

Δυστυχώς μάγκες,έχουμε πόλεμο και εξηγούμαι.

Οι ΗΠΑ έχουν υιοθετήσει τις θεωρίες συνωμοσίας όπως και τα,πάντα,πρόθυμα δυτικά ΜΜΕ που αφορούν την Ρωσία και την Κίνα.Όλως τυχαίως πρόκειται για χώρες διαφορετικής νοοτροπίας και κουλτούρας απ' ότι αυτής της Δύσης(η οποία και έχει διαβρωθεί).Πρόκειται για χώρες που δεν είναι πρόθυμες να ξεπουλήσουν τα ιδανικά τους και τα πιστεύω τους και να γίνουν "κιμάς" όπως η Ευρώπη και φυσικά οι ΗΠΑ.

Αυτοί που υποτίθεται αντικρούουν τις θεωρίες συνωμοσίας,τρέχουν αμέσως να αναπαράγουν ψεύδη όπως για συμμετοχή της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές και για κατασκοπεία της Κίνας.Αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο σε Βόρεια Κορέα και Ιράν για τα πυρηνικά.Τραγική ειρωνεία,δε βρίσκετε; 

Η μόνη λύση είναι,ο πόλεμος.Να τελειώνουμε μια για πάντα με αυτούς που κατέστρεψαν τα ιδεώδη της Αμερικής και της Ευρώπης και να αναγεννηθούν από τις στάχτες τους.

Η αλλαγή θα έρθει,είτε το θέλουν ο Τραμπ και η παρέα του,είτε όχι.Με το καλό αν είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν,με το κακό αν όχι.

Ήρθε η ώρα να διαλέξουμε πλευρά.

Φίλε μου ..... τι πηρες ; Καλό φενεται ; Και άντε διάλεξα πλευρά ,, πια είναι αυτή και που τη βρίσκω ,,, εσυ πάντως την έχεις βρει ,,,, γεια μας και eviva 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αποσταθεροποιεί όλη την αγορά ,  χτυπάει όλες τις εταιρίες οχι μονο τη Huawei ,  θα σκεφτείς να πάρω xiaomi ή oppo ή oneplus και άν αύριο η Google χτυπήσει και αυτές ? οπότε θα πει ο καταναλωτής καλύτερα ας παω σε κορεατικο ή γιαπωνέζικο να είμαι ήσυχος που ξέρω τι γίνεται αύριο , θα ανέβουν και οι τιμές των κινητών εκεί που οι τιμές πέφτανε γιατί θα πέσει ο συναγωνισμός , και τελικά εμείς θα την πληρώσουμε ,

Επεξ/σία από ethereum
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ethereum είπε

αποσταθεροποιεί όλη την αγορά ,  χτυπάει όλα τις εταιρίες οχι μονο τη Huawei ,  θα σκεφτείς να πάρω xiaomi ή oppo ή oneplus και άν αύριο η Google χτυπήσει και αυτές ? οπότε θα πει ο καταναλωτής καλύτερα ας παω σε κορεατικο ή γιαπωνέζικο να είμαι ήσυχος που ξέρω τι γίνεται αύριο , θα ανέβουν και οι τιμές των κινητών γιατί θα πέσει ο συναγωνισμός , και τελικά εμείς θα την πληρώσουμε , 

μπορεί να κάνει το ίδιο η Microsoft ? να ανακαλέσει τις άδειες απο τα κινέζικα λαπτοπ ?

κατι ξερει η Sony και επιμενει, χαχαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...