maverick290402 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Παιδιά πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω τα γέλια ή να τρομοκρατηθω... Εχθές το βράδυ στο σπίτι μου συζητούσαμε με τον αδερφό μου πόσο πολύ ποναγε ο πατέρας μας που είχε κάνει εγχείρηση παλιά και χρειάστηκε να του βάλουν καθετηρα λέγοντας εγώ μα καλά δεν έχει σκεφτεί κανείς να βγάλει έναν καθετηρα για άνδρες σε στυλ σαν προφυλακτικό που να καταλήγει σε σολινακι και να μην πονάει κανείς.; και βάλαμε τα γέλια... (να σημειώσω ότι ήμουν μόνο εγώ με τον αδερφό μου και ότι είπα δεν το γκουγλαρα πουθενά για να δω αν υπάρχει τέτοιο πραγμα) πριν από λίγο μου εμφανίζεται στο Facebook διαφήμιση του wish αυτή που σας βαζω παρακάτω. Η πρώτη αντίδραση ήταν να κατουρηθω στα γέλια με τον αδερφό μου, τώρα έχω τρομοκρατηθει αν τελικά μας παρακολουθούν και από τα μικρόφωνα των κινητών μας... Δεν μπορώ να δεκτό την σύμπτωση αυτή με τίποτα καθώς σας είπα δεν το εψαξα πουθενά και ποτέ ούτε εγώ ούτε ο αδερφός μου.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, maverick290402 είπε αν τελικά μας παρακολουθούν και από τα μικρόφωνα των κινητών μας Tώρα το κατάλαβες? πληθώρα βίντεο στο youtube για να δεις. Εγώ που παρακολουθώ συνέχεια τσοντοσάητ και ακούνε τις φωνές κλπ μου προτείνουν συνεχώς διαφημίσεις με σεξουαλικά προϊόντα Επεξ/σία 19 Μαΐου 2019 από Επισκέπτης
vlassish Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Γι'αυτό δεν βάζω το ρουφιανοapp τους στο κινητό. Είχα το app του fb στο τάμπλετ το οποίο τελικά έδωσα στη μάνα μου να παίζει κανα κάζουαλ παιχνιδάκι αφού πρώτα έσβησα την εφαρμογή του fb. Μια μέρα ξεχάστηκα και μπήκα χωρίς adblock και tracker blocker σε γνωστό site από τον σταθερό με τον οποίο μπαίνω στο fb. Αποτέλεσμα; Να πετάει διαφημίσεις σεξουαλικού περιεχομένου στο τάμπλετ της μάνας μου. Από τότε μακριά τα app τους. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2019 από vlassish 1
likos_de Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Αυτό που λες ισχύει και έχει ξανά αναφερθεί. Δεν μου κάνει εντύπωση. Όλα για το χρήμα γίνονται άλλωστε. Νομίζω όμως ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι τυχαία καθώς και εμένα μου εμφάνισε ακριβώς το ίδιο και εγώ δεν έχω πει τίποτα που να σχετίζεται με το προϊόν.
Miracle Worker Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Εμένα μου έχει τύχει δυο φορές να συζητάω για κάποιον/κάτι και να μου βγάζει στο καπάκι "προτεινόμενο φίλο" που είχε σχέση με αυτό/αυτόν που συζητούσα. Την πρώτη φορά συζητούσα για ένα μέρος και μου έβγαλε έναν άγνωστο χρήστη που είχε για "επίθετο" αυτό το μέρος και τη δεύτερη συζητούσα για μια γνωστή μου, που τυγχάνει να είναι συνονόματη με μία celebrity και μου έβγαλε προτεινόμενη τη celebrity. Μιλάμε στα καπάκια, μόλις τελείωσα την κουβέντα και άνοιξα το κινητό έσκασε κατευθείαν. Μάλιστα και τις δύο φορές ήμουν στο ίδιο ακριβώς σημείο. Ίσως φταίει αυτό που λένε ότι ήμουν δίπλα στο router. Τώρα όποιος θέλει το πιστεύει, δε θα κάτσω να σκάσω. Εγώ αγαπάω Ζουκερμπεργκ και δεν κρατάω κακία. 1
stefanos_th Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 εγω μια φορα σκεφτηκα να παιξω τετρις και τσουπ notification " παιξε τετρις " . απο τοτε . . .
