Actinidio Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 σκέφτομαι να το αγοράσω μιας και ο κωτσος το έχει 328 με παζάρι.. ήθελα να ρωτήσω αν φαίνονται τα pixel , περίπου 90 πόντους απόσταση θα έχω , για productivity διάβασα πως κάνει , κάποιοι λένε ότι σε σερφαρισμα λόγω ανάλυσης μπορεί να κουράζει.. την έχει κανείς να μας πει καμιά προσωπική εμπειρία ?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 15 ώρες πριν, Actinidio είπε σκέφτομαι να το αγοράσω μιας και ο κωτσος το έχει 328 με παζάρι.. ήθελα να ρωτήσω αν φαίνονται τα pixel , περίπου 90 πόντους απόσταση θα έχω , για productivity διάβασα πως κάνει , κάποιοι λένε ότι σε σερφαρισμα λόγω ανάλυσης μπορεί να κουράζει.. την έχει κανείς να μας πει καμιά προσωπική εμπειρία ? Αν θέλεις να δεις πως θα είναι βρες ένα κατάστημα που να έχει 27 fhd ώστε και θα δεις αν σε ενοχλεί η όχι ορακτικα επειδή πέρασε παρόμοιο μόνιτορ (πάλι lg παλιότερο μοντέλο απλά) σε παιχνίδια ταινίες δεν σε ενοχλεί, οτιδήποτε δουλειά γραφείου/διάβασμα με κουράζε αρκετά πλέον έχω μια 34uc88 και δεν το βλέπω να την αλλάξω σύντομα (ίσως αργότερα με καμιά 49 uw)
Actinidio Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 δεν μπορώ να διαθέσω πάνω από 400 και στο μέλλον δεν με βλέπω να κάνω την υπέρβαση γιατί θεωρώ πως τα χρήματα είναι πολλά για οθόνη Η lg από κώτσο έχει και την εγγύηση μηδέν πιξελ . και ειναι ένα συν . gamer δεν είμαι φανατικός , μόνο apex παίζω στο pc , όλα τα άλλα τα παίζω στην τηλεοραση , την οθονη την θέλω για fl studio , studio one , adobe premier , kai photoshop , βεβαια βλέπω ότι ειναι 6bit +fcr και μαλλον δεν ειναι πολυ καλό αυτο
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Στις 21/5/2019 στις 4:49 ΜΜ, Actinidio είπε δεν μπορώ να διαθέσω πάνω από 400 και στο μέλλον δεν με βλέπω να κάνω την υπέρβαση γιατί θεωρώ πως τα χρήματα είναι πολλά για οθόνη Η lg από κώτσο έχει και την εγγύηση μηδέν πιξελ . και ειναι ένα συν . gamer δεν είμαι φανατικός , μόνο apex παίζω στο pc , όλα τα άλλα τα παίζω στην τηλεοραση , την οθονη την θέλω για fl studio , studio one , adobe premier , kai photoshop , βεβαια βλέπω ότι ειναι 6bit +fcr και μαλλον δεν ειναι πολυ καλό αυτο Πάμε σε ένα κατάστημα και δες 27αρα οθόνη με fhd ανάλυση, αν είσαι οκ με αυτή τότε προχωράς σε αγορά, αν σε ενοχλεί το πιξελιασμα μην κοιτάς 34αρα fhd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα