Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ThReSh είπε

Πάλι καλά που είχε δικό της SOC, αλλιώς θα έτρωγε άκυρο κι από την Qualcomm...

Όλο και κάποιο component Αμερικάνικο θα χρησιμοποιεί. Είναι περίπλοκα τα πράγματα.

• Απαντ. 288
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

Δεν γίνεται νομίζω... Δυστυχώς η μοναδική λύση είναι αδύνατη λόγω της πολιτικής της εταίρας

Θέλω να πω ότι είναι καιρός να αλλάξει πολιτική.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, infamousjohn είπε

Τελικά ο μέσος Έλληνας δεν κατάφερε να καταλάβει ότι η απόφαση αφορά τις ΗΠΑ. Παιδιά αν πουλήσει κάνεις το p30 του. Το θέλω εγώ. Φυσικά όχι πάνω από 100 ευρώ γιατί ψυχικό κάνω μόνο που το παίρνω.

Μαλλον λαθος τα καταλαβες εσυ φιλε. Αν διακοψει τη συνεργασια με την google αυτο θα ειναι σε παγκοσμιο επιπεδο. Στην Αμερικη ουτος η αλλως απαγορευετε η πωληση huawei συσκευων ηδη!!

Επεξ/σία από polteris
  • Like 7
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, jp77s είπε

Θέλω να πω ότι είναι καιρός να αλλάξει πολιτική.

Μακάρι... Επίσης θέλω να ελπίζω ότι ο Trump δεν θα τα βάλει με όλες τις κινεζικές εταιρίες... 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, infamousjohn είπε

Τελικά ο μέσος Έλληνας δεν κατάφερε να καταλάβει ότι η απόφαση αφορά τις ΗΠΑ. Παιδιά αν πουλήσει κάνεις το p30 του. Το θέλω εγώ. Φυσικά όχι πάνω από 100 ευρώ γιατί ψυχικό κάνω μόνο που το παίρνω.

Μάλλον επειδή ανήκεις στο είδος που ανέφερες (ελληναρας) δεν έχεις καταλάβει ότι Google είναι αμερικανική εταιρεία και υπακούει στην αμερικανική κηβερνιση θέλει δεν θέλει.. Και αν πει η κυβέρνηση δεν δίνεις τπτ στην huawei δεν θα τα δώσει ποτε παγκοσμιος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Δεν μου απαντάς όμως. Ελεύθερο/Ανοιχτό/Δωρεάν λειτουργικό αφού...

Θα φτιάξει δικά της app και support η Huawei. 

Όχι; 

Ποιος την σταματάει; 

Τι σχέση έχει το android σαν android , με το  Google Play , και όσα το συνοδεύουν;

Ορίστε το Android https://source.android.com/ ,και χαρά ανοιχτό δωρεαν και ελεύθερο μου φαίνεται.

Όχι;

2 ώρες πριν, billdanos είπε

Επεξ/σία από papp0us
Δημοσ.

Exclusive: Huawei stockpiles 12 months of parts ahead of US ban

Η Huawei περίμενε τις απαγορεύσεις και τον τελευταίο καιρό μάζευε στόκ εξαρτημάτων για να έχει απόθεμα για μέχρι 12 μήνες. Όχι μόνο για τα κινητά, αλλά και για τον υπόλοιπο τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, servers κτλ.

Το παραπάνω έχει πολλές προεκτάσεις που δέν φαίνονται με μια πρώτη ματιά. Το stockpiling μιας τόσο μεγάλης εταιρίας όπως η Huawei σημαίνει οτι πολλοί προμηθευτές της είχαν πλασματικά υψηλές πωλήσεις μέχρι τώρα, οι οποίες στη συνέχεια θα πέσουν δραματικά.

Αυτό σε ένα κλίμα οπου οι εταιρίες ημιαγωγών δέχονται ήδη πιέσεις, μειωμένα κέρδη και χαμηλή ζήτηση. Οι πιό αδύναμες εταιρίες δέν θα αντέξουν την απότομη πτώση και θα φαλιρίσουν, ενδεχομένως κάποιες απο αυτές που θα νοιώσουν την αφόρητη πίεση θα είναι και Αμερικάνικες.

Θα έχει ενδιαφέρον πώς θα προχωρήσει αυτός ο πόλεμος και ποιές θα είναι οι συνέπειες.

• Like 2
  • Thanks 5
  • Super Moderators
Δημοσ.
11 minutes ago, papp0us said:

Ποιος την σταματάει; 

Τι σχέση έχει το android σαν android , με το  Google Play , και όσα το συνοδεύουν;

Ορίστε το Android https://source.android.com/ ,και χαρά ανοιχτό δωρεαν και ελεύθερο μου φαίνεται.

Όχι;

Μα το ίδιο είπα και γω: αφού είναι ανοιχτό, δωρεάν και ελεύθερο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τη Huawei!

Όχι? 😛 

• Like 1
Δημοσ.

Και μετά κράζατε κάποιοι για τη μεταστροφή της Daenerys στο GoT.

Trump κύριοι, ο Joffrey της  παγκόσμιας πολιτικής σκηνής.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zus είπε

Και μετά κράζατε κάποιοι για τη μεταστροφή της Daenerys στο GoT.

Trump κύριοι, ο Joffrey της  παγκόσμιας πολιτικής σκηνής.

Σε αυτο το  θεμα (σε αντιθεση με αλλα ) δεν τιθεται θεμα μεταστροφης νομιζω ,σταθερη  ειναι η θεση του  και προεκλογικη του δεσμευση .

• Like 3
Δημοσ.

Προσωπικά δεν θα ειχα κανενα προβλημα. Παροτι χρησιμοποιώ εφαρμογες της Google δεν είναι και τιποτα αναντικατάστατο. Στο gmail μπαίνεις με οποιοδήποτε άλλο mail client, ο chrome και το ίδιο το android ειναι ανοιχτού κώδικα οπότε δεν τιθετε θεμα. Στο calendar επίσης υπαρχουν αψογες εναλλακτικές εφαρμογές. Μονοντο youtube νομίζω δεν εχει εναλλακτική αλλά όπως στις περισσότερες άλλες περιπτώσεις μπαίνεις κανονικά απο το web.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...