Salecon Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, maverick290402 είπε Παιδιά πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω τα γέλια ή να τρομοκρατηθω... Εχθές το βράδυ στο σπίτι μου συζητούσαμε με τον αδερφό μου πόσο πολύ ποναγε ο πατέρας μας που είχε κάνει εγχείρηση παλιά και χρειάστηκε να του βάλουν καθετηρα λέγοντας εγώ μα καλά δεν έχει σκεφτεί κανείς να βγάλει έναν καθετηρα για άνδρες σε στυλ σαν προφυλακτικό που να καταλήγει σε σολινακι και να μην πονάει κανείς.; και βάλαμε τα γέλια... (να σημειώσω ότι ήμουν μόνο εγώ με τον αδερφό μου και ότι είπα δεν το γκουγλαρα πουθενά για να δω αν υπάρχει τέτοιο πραγμα) πριν από λίγο μου εμφανίζεται στο Facebook διαφήμιση του wish αυτή που σας βαζω παρακάτω. Η πρώτη αντίδραση ήταν να κατουρηθω στα γέλια με τον αδερφό μου, τώρα έχω τρομοκρατηθει αν τελικά μας παρακολουθούν και από τα μικρόφωνα των κινητών μας... Δεν μπορώ να δεκτό την σύμπτωση αυτή με τίποτα καθώς σας είπα δεν το εψαξα πουθενά και ποτέ ούτε εγώ ούτε ο αδερφός μου.. Δεν είναι κάτι άγνωστο και δεν γίνεται μόνο στην Ελλάδα ή το Facebook. Επίσης, δεν είναι υπηρεσία του Facebook αυτή που σε κάνει να βλέπεις τέτοια αποτελέσματα. Από τεχνικής άποψης, δεν είναι κάτι περίπλοκο. Όμως, το ότι γίνεται δεν είναι κάτι παράνομο. Κατά 101% έχεις δώσει έγκριση σε κάποια άδεια χρήσης.
txcellas Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Και εγω το εχω παρατηρήσει αυτό. Να συζηταω δηλαδη για καποιο θεμα και να μ προβληθεί σε διαφημιση (οχι fb) Εκατσα και ειδα καποια βιντεακια και ψιλο αγχώθηκα αλλα το ξεχασα. Ολοι μας εικασίες κανουμε σχετικα με το τι ισχυει αλλα νομίζω οτι τυχαιο δεν μπορεί να ειναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Άμα κάτσεις να εξηγήσεις την εφαρμογή του big data και γιατί το FB αξίζει δισεκατομμύρια δολάρια, με απλά παραδείγματα, οι μισοί δεν θα πιστεύουν και οι άλλοι μισοί θα φρικάρουν εντελώς. Γιατί μιλάμε για το υπέρτατο συνδυασμένο -και μάλιστα εθελοντικό- φακέλωμα που ακόμη κι αν υπήρχαν ψυχολόγοι με πυρωμένα σίδερα και μαστίγια τέτοιο φάκελο δεν θα κατάφερναν να τον φτιάξουν. LOL Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από Επισκέπτης
maverick290402 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Παιδιά καλημέρα μετά και από τα δικά σας σχόλια έκανα μια απλή αναζήτηση στο google και όντως έχετε δίκιο... https://www.dailythess.gr/ekatontades-efarmoges-gia-kinita-parakolouthoun-tous-christes-meso-ton-mikrofonon-tous/ Μετά από αυτό μπήκα σε όσες εφαρμογές είχα και απενεργοποιησα την άδεια για το μικρόφωνο σε όσες το είχαν.
Salecon Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, maverick290402 είπε Παιδιά καλημέρα μετά και από τα δικά σας σχόλια έκανα μια απλή αναζήτηση στο google και όντως έχετε δίκιο... https://www.dailythess.gr/ekatontades-efarmoges-gia-kinita-parakolouthoun-tous-christes-meso-ton-mikrofonon-tous/ Μετά από αυτό μπήκα σε όσες εφαρμογές είχα και απενεργοποιησα την άδεια για το μικρόφωνο σε όσες το είχαν. Αυτό είναι μόνο ένα από τα λογισμικά. Ξαναλέω, το Facebook δεν προσφέρει κάποια τέτοια υπηρεσία στις εταιρίες που θέλουν να διαφημιστούν: 10 ώρες πριν, Salecon είπε Επίσης, δεν είναι υπηρεσία του Facebook αυτή που σε κάνει να βλέπεις τέτοια αποτελέσματα. Το πως γίνεται είναι επίσης κάτι γνωστό. Γιατί υπάρχουν συγκεκριμένα τεχνικά challenges, τα οποία όμως έχουν ξεπεραστεί για αυτούς που ξέρουν. 10 ώρες πριν, Salecon είπε Από τεχνικής άποψης, δεν είναι κάτι περίπλοκο. Τέλος, όπως ήδη είπα: 10 ώρες πριν, Salecon είπε Όμως, το ότι γίνεται δεν είναι κάτι παράνομο. Κατά 101% έχεις δώσει έγκριση σε κάποια άδεια χρήσης. Κάτι που επιβεβαιώνει και το άρθρο που παρέθεσες. Το μοντέλο λειτουργίας αυτών των υπηρεσιών είναι επίσης standard. --------------------------------------------------- 4 ώρες πριν, Aigeas είπε Άμα κάτσεις να εξηγήσεις την εφαρμογή του big data και γιατί το FB αξίζει δισεκατομμύρια δολάρια, με απλά παραδείγματα, οι μισοί δεν θα πιστεύουν και οι άλλοι μισοί θα φρικάρουν εντελώς. Αυτό είναι άσχετο με αυτό που περιγράφει το OP. Δες τι έχει το άρθρο που παρατέθηκε εδώ: 53 λεπτά πριν, maverick290402 είπε Παιδιά καλημέρα μετά και από τα δικά σας σχόλια έκανα μια απλή αναζήτηση στο google και όντως έχετε δίκιο... https://www.dailythess.gr/ekatontades-efarmoges-gia-kinita-parakolouthoun-tous-christes-meso-ton-mikrofonon-tous/ Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από Salecon
Προτεινόμενες αναρτήσεις