Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

In his first comments since being placed on the list, Huawei chief executive Ren Zhengfei told Japanese media on Saturday: "We have already been preparing for this."

Its smartphones are already powered by its own proprietary processors, and earlier this year its consumer devices chief told German newspaper Die Welt that "we have prepared our own operating systems - that's our plan B".

• Απαντ. 288
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lsdoc77 είπε

Ακριβως ετσι είναι γιατι με αυτή την κίνηση χάνει την αξιοπιστία της και η Google . Ποιος λέει οτι αύριο μεθαύριο δε θα το κάνει και σε άλλες εταιρίες πχ Oppo , Xiaomi . Και τι θα κάνει ; Θα δουλευει μόνο με τη Smasung ; Δυσκολο...

Δεν έχει να κάνει με τις υπόλοιπες εταιρίες παρά μόνο με την Huawei μιας και είναι πρώτη στην αγορά κινητών και κυρίως πρώτη στην αγορά υποδομών δικτύου. Το δεύτερο κυρίως είναι που δεν τους άρεσε και γι' αυτό είχε ξεκινήσει και ο πόλεμος πολύ καιρό τώρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Εφόσον πραγματοποιηθεί πρόκειται καθαρά και μόνο  για οικονομικό πόλεμο. 

Εθνική ασφάλεια my ass. 

Έχει ξεκινήσει ήδη εδώ και πολύ καιρό ο οικονομικός πόλεμος πχ. με τα δήθεν backdoors κλπ. Τους πονάει ότι τεράστοιοι κολοσσοί στηρίζονται στην Huawei για υποδομή δικτύου, backbones κλπ, αντί για τον αντίστοιχο αμερικάνο, κάτι που σημαίνει λιγότερο χρήμα. Γι' αυτό και έχει λυσσάξει ο πορτοκαλής.

Επεξ/σία από l337
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, major65 είπε

Μόλις απειλήσουν να πουλήσουν οι Κινέζοι, ένα μέρος από το ένα τρις+ αμερικάνικα κρατικά ομόλογα που διακρατούν, ο Τραμπ και η google θα δώσουν κατ΄αποκλειστικότητα στη Huawei τις νέες αναβαθμίσεις.

Και μόνο να το σκεφτούν κάτι τέτοιο, «ξαφνικά» θα δοθεί άδεια από το Κονγκρεσσο να αποκτήσουν THAAD, Aegis και F35 όλες οι φιλοδυτικές χωρες της περιοχής που έχουν διάφορες με την Κίνα σε θέματα κυριαρχίας στη Σινική θάλασσα. Εκεί να δεις ιδρώτα ο Κινεζος...

Ο,τι και να λέμε εμείς ή ο οποιοσδήποτε, στο τέλος μετράει το ποιος κρατάει το μεγαλύτερο ρόπαλο...

Επεξ/σία από MAFAKA
  • Like 2
Δημοσ.

Το πλήγμα είναι για χιλιάδες εργαζόμενους που ίσως θα χάσουν την δουλειά τους σε όλο τον κόσμο μετά από αυτή την εξελιξη.

Αυτό που με στεναχωρεί είναι που διαβάζω κάθε χαζό 12χρονο η με μυαλό 12χρονου να γράφει "μόνο μήλο" "μόνο σαμυ" κλπ.

• Like 19
Δημοσ.
10 ώρες πριν, JinTheGod είπε

Ναι και η Google θα πεταξει εξω την Χαβαι γιατι ο Τραμπ εχει να το πω κοσμια.."ορεξεις" βραδιατικα..Σαν να λεω εγω στον Διευθυντη μου,πεταξε εξω τον ταδε προμηθευτη,δεν μαρεσει η φατσα του..θα με ακουσει πολυ πιστευω..!

Μην ψαρωνετε με οτι διαβαζεται..Εταιρια κολοσος με εκατομμυρια συσκευες - που σημαινει και εσοδα σε διαφορες πλατφορμες/εφαρμογες δεν προκειται να πεταχτει εξω γιατι ο Τραμπ και ο καθε Τραμπ δεν γουσταρει..

*Knock knock*

-Who's there?

-Trump

-Trump who?

-Trump Huawei FUCK YOU! 

Κάπως έτσι θα πάει το πράγμα με την Huawei. Η Google μπορεί να μην έχει κανένα λόγο να κάνει τέτοιο πράγμα στην Huawei αλλά όταν μπαίνουν τα μεγάλα όπλα στην μέση, δυστυχώς δεν μπορούν να γίνουν πολλά.

Τι θα κάνει η Huawei; Θα τα βάλει με την Αμερικανική κυβέρνηση; Κρίμα γιατί μιλάμε για μια εταιρία που πραγματικά κάνει απίστευτη δουλειά τελευταία

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Kwsths67 είπε

Και μολις πηρα το Mate 20 Pro, ωρα να το πουλησω. Ναι μια χαρα ειναι τα κινητα αλλα αν δεν παρω updates και σε κανα χρονο δεν εχω play store τι να το κανω.

Η απαγόρευση ισχύει για νέα κινητά. Τα παλιά θα υποστηρίζονται κανονικά. Και σε ένα χρόνο φεύγει ο Τραμπ(ας), κούλαρε.

Δημοσ.

Γεια σας.. δηλαδή τα λογισμικά που είναι εγκατεστημένα σε ένα τηλέφωνο είναι δωρεάν?   Αν δεν είναι δωρεάν εγκατεστημένα τα λογισμικά τότε υπάρχει νομικό θέμα κατά της google.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, jp77s είπε

Ας ξεκλειδώσει τώρα τον bootloader να βάζουμε custom rom με open gapps στα κινητά της. 

Να γλιτώσουμε κι από το χειρότερο UI. 

Δεν γίνεται νομίζω... Δυστυχώς η μοναδική λύση είναι αδύνατη λόγω της πολιτικής της εταίρας

Δημοσ.

ανεξάρτητα από το ποιος έχει δίκιο ή άδικο μου προκαλεί εντύπωση πως τα δικά μας τα τζιμάνια εδώ στην Ευρώπη δεν έχουν πει κουβέντα!

εντελώς κότες...

Δημοσ.

καιρος ηταν να μαζευτουν λιγο οι κινεζοι. εχουν κατακλεψει ολο το κοσμο και δεκαρα δεν εχουν πληρωσει. τα κινητα της ουτως η αλλως σκουπιδαριο με proprietary hardware και αθλιο skin ηταν. ε, θα βαλουν και proprietary sw και τελος

• Like 4
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Δεν βλέπω το λόγο που ενοχληθήκατε μερικοί! Αφού το Android είναι ανοιχτό και ελεύθερο λειτουργικό, η Huawei δεν έχει να φοβάται κάτι...

Τι όχι;

😛 

Είναι αλλά τα Google services όχι. 

2 ώρες πριν, NotAliki177 είπε

Μην ψαρώνετε ρε γατάκια...

Αν το κάνει αυτό η Google τότε είναι τελειωμένη στην Ευρώπη και οπουδήποτε εκτός Αμερικής. Τους συμφέρει?

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια γίνεται μεγάλος "πόλεμος" για τα δεδομένα του χρήστη...

Δεν είναι επιλογή τους

5 λεπτά πριν, dpilio είπε

ανεξάρτητα από το ποιος έχει δίκιο ή άδικο μου προκαλεί εντύπωση πως τα δικά μας τα τζιμάνια εδώ στην Ευρώπη δεν έχουν πει κουβέντα!

εντελώς κότες...

Μα τι δουλειά έχει η Ευρώπη;

Δημοσ.

Τελικά ο μέσος Έλληνας δεν κατάφερε να καταλάβει ότι η απόφαση αφορά τις ΗΠΑ. Παιδιά αν πουλήσει κάνεις το p30 του. Το θέλω εγώ. Φυσικά όχι πάνω από 100 ευρώ γιατί ψυχικό κάνω μόνο που το παίρνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...