Darthrevan7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Όταν μια εταιρεία με συμβούλιο που αποτελείται από άτομα της κυβέρνησης, βγάζει συνέχεια συσκευές με στόχο την παγκόσμια αγορά και μονο και Όχι τα κέρδη, γιατί καλά τα ψέματα με 20 συσκευές τον χρόνο τα κέρδη της είναι για τα πανηγύρια, και οταν ο ίδιος ο CEO Πριν 2 χρόνια στο άκυρο είχε δηλώσει ότι υπάρχει στην εταιρεία plan b σε θέμα λογισμικό σε περίπτωση που ποτέ τους πετάξει έξω η Google τότε καταλαβαίνεις ότι ήξεραν από την αρχή σαν εταιρεία τι έκαναν και που θα οδηγούσε. Αντίο χαβαομπουερδελα 9 στις 10 συσκευές για πέταμα και renderscript scores για γέλια. 1
stafaf Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μετά απ'αυτό θα ξεκλειδώσει η huawei τους bootloader των κινητών της και το xda-developers θα γίνει η δεύτερη φύση των ήδη υπαρχόντων χρηστών της. Θα σας κάνει hackerάδες και powerusers ρε ο Κινέζος και κλαίτε κιόλας! 1
papp0us Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 16 λεπτά πριν, billdanos είπε Μα το ίδιο είπα και γω: αφού είναι ανοιχτό, δωρεάν και ελεύθερο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τη Huawei! Όχι? 😛 Όχι, αν αποφασίσει να ξεκρεμαστει από τα καραμπαλικια της google δεν έχει κανένα θέμα, φτιάχνει 5 εφαρμογές και ένα store και συνεχίζει κανονικά. Θέλει να ξεκρεμαστει από τα καραμπαλικια της Google;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Just now, papp0us said: Όχι, αν αποφασίσει να ξεκρεμαστει από τα καραμπαλικια της google δεν έχει κανένα θέμα, φτιάχνει 5 εφαρμογές και ένα store και συνεχίζει κανονικά. Θέλει να ξεκρεμαστει από τα καραμπαλικια της Google; Θέλει προφανώς. Το θέμα είναι αν μπορεί να κάνει κάτι πραγματικά ανταγωνιστικό και κυρίως αν το θέλουν και οι ίδιοι οι χρήστες της... Νομίζω πως και στα 2 ερωτήματα η απάντηση είναι ...όχι! 2
papp0us Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, billdanos είπε Θέλει προφανώς. Το θέμα είναι αν μπορεί να κάνει κάτι πραγματικά ανταγωνιστικό και κυρίως αν το θέλουν και οι ίδιοι οι χρήστες της... Νομίζω πως και στα 2 ερωτήματα η απάντηση είναι ...όχι! Ε άρα λοιπόν δεν τους φταίει το android, αλλά ότι η Google "βολεύει". Το android σαν λειτουργικό είναι ανοιχτό, και τσαμπα. Το ότι χωρίς την Google θα ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό που θα είχε τη τύχη πάνω κάτω του Ubuntu Mobile είναι νομίζω δεδομένο, αλλά αυτό δεν αναιρει ούτε το ανοιχτό ούτε το τσάμπα. 1
tuxpower Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, papp0us είπε Ε άρα λοιπόν δεν τους φταίει το android, αλλά ότι η Google "βολεύει". Το android σαν λειτουργικό είναι ανοιχτό, και τσαμπα. Το ότι χωρίς την Google θα ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό που θα είχε τη τύχη πάνω κάτω του Ubuntu Mobile είναι νομίζω δεδομένο, αλλά αυτό δεν αναιρει ούτε το ανοιχτό ούτε το τσάμπα. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο πυρήνας της πλατφόρμας Android aka android open source project (aosp) είναι ανοιχτός. Συνοπτικά ότι αγοράζουμε σήμερα είναι κλειδωμένο και τρέχει, περιέχει κλειστό κώδικα της google. Και εδώ σωστά λέει ο billdanos ποιο πάνω —-> Μπορει οποία εταιρεία θέλει να χτίσει πάνω σε αυτό; Μπορεί αν διαθέτει developers, πόρους και χρήστες που θα την ακολουθήσουν. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από tuxpower 2 1
Hal9000 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 19 λεπτά πριν, papp0us είπε Το android σαν λειτουργικό είναι ανοιχτό, και τσαμπα. 4
Xxred_swordxX Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Η Huawei δεν κατηγορείται οτι παρακολουθεί πολίτες. Κατηγορείται πως αποτελεί τον δούρρειο ίππο της κινεζικής κυβέρνησης. Οι ΗΠΑ ήταν για χρόνια εκτεθειμένες στην κινεζική κατασκοπία ωστόσο η Κίνα, απο την μεταρρυθμιση της οικονομιας της και μετα δεν είχε ποτέ ηγέτη σα τον Γουίνι. Καθε Κινέζος εργαζόμενος στις ΗΠΑ με οικογενεια στην Κινα είναι εν δυνάμει κατάσκοπος για τον Σι. Έχει ενδιαφέρον να διαβάσεις ιστορίες για το πως εκβιάζουν απλούς πολίτες να δουλεύουν για το κρατος (ουσιαστικά για το Κομμουνιστικό κόμμα) απειλώντας τις οικογένειες τους ή στερώντας τους την έξοδο απο την Κινα (για να επιστρεψουν στις ΗΠΑ απο την αδεια τους) μέχρι να υποκύψουν στα θέλω τους. Με τις ικανότητες που της προσφέρει η τεχνολογία, η Κίνα έχει φτάσει τον ολοκληρωτισμό σε τέτοιο επίπεδο που θα έκανε τη Στάζι και τη KGB να μοιάζουν τόσο sophisticated όσο ο προϊστάμενος που βάζει ενα ρουφιάνο να δει αν οι υπολοιποι λένε καλά το ποιηματάκι στους πελάτες. Αυτό κι αν είναι ενδιαφέρον. Ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλε.
xristakits Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Πωωωω ειλικρινα λυπαμαι οσους τρεξανε να παρουν p30 pro κτλ. Την φαγανε πολυ ασχημα
papp0us Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, tuxpower είπε Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο πυρήνας της πλατφόρμας Android aka android open source project (aosp) είναι ανοιχτός. Συνοπτικά ότι αγοράζουμε σήμερα είναι κλειδωμένο και τρέχει κλειστό κώδικα της google. 1 λεπτό πριν, Hal9000 είπε Αν βάλω μια AOSP Ρομ στο κινητό μου Android δε θα τρέχει; Θα τρέχει κάτι άλλο; Το ότι δε θα έχει τις εφαρμογές της google είναι λογικό, αφού αυτές είναι ότι λέει το όνομα τους. Της Google. Ξαναλέω , το android σαν λειτουργικό είναι δωρεάν και ανοιχτό. Οι κατασκευαστές και οι αγοραστές προτιμούν την έκδοση της Google για τον android , με τις ευκολίες και τις εφαρμογές της Google. Ξανά όμως αυτό δεν αναιρει ούτε το δωρεάν ούτε το ανοιχτό. Επειδή η redhat χρεώνει τη διανομή της , δε σημαίνει ότι το linux δεν είναι δωρεάν 1 1
thelos257 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Το δικο μου παιδια το Huawei P30 Pro 256GB το αγορασα πριν ενα μηνα και τωρα το βαζω στην πωληση για να ξανα παρω Samsung που δεν τρεχει τιποτα και ολα ειναι πεντακαθαρα στα samsung smartphones. Τι ηθελα και μπλεκτικα με κινεζικο Huawei ; Νμζω δεν θα συμπαθω την Huawei οπως δεν συμπαθω ουτε την Xiaomi.... ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........
georgerapp Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Θα πω και εγω εαν ( αστειο ) μιας και δε γνωρίζω αρκετά για να παρω θεση στον εμπορικο αυτο πόλεμο και η γνωμη μου απλα δε θα ωφελήσει σε κάτι. Όταν έλεγε ο προεδρος της sony δεν φεύγουμε γιατι περιμένουμε το next big thing και θελουμε να είμαστε εκει μηπως ελεγε για αυτο και οχι για καποια εξέλιξη τεχνολογική;;;;;;; Εαν συμβει κατι τετοιο και η huawei δεχθεί τέτοιο καζο ανα τον κοσμο lg nokia sony θα το δεχθούν ως δώρο εξ ουρανου!!! 1
matiandal Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 13 ώρες πριν, vaskor είπε Αγοράζει κάποιος νομίζεις μετά από αυτό? Φίλε δύσκολα πλέον... fyi -
pth76 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Η δική μου άποψη είναι ότι δεν περιμένει μια εταιρεία κολοσσός να κρέμεται από κάτι τέτοιο. Έχει ήδη προβλεφθεί από τότε που της απέκλεισαν τον εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών στο αμερικανικό κράτος. Κάτι θα μαγειρέψουν και θα βολεψουν την κατάσταση πχ με google Taiwan. Τώρα όσο αναφορά τα περί όταν μιλάει ο πρόεδρος και τέτοια έχω να πω ότι είναι κουραφεξαλα. Διακυβευονται δις εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